Do teraz som objednaný tovar nedostala. Sú tomu už dva týždne.
- Dostanete presne to co vidite na obrazku. Rychlost.
- Tovar som vratila. Dobra komunikacia.
- Velmi nekvalitne sanky - pre dieta nebezpecne. Ostre hrany, neopracovane drevo, hned pri rozbalovani som si porezala ruku nakolko trcali spinky ktorymi bol upevnevy vyplet na sedenie, opierka nesedela k sankam.
- Rýchlosť dodania
- Tovar nie je v pomere kvalita - cena
- sánky prišli v dvoch spojených igelitových vreciach, samozrejme sa počas prepravy oškreli
- nedostatočne sú opracované, niekde trčia triesky
- nalakované sú veľmi slabo, na niektorých miestach vôbec
- keby je to menší tovar, ihneď posielam spať, ale uz ich doladíme doma... -
- Zla kvalita
- Farebne prevedenie nesuhlasi z vyobrazenim na stranke. Nikto mi to dopredu neoznamil.
- Sanky boli zabalene v igelitovom vreci. Samozrejme ze prisli oskrete.
- rýchle dodanie
- dobre zabalené
- nekvalitný tovar
katastrofa,objednala som sánky z tohto obchodu,lebo som si myslela, že budú vyrobené poctivým slovenským remeselníkom, ale strašne som sa mýlila, za tú cenu fušersky opracované, z dreva trčali triesky, zle nalakované,alebo vôbec, neviem, manžel opravoval, dorábal, absolútna nespokojnosť
sánky boli nekvalitné, vrátili sme ich.
Objednali sme sanky, bohuzial sklznice odstavali a trcali skrutky. Nechcelo sa nam zaoberat vratenim a sikovny dedko to do vianoc napravi. Celkovo nevyhoda online shoppingu, nevidite detaily na zivo.
Keby to bolo daco mensie, urcite tovar vratime v zakonnej lehote.
Inak vsetko super, vybavenie aj rychlost dorucenia. -
- Tovar prisiel poskodeny,pri pokuse o vratenie tovaru obchod nekomunikuje,NEODPORUCAM,zavadzaju zakaznika,tovar nesuhlasi s obrazkom.
- je to pohodlne , z domu
- Na obrázku vyzerá tovar v poriadku , no skutočnosť môže byť iná .
Objednaný výrobok , teda tie Drevené sánky DS8 došli v termíne podľa objednávky - s tým som bol maximálne spokojný . No samotný produkt ma sklamal , tie sánky vyzerali akoby ich vyrobili deň pred dodávkou . Jedná strana zle povŕtaná ( skrutky trčia smerom von ), operadlo nesedí na šírku saniek , skrutky k operadlu krátke , krátka šnúra na ťahanie a samotný rám slabo opracovaný ( brúsenie a lakovanie ).
Neviem tu vložiť fotky , ale mohol som si kúpiť také sánky normálne z obchodu za 50€ ako tie čo ste mi poslali za 43€ .
Myslím , že podobný tovar si už neobjednám. -
- pred zaplatením si rád skontrolujem kvalitu výrobku-pri tejto zásielke bola výstupná kontrola zo strany dodávateľa nedostatočná, v obchode by som tento výrobok II.kvalitatívnej triedy nekúpil
pred zaplatením si rád skontrolujem kvalitu výrobku-pri tejto zásielke bola výstupná kontrola zo strany dodávateľa nedostatočná, v obchode by som tento výrobok II.kvalitatívnej triedy nekúpil,keďže som bol tlačený termínom Vianoc a práve na Vianoce nasnežilo, vnúčik trval na použití sánok....foto inkriminovanej časti sánok na požiadanie zašlem
- šnúrka na ťahanie sánok je smiešna, pripomína šnúrku do topánok, musel som zvlášť dokúpiť popruh na ťahanie, -
- Tovar - sanky treba este dosmirglovat a znova nalakovat. Mam pocit, ze sme dostali polotovar.
Cena fajn, ale tovar na predaj ma vyzerat inak.
- Tovar bol za dobrú cenu
- Sanky su zo spodnej strany uplne zosuchane, akoby boli už parkrat pouzite.
- Operadlo nebolo vobec nalakovane a na sane velmi nesedi, je o dost sirsie
- Dlzka dodacej lehoty je vyborny. Dobré sú aj ceny.
Objednala som drevené sánky, tovar, ktory som obdrzala, bol poskodeny, konkrétne zlomeny. Vzhladom na to, ze som to objednala na narodeniny, neposlala som naspat, lebo som na to nemala cas.