- Pozor. Obchod je v insolvenčnom konaní a neprerušil prevádzku e-shopu.
Nefunguje im telefón a na e-mail nikto nereaguje.
Objednaný tovar podľa všetkého nepríde a peniaze nebudú vrátené.
Objednával som u nich pravidelne a nikdy nebol žiadny problém až do teraz. Nevšimol som si čo sa u nich aktuálne deje a ako už píšu ďalšie recenzie podľa všetkého nepríde ani tovar a nebudú vrátené ani peniaze pri platbe vopred.
Čo je na tom najsmutnejšie, že ak sú v takýchto problémoch, ako prvé mali vypnúť e-shop, ale neurobili tak, čo o niečom svedčí. -
Tovar nebol doruceny, ziadna informacia o stave
- Široký sortiment a dobré ceny
- Komunikácia obchodu je na bode mrazu - všetky telefónne linku sú dočasne nedostupné, na e-maily nereagujú, tovar po 3 týždňoch nedorazil… na šťastie som nezaplatil vopred.
Tovar (skladom) objednany zaplateny pred mesiacom a ako tak zacinam zistovat, ani nedorazi. Vzdy som mala so Sanasportom dobre skusenosti, ale to skoncilo. Info linky vypnute ( SR/CR), na maily neodpoveda nikto , udajne su v insolvencnom konani.
Takze neobjednavajte fakt ze nic , prideye o prachy !!!!! Ja to idem dalek riesit cez SOI atd. -
- Dlho sa čaká na objednaný tovar
Až po doručení tovaru sa dozviete ako sa dá tovar vrátiť ak Vám nevyhovuje, a poslať malý balíček za 7,50 € je trošku veľa. Určite si už neobjednám.
Tovar stále nedorazil, dovolať sa nedá a na email nikto neodpovedá...
Doposiaľ som bol s obchodom spokojný. Poslednú objednávku som musel stornovať, bolo mi povedané (E-mailom), že dôjde nie za 3-5 pracovných dní ale do mesiaca. Po storne, taktiež e-mailom mi bolo oznámené, že peniaze mi vratia najneskôr do mesiaca. Peniaze predom sú fajn ale vrátiť do mesiaca. Úžasné. Asi si mýlia obchod s bankou a zákazníka so sporiteľom.
- Nekomunikuju
- Nevratene peniaze pri zruseni objednavky
OBJEDNAVKA NEPRISLA, TEL CISLO NEFUNGUJE, NA EMAIL NEODPOVEDATE.
- Po 2,5 týždni mi napísali z obchodu mail, že bohužiaľ moju objednávku musia stornovať
žiadna komunikácia zo strany obchodu
Kedysi som bola so Sanasportom maximalne spokojna, ale doteraz mi neboli vratene peniaze za zrusenu objednavku a tiez ziadne info kedy mi pride nova objednavka. Nikto neodpoveda na moje emaily a nedviha telefon.
Som velmi sklaman s tymto e-shopom, a uz tu objednavat nebudem, co ma velmi mrzi. -
Objednávku som zaplatil vopred, tovar nemám do dnešného dňa. Na emaily mi nikto neodpovedá, dovolať na kontaktné čísla sa nedá. Vôbec neviem, čo sa deje a či mi môj už zaplatený tovar doručia. Otrasná skúsenosť.
- tovar objednaný 29.9.2024 ešte nedorazil a už je 9.10.2024
Tovar som zaplatila ale bohuzial nebol dodany doteraz. Telefonicky kontakt je nedostupny, obchod ma odkazovac s tym ze vsetci operatori su vytazeni a ze zavolaju spat, no bohuzial tomu tak nie je. Ide o podvodnikov.
- Žiadna reakcia a odpoveď zo strany obchodu na telefonický kontakt a email.
- Dodacia doba 6 - 11 dní, dnes je to 23 dní a zaplatení tovar nedorazil.
- V žiadnom prípade neodporúčam!!!
Obchod nekomunikuje ani telefonicky ani neodpoveda na mail
130 € objednavka nedorazila, nekomunikujú. Darovaných 130 € :’(
- Tovar 12,dní nedorazil. Niekoľko dní sa nedá dovolať, odkazovac hovorí že zavolajú no nestalo sa.