Sanky dosly rychle, nicmene dorazily pokadene od ptaka v potrhane krabici. Dorazily sice s operkou, snurkou a se srouby, ale nebyly do nich vyvrtane diry na zasroubovani operky. Navic dorazily na jednomm miste mirne poskrabane.

Tovar prišiel poškodený.

• Tovar mi nedorazil a zo strany obchodu neprišla žiadna informácia.

No neviem aké sane sa posielali ale keď som ich rozbalil tak na ľavej strane nohy som zistil poškodenie čiže prasknuté

• Ceny ponúkaného tovaru
    • Komunikacia
    • Veľký mínus je uvádzanie skladových zásob na webe ale v skutočnosti to tak nie je

sanky su velmi nekvalitne

Sane došli v poriadku,sú pekné ,len nie som spokojná s opracovaním .Hrany na saniach boli veľmi ostré .Všetky hrany musel manžel obrúsiť ,aby pri sánkovaní nedošlo k úrazu dieťaťa.

• velmi rychle odoslanie a vyriesenie objednavky
    • komunikacia s obchodom a promptne riesenie reklamacie
    • prisiel nam velmi nekvalitny produkt - sanky s mizernou povrchovou upravou, s drsnym povrchom a vytrcajucimi ostrymi skrutkami, ktore uz na pohlad neboli nijak vhodne pre male dieta, ktore sme do nich chceli posadit .

Drsný povrch dreva, nebezpečne dlhé ostré šroby, kde sa povoľujú matice. Nebezpecné spinky na bočnej časti, kde hrozí porezanie a pretrhnutie oblečenia. Výplat sa pára. Šróby na kĺznej lište krivo našrobované a vytŕča hlavička. Plus sme mali prasknuté drevo a poškodené drevo na konci saní od zlého skladovania. Takýto predajca je vhodný na kontrolu obchodnej inšpekcie, keďže predáva produkt, ktorý sa nedá použiť a prípadne hrozí riziko poranenia. Neodporúčam !!!

- tovar je nekvalitný, chybný
    - nedostatočne zabalený tovar, dodatočne bol poškodený ešte aj pri doprave

• Sane na rychlo vyrobene - tomu zodpoveda aj kvalita, neopracovane drevo, nezabrusene, ostre hrany, extra smradlavy lak. Hlavne ze na prezentacnych foto vyzeraju tip top.

Sanky su zle opracovane, drsne, este jedna vrstva laku by bola vhodna. Na opierku chybali dierky...

• Operadlo je nedoriešené čo sa týka montáže
    • Operadlo ma jednu stranu dlhšiu ako druhu

• obchod ako predajna ok . Sane vsak nestoja za vela, z ponuky to nebolo vidiet , pocitam po 1 zime sa to rozpadne. Nie je nad staru vyrobu.

Tovar mi bol doručený v dohodnutý termin, stav neodpovedal tomu aby som na tie sánky posadil dieťa. Ci už hrany alebo opierka neobrusena, ostré hrany na každej strane. Klzna dráha na spodnej časti sanok nedopracovana, trčali z nej srubky takže to neboli sánky na sánkovanie ale sánky na brzdenie. Po strávenom jednom dni mojej práce boli sánky schopné a pouzitelne. Vyslovene nedoporučuje tohto predajcu.

So sankami sme neboli spokojny,museli sme ich vratit spet.zla kvalita vyrobku

Nekvalitný tovar

• Objednaný tovar, sane, bol veľmi nekvalitný, až nebezpečný

Nekvalitné sánky.Trčia z nich triesky, sú krivé a nedodali všetky skrutky.Sanky nie sú nalakované.Na spodnej časti trčia skrutky, takže sánkovanie nepôjde

• Sanky boli opracovane nahrubo, hranolky nedobrusene, trcal kliniec, dieta by sa na nich mohlo zranit..