- musim naozaj povedat,ze tovar bol diskretne a hlavne rychlo zaslany
- Bohuzial nam doma ani jedne z produktov nefungoval a dokonca v jednom z nich bola vytecena strara bateria a korozia......
-osobne po tejto skusenosti budem referovat nakup v kamennych obchodoch
-peniaze mi ale boli rychlo vatene na ucet -
Neviem prečo ale tovar som zaplatil pred 2 týždnami pod číslom 14337290 v sume 57,70eur a nič nemám!!!
Reakcia obchodu SexTrade.sk
keby pozorne čítal, videl by dlhšiu dodaciu dobu u vybraných neskladových položiek.
SexTrade.eu -
- Odosielatela lovely shop. Zo zvedavosti mi na poste zasielku otvorili
Reakcia obchodu SexTrade.sk
Vaša nespokojnosť pri dodaní tovaru nás mrzí no sťažovať si treba v prvom rade u dodávateľa služby teda u slovenskej pošty. Pokiaľ bol balík akokoľvek poškodený nerozumieme prečo bola zásielka riadne prevzatá. Iba úplný hlupák riskuje prevzatie nekompletnej dodávky tovaru resp. jeho poškodenie pri hrubej manipulácii pracovníkmi pošty.
P.S:Nakoľko všetky naše zásielky obsahujú pre prípad zabalenia tovaru do bublinkovej obálky garančný štítok prelepený na lepiacich spojoch (erotické pomôcky predávame 7 rokov), je ďaleko pravdepodobnejšie, že sa jedná o prejav paranoie zákaznka z nákupu erotickej pomôcky a jej doručenia.
- Platba vopred.
Zatial mi nic neprislo takze nemam co honotit
som sklamana nakolko sme sa rozpravali cez telefon a bolo mi slubene ze poslu do dvoch dni a uz presli ovela viecej dni a stale to nedoslo. neodporucam nakolko nesplnaju dodaciu dobu nespolahlivy
- dufal som ze rychlost
- prave tu rychlost dodanie
bez komentara
Pekný deň,
aktuálne priemerná doba dodania zásielky do rúk zákazníka vrátane zásielok odoslaných až po pripísaní platby na účet je 2,3 dňa. V praxi to znamená, že objednávka prijatá v pracovný deň s platbou na dobierku je expedovaná v ten istý deň. V prípade, bankového prevodu je odoslanie zásielky závislé na rýchlosti pripísania plaby.
- Anonymita
- dĺžka dodania a zla spolupráca s bankou keďže som uhradil už dávno tovar a nebol mi ešte dodaný....mohol som si to ísť rovno kúpiť do obchodu a už dávno by som to mal lebo som to nestihol dať ako darček k narodeninám....
odporúčam si to ísť rovno kúpiť do obchodu a máte ušetrené ešte aj poštovné......
Tovar som objednal, nebol mi doruceny behom 7 dni, 2 krat som mailom kontaktoval predajcu bez odpovede. Vyslovene neodporucam tento obchod.
Reakcia obchodu SexTrade.sk
objednávka nebola akceptovaná zo strany obchodu z dôvodu nemožnosti sa tel. spojiť s objednávateľom.
- prijateľná cena
- rýchle dodanie
ja by som tento obchod ostatným neodporúčala, z jedného jediného dôvodu.Aj ked všetko ostatné bolo v poriadku, platba, nehovoriac o fakt rýchlom dodaní (hned na druhý den),jedna vec ma dosť nastvala a to že moja objednávka nebola kompletná.teda kompletne doručená, chýbala mi jedna vec v hodnote necelých 5 eur. nie je to veľa, ale predsa..neviem či to bolo nedopatrením, alebo schválne. ale nechala som to tak, nejdem to reklamovať, načo aj, aj tak by som nič nedosiahla, lebo som si to mala pozrieť pred kuriérom, ale povedzme si úprimne, kto by tovar takéhoto druhu pozeral este s niekym cudzím...takže reklamácia sa konať nebude, a tým pádom ani další obchod.
Reakcia obchodu SexTrade.sk
len ťažko sa hľadajú slová k vyjadreniu na tento príspevok. Ako moc musí byť ťažký život adresáta pokiaľ podobne rezignovane pristupuje ku všetkým svojim problémom.
Balíky balia ľudia ktorí nie sú neomylní a systematicky na 100% ošetriť chybovosť pri balení sa nedá. Zákazník si zrejme vôbec neuvedomuje, že existujú spoľahlivé možnosti ako dodatočne zistiť či bola alebo nie zásielka odoslaná kompletne alebo iba nebola kompletne doručená bez toho aby jej obsah bol prezeraný v prítomnosti kuriéra.
Objednávku resp. jej odoslaný obsah samozrejme preveríme a prípadne dodatočne dopošleme chýbajúci tovar na adresu zákazníka.
SexTrade.eu -
- žiadna komunikácia s kupujucím
Pekný deň,
objednávka bola vykonaná a zaplatená no v zápätí stornovaná. Po pár dňoch znovu vykonaná nová objednávka ktorej platba bola uhradená ako doplatok ceny rozdielu aktuálnej objednávky a objednávky stornovanej čo systém vyhodnotil ako platba neprijatá v plnej výške, a to všetko na základe vlastného rozhodnutia bez predošlej konzultácie s operátorom.
- dobrá cena
- tovar nedoručuje
ako na darček nič neobjednávajte,na čas to nedostanete
Pekný deň,
objednávka bola prijatá 13.12.2012 a v ten istý deň bola i vybavená. V prípade neakceptovania z pádneho dôvodu bol odoslaný email s touto informáciou a kontaktom na operátora pre rýchle vyriešenie prípadných nejasností. Nik nás nekontaktoval!
SexTrade.eu -
- komunikácia a rýchlosť dodania
- o niečo priehľadnejšie stránky
cena
Dorbý deň,
až na to neodporúčanie, ktoré predpokladáme že bolo odkliknuté omylom, Vám ďakujeme za Vaše hodnotenie a objektivitu.
SexTrade.eu
P.S. HEURÉKA: Pokiaľ sa v dotazníku pýtate v podmieňovacom spôsobe na fakt či by zákazník odporúčal obchod svojim známym, rovnako tak informujte i ostatných o tejto skutočnosti.
Nechápem ale prečo je otázka, či by zákazník odporúčal obchod položená tak hlúpo v súvislosti so svojimi známymi? Veď zákazník nemusí odporúčať obchod svojim známym i z iného dôvodu ako je dôvod ktorý priamo súvisí so spokojnosťou so službami obchodu. Špeciálne prípady sú práve online sex shopy, kedy zákazník nakupuje prioritne z dôvodu dodržania diskrétneho dodania zásielky a rozhodne nemá záujem sa o svojom nákupe chváliť svojim známym v práci! -
- Neserioznost
Hladatvinde
Reakcia obchodu SexTrade.sk
Pokiaľ by bol zákazník tak seriózny iste by sa neskrýval pod podivným pseudonymom a iste by pre neho nebol problém do objednávky uviesť korektné telefónne číslo na ktorom by bol prepravcom zastihnuteľný.
V prípade udania neexistujúceho telefónneho čísla nemôže byť objednávka akceptovaná.
ďakujeme za pochopenie
- diskrétnosť
- - neschopnosť informovať zákazníka o vypredaní tovaru
- - nezaznamenali náhradnú objednávku
- - obviňujú zákazníka, že je pomätený, hoci oni majú u seba zmätok
- - urážajú zákazníka
- - žiadna zmienka o ospravedlnení za ich chybu
- - nakoniec mi objednávku zrušili, napriek tomu, že mi deň predtým ponúkli ako kompenzáciu inú
V tomto obchode buď zamestnávajú neschopných ľudí, alebo nevie pravá ruka, čo robí ľavá. Večer 13.11.2012 som zaslala objednávku náhradného tovaru, čo je pravda, že mi ponúkli. Aj v hodnote o 10 € vyššej ako bola pôvodná, za kompenzáciu, čo ma teda prekvapilo a potešilo. Keďže do 17.hodiny dnešného dňa ma neinformovali o tom, že objednávku dostali, urgovala som to. Následne ma nejaká osoba z ich "hotlinky" upozornila, vraj som sa ich nič nepýtala, ani žiadnu objednávku neposlala, tak že mi vlastne nemali na čo odpovedať, ani mi nemali čo zaslať, lebo žiadnu objednávku nedostali. Takže som im preposlala mail s objednávkou z večera, na čo mi medzitým prišla automatická odpoveď, že objednávka je vybavená (mimochodom s polhodinovým vraj predstihom).
Následne mi daná osoba z "hotlinky" napísala, že pôsobím zmätene a že prečo by mi mali zaslať upozornenie, že mi objednávku zašlú zajtra, keď mi nemajú čo zaslať, lebo som si nič neobjednala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takéto jednanie si vyprosím, aby ma niekto, kto nevie čítať a zaznamenať si objednávku, urážal. Vlastne doteraz neviem, či tú objednávku dostanem alebo nie. Automat píše, že áno, osoba z hotlinky tvrdí, že nemajú čo poslať!!!
A ešte si tu kľudne napíšu odpoveď, ako mi ponúkli iný tovar!!! Som zvedavá, ako okomentujú toto.
S TAKOUTO KOMUNIKÁCIOU SOM SA V ŽIVOTE NESTRETLA, A DÚFAM, ŽE ANI NESTRETNEM.
NEODPORÚČAM TENTO OBCHOD, JEDINE, ŽE BY STE SI CHCELI ZVÝŠIŤ TLAK!
Poobede napísali, že mi objednávku zaslali a večer zas, že ju rušia, lebo sa im vyhrážam. NONSENS.
Majú moje peniaze, neinformujú ma a ešte si dovolia zrušiť objednávku. Tak to už prekračuje hranice normálnosti.
Pán prevádzkovateľ prestal reagovať na moje otázky, žiadna komunikácia, slušná odpoveď, informovanie, proste nič.
V ŽIADNOM PRÍPADE NEODPORÚČAM!!!!!Reakcia obchodu SexTrade.sk
Pekný deň všetkým,
náš obchod sa omeškal v komunikácii o jeden pracovný deň a za túto chybu bola paní ponúknutá kompenzácia v podobe bonusu viac ako 10€ na jej objednávku.
Offenzívny prístup v komunikácii zákazaníka bol natoľko neúnosný o čom svedčia i z kontextu vytrhnuté polopravdy a nepravdy vyššie, že objednávku jednoducho nebolo možné spracovať.
- vsetky
- ziadne
super
- Tovar nebol kompletný.
Reakcia obchodu SexTrade.sk
v dotazníku uvádzate, že zásielka bola pri preprave poškodená. Prevziať poškodenú zásielku od prepravcu je nerozumné, nakoľko riskujete jej vykradnutie, prípadne poškodenie tovaru.
SexTrade.sk -
- dorucenie do 24 -48 hod.??? dobry žartik...
Reakcia obchodu SexTrade.sk
dobrý žartík bola zjavne táto objednávka, inak by bola už dávno vybavená.
Pre prípadné nepríjemnosti s dodaním nevyžiadaného tovaru tretej osobe si sexshop SexTrade.sk vyhradzuje právo preverenia korektnosti vyplnených údajov v objednávke. V prípade, že objednávateľ vyplnil nekorektne údaje nevyhnutné k bezproblémovému dodaniu (hlavne pokiaľ ide o chybne uvedenú adresu či tel. kontakt) nemôže byť a nebude jeho objednávka akceptovaná.
SexTrade.sk -
nie som celkom spokojný pretože mi nebola doručena cela objednavka za ktoru som zaplatil aj keď mi prišiel emial že si to uvedomili a že mi to ešte pošlu nestalo sa to do dnešného dňa!!!!!
Reakcia obchodu SexTrade.sk
tak sa aj stalo hneď druhý deň, stačilo by zájsť na poštu a vyzdvihnúť si tovar.
- - čakanie
- - neskorá informácia o nedodaní tovaru
- - neskorá komunikácia a nedodržanie doby dodania
Reakcia obchodu SexTrade.sk
pokiaľ nie objednávateľ ochotný telefonicky verifikovať vytvorenú objednávku, objednávka nebude z logického dôvodu akceptovaná.
Táto objednávka nebola akceptovaná z našej strany a informácia o zmene stavu Vám bola ihneď po zmene odoslaná.
SexTrade.sk -
- posielaju trochu iny,ako objednany tovar.
- upresnenie. miesto analnych kliesti-nerezovych, poslali umele vaginalne.
- reklamacia im trva tusim mesiac,a na prvu nereaguju, takze to pretiahnu na dobu kedy uz reklamaciu nemusia uznat.
-obchod ako kazdy iny, niektore ceny su nizke.-v porovnani.
-iny dodany tovar ako bol objednany.
- neodporucam
-ziadna zaruka dodania objednaneho tovaru, skoro nulova komunikacia, reklamacie, mozme povedat ignoruju. viac krat tam nenakupujem.Reakcia obchodu SexTrade.sk
Pekný deň,
dodnes nebola od Vás žiadna reklamácia pre zamené vagínálne či análne kliešte prijatá.
SexTrade.sk