• velmi ochotna a trpezliva pani riesila moju objednavku

výborný

• V Ševte nakupujeme veľmi radi, hlavne v kamennom obchode. Taktiež nakupujem cez internet.
    • Veľmi pekný dizajn zošitov, aj iného tovaru.
    • Bola veľmi sklamaná, lebo určité produkty sa dajú objednať, len vo väčšom množstve. Napríklad zošity sa menej ako 5kusov objednať nedajú.
    • Zošity po 3 a 4 kusy, som musela objednávať v inom obchode.

• som rada,že je možnosť dať si poslať tovar na predajnu

• Som spokojná, taška je presne ako na obrázku. Dcérka bola nadšená. Rýchle dodanie

• Všetko prebehlo v poriadku, dokonca tovar prišiel skôr ako bolo uvedené na stránke ☺️
    • Žiadna

• Som maximálne spokojná po každej stránke :objednávanie, doručenie tovaru, ceny výrobkov, kvalita výrobkov. No super

• Vysoké ceny

• Nereagovali na moju požiadavku v popise.

• značky tovarov, ktoré inde nenájdete

• Kvalita tovaru

Prisli mi ine rozmery obalok ako som objednala,musim ist reklamovat a kedze som ich potrebovala urgentne su to zbytocne problemy.

Reakcia obchodu Ševt

ešte raz sa vám ospravedlňujeme pri chybnom dodaní obálok.
    Naše pracovníčky e-shopu vašu nezhodu ihneď začali riešiť. Čoskoro vaša obj. bude v poriadku dodaná.

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť

• rychle dodanie

Doručenie po 2 týždňoch od objednania, skvelé. Ešte k tomu po zaplatení pracovníčka môj balík otvárala a podala mi len daný produkt. Za jedno zdržiavala, za druhé chcel som celý balík. Nepotrebujem aby videla ona a ďalší zákazníci stojaci pri pokladni čo si kto objednal. Nespokojnosť

Reakcia obchodu Ševt

ospravedlňujeme sa nepríjemnosť s objednávkou. Pracovníčka vám nechcela úmyselne znepríjemniť vyzdvihnutie vašej objednávky.
    Čo sa týka doby dodania, stihli sme vašu obj. vybaviť do 8 prac. dní. Tovar, ktorý ste si objednali s doručením na predajňu spĺňa dobu dodania.

Vašu nespokojnosť samozrejme posunieme ďalej a budeme sa snažiť na našich chybách zlepšovať.
    Ďakujeme za váš názor a veríme, že aj napriek jednej nevydarenej objednávke ostanete našim verným zákazníkom.

• Velký výběr zboží
    • Delší dodací lhůta

Možnosť prezrieť si ponuku a teraz aj nové riešenie pohľadníc 3d pohľadnice.

• Veľmi dlho trvá dodanie, už skoro dva týždne mi nedorazilt tovar.

Reakcia obchodu Ševt

ospravedlňujeme sa vám za zdržanie vašej zásielky, o spôsobe riešenia sme vás informovali emailom. Jej meškanie bolo spôsobené technickými problémami s kuriérskou spoločnosťou.
    Veríme, že aj napriek tejto spôsobenej chybe sme nevytvorili problémy s neskorším dodaním objednávky a už sa z nej tešíte.

• Tovar mi stale nedorazil

tím Ševt

Skvely obchod, spolahlivy, kvalitne vyrobky

• Mile kompetentne asistentky
    • Dlhci cas od objednavky po dorucenie dpd.
    • Bol mi dodany iny bezkontaktny teplomer

Prijatelne ceny. Dorucenie tovaru do domu.

• Siroky vyber
    • Vyhodne ceny