A kézbesítési idő lehetne rövidebb. És jó lenne ha több under armour cipő-ből 47,5 méret lenne
Spokojena vypada krásně
- Všechno v pořádku...
Prodává repliky bot.
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, náš tovar je originál. Mrzí nás pokiaľ ste s ním nebol spokojný.
Shoozers -
Bal som sa kvôli recenziam no všetko prebehlo super takze som spokojný
Spokojenost
- Pěkné zboží
- Delší doba doručení
- Objednávka byla zrušena po týdnu, s tím, že zaplacené zboží nemají, peníze vrátily po vyřízení reklamace po více než dalším týdnu převodem, takže jsem ještě zaplatila za bankovní zahraniční převod.. platila jsem kartou.. hrůza
Dobrý deň prajem,
žiaľ sa občas stane, že dané tenisky vypredáme a nestihne sa aktualizovať sklad na stránke. Zákazníkov o tejto skutočnosti informujeme mailom. -
krasne velka spokojnost
- Super , rychle a úžasná komunikace!!!!
- Krasne tenisky s rychlim dodaním
Neodporúčam!
Nakoľko nevedia doručiť správne objednaný tovar a s vrátením platby to trvá viac ako 2 týždne (uvedené majú vrátenie platby do 14 dní). Bez komunikácie!Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň. Napíšte nám prosím na náš mail reklamacie@ shoozers.eu. Nie možné, aby Vám topánky neprišli. Pokiaľ ich nevieme zabezpečiť, posielame zákazníkovi mail. Taktiež peniaze posielame do 14 dní od stornovania objednávky.
Veľmi milý a ochotný personal, bezproblemova emailova komunikacia.
Tovar bol dodany este skor ako som ho cakala. Tenisky su krasne. Odporucam! -
- Boty jsou na první pohled krásné.
- Mám už druhé boty,ale tyhle jsou velice nekvalitním provedené. Hned první den upadli 3 kamínky a boty strašně vržou. Kvalita šla hodně dolů. Za takové peníze je to hrůza.
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň. Kamienky, ktoré Vám odpadli Vám opravíme, nestáva sa to často. Píšete, že topánky vŕzgajú. S takouto sťažnosťou sme sa ešte nestretli. Mrzí nás to. Napíšte nám prosím na mail reklamá[email protected].
Ďakujeme, Vašu reklamáciu vybavíme. -
- Správne objednaný tovar mi do dnes neprišiel!
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň. Napíšte nám prosím na náš mail reklamacie@ shoozers.eu. Nie je možné, aby Vám topánky neprišli. Pokiaľ ich nevieme zabezpečiť, posielame zákazníkovi mail.
- Po 3 použitiach sa teniska "rozpadla". Reklamácia zamietnutá
- Po 3 použitiach sa teniska "rozpadla". Reklamácia zamietnutá kvôli citujem: "Nesprávnemu výberu topánky, vzhľadom geometrie chodila."(malé číslo) . Bežne nosím 46, tieto boli 46.5.
- Super
- Rýchlosť dodania
- Zasílání do zahraničí.
- Rychlé vyřízení.
- Výborná komunikace s obsluhou.
Na jednej topánke je potlač PUMA úplne v inej kvalite ako na druhej
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, pokiaľ má náš tovar vadu, vymeníme ho. Mrzí nás to.