- Rýchle doručenie.
- Žiadne.
Som spokojný
- Maximalna spokojnosť
Tovar mi prišiel v poriadku. Čo je dobré, ale mal byť dodaný do 24hod a prišiel po troch dňoch. Dopravca ma ani neinformoval po telefóne, ako som žiadal.
Dakujem -
- veľmi rýchle dodanie
- Komunikácia , ochota a ústretovosť..
Ok
Celková spokojnosť
Obchod rýchlo reagoval a rýchlo odovzdal produkt prepravnej spoločnosti 123 kuriér 8.11 poslali sms o dodaní zásielky no k dodaniu tovaru neprebehlo ohľadom výpadku terminálu a dohodli sme sa že sa to vyrieši nasledujúci deň. No nasledujúci deň neprišli že terminál ešte nejde .Tak
som na tretí deň volal, dali mi telefóne číslo a nikto to nedvíha . zhrnutie 8.11 dnes 13.11 a tovar nedodaný PREHODNOTIŤ PREPRAVCU -
- Naozaj blesková reakcia obchodníka... Objednal som batériu a na druhý deň som ju mal. Odporúčam.
- Rihle dodani.
Tovar som objednal 4.11.2023, nakoľko som nedostal žiadny e-mail o expedícii objednávky, 7.11. som im napísal e-mail, 8.11. mi volal predávajúci, informoval ma, že mali nejaký problém s dopravou a tovar ihneď posielajú. Na druhý deň bol v Z Boxe. Takže spokojnosť. Všetci sme len ľudia, chyby sa stávajú. Istotne si v tomto obchode znova objednám.
- Rýchle dorucenie
- rýchl
- neviem
Rýchlosť
- cena,
- sortiment
Objednávali to do výroby...ale neozvali sa, že to bude trvať...až po urgenciach vysvetlili stav...
- Rýchla spätná odozva dobrá cena aj rýchle dodanie super
- Nieje čo vytknúť
- naj cena,baterka cerstvej vyroby,po premerani na mieste dobra hodnota
Super ,hlavne pre detičky :)
- Tovar doručený do 24H - super