- Rychle dodanie
- Neznackove,smradlave,derave veci
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, tovar posielame v kvalitnom prevedení, Vašu reklamáciu preveríme, napíšte nám prosím.
Ďakujeme. -
- Tovar bol doma hned na druhy den od objednania.
- Kvalita tovaru. Smradlave, derave spodne pradlo,ktore podla všetkého nebude mat ani z daleka nič so značkou ktora je na spodnom pradle uvadzana. Smrdi ako keby bolo 100rokov v nejakom zatuchnutom sklade,ako keby som mala zaplatit akože povodnych 99.99€ pred zľavou za 6ks gatiek tak ma asi šlak trafi keď mi pride domou to čo prišlo. No ani za tych 35.90€ velku radost nemam,no neoplati sa to vracat.
Ďakujeme. -
- Vše v pořádku :) mužů doporučit
Rychlé jednání,spokojenost.
Kazde kalhotky jsou velikostne jine a na zadni casti hodně volne,bohuzel...
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, na stránke máme , že predávame mix nohavičiek. Mrzí nás to,ale nevieme zaručiť, že tovar úplne sadne na postavu.
Shoozers -
- Postovne, dobirka a balik kdyz chcete vratit tak si sami musite uhradit postu na Slivensko ktera vyjde nejlevneji pres Postu za 240kc, takze jsem celkem dal 370kc za postu a tenisky vratil protoze me nesedeli:)
Postovne, dobirka to vse musite zaplatit a balik kdyz chcete vratit jako ja, tak si sami musite uhradit postu na Slovensko ktera vyjde nejlevneji pres Postu za 240kc, takze jsem celkem dal 370kc za postu a tenisky vratil protoze me nesedeli:)
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, je nám ľúto, že Vám tovar nesedel, podmienky vrátenia a výmeny tovaru máme vypísané na našej stránke. Pri výmene tovaru Vám vymenený tovar pošleme na naše náklady.
všetko bolo v poriadku
- Naprosto vše v pořádku až na výtku v nevýhodách.
- Obrázek se uplně neshodoval se skutečným produktem.
15.6. Jsem objednal boty ktere byly n strankach skladem, po 10ti dnech mi objednavku zrusili ze uz boty nejsou, ale dodnes nemam zpet penize. Nedoporucuji!
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, peniaze posielame do 14 dní od stornovania objednávky.
- Systém nezaznamenal že zboží není vubec na skladě. Objednávku jsem musel zrušit.
- Ztracený čas.
Obchod zareagoval poměrně pozdě na to že nemá požadované zboží.
Reakcia obchodu Shoozers
Je nám ľúto, ospravedlňujeme sa za spôsobené problémy.
- Žiadna
- Neprofesionalny prístup
- Zamietnutie reklamácie- bezdôvodne
Poslali nám šiltovku, ktorá bola poskriabana ..stala 69e..prišla v špinavej krabici, zjavne ju už niekto mal pred nami ...odmietli nám vrátiť peniaze
Tento obchod určite neodporúčam!!!!!!!!!!
Dávajte si na nich pozorReakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, šiltovku sme nechali skontrolovať znalcom, je v poriadku. Znalec vyhodnotil, že je v poriadku. Pánovi sme ju poslali znova, odmietol ju prevziať.
Celá táto situácia nás mrzí a snažíme sa ju riešiť.
Shoozers.eu -
Obchod koná seriózne a v rámci možností aj rýchlo.
- Tovar, ktorý som kúpil, nemali na sklade a informovali ma o tom až po 10 dňoch po potvrdení objednávky a prijatí platby za tovar.
- Behom dvoch týždňov potom mi aj napriek tomu nevrátili peniaze, ani po tom, čo som to opakovane žiadal. Nemám ani tovar, ani peniaze, záležitosť začínam riešiť cez Slovenskú obchodnú inšpekciu.
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, tovar sme mali objednaný u dodávateľa, ktorý termín nedodržal. Mrzí nás to. Peniaze posielame do 14 dní od stornovania objednávky.
Shoozers.eu -
kazde kalhotky byly v jine velikosti a kvalita zdaleka neodpovida tomu co nakupuji v obchode
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, na stránke máme napísané pri tovare, že je to mix. Mrzí nás nespokojnosť klienta.
Shoozers.eu -
- neoznačené jestli je bota pánská nebo dámská, tudíž objednaná špatná velikost, a na reklamaci musím zasílat boty na slovensko, což je dost nevýhodné a zdlouhavé
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, topánky na našej stránke sú označené zrozumiteľne, mali ste nám napísať aký máte problém, poradili by sme Vám.
Pekný deň. Shoozers -
- rychlost dodání
Nedodane podla farebneho vyobrazenia. Neupozornenie na dany problem.
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, pokiaľ nemáme na sklade veľkosť vo farebnom prevedení, aký si klient objedná, posielame mail s ponukou, inej farebnej kombinácie.
Všetko ok.
kalhotky jsou každé jiný střih a také jiný materiál, z pěti kalhotek jedna bavlněné, ostatní nějaká směs umělých vláken. Bohužel jsem zklamaná. Cena mě měla varovat.
Reakcia obchodu Shoozers
Dobrý deň, veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť s naším obchodom, uvedený problém riešime s dodávateľom, zatiaľ sa nám to nestalo, škoda, že ste nám tovar neposlali späť, aby sme ho mohli reklamovať u dodávateľa aj s dôkazom.
Ospravedlňujeme sa.
Ešte raz prepáčte, Shoozers