- Nekomunikacia obchodu zo zákazníkom nakoľko automaticky zrušili objednávku aj keď viac veci tam bolo
- Tovar je písaní na sklade a vôbec ho nemajú
Nemajú veci ktoré sú písané skladom
- Ako darček som dostala vzorky produktov.
- Nedostala som to čo som objednala. Na obrázku je 5 lyžičiek a ja som dostala 3 úplne inakšie.
- Nezodpovedný prístup k zákazníkovi nakoľko ani po týždni objednaný tovar neprišiel
Prístup zamestnancov k vybaveniu objednaného tovaru tovaru žiadny
- neaktualnost zasob, tovar bol pisany skladom, nakoniec po troch dnoch obchod zrusil objednavku
- Takmer žiadna komunikácia, tovar vraj nemajú všetok na sklade.
Tovar som, ešte nedostala, objednala som ho 12.7.22 a obratom som platbu poukázala na účet. Dnes je 19.7. a ešte tovar nedorazil. 15.7. som telefonovala, ale nikto sa nehlásil, ani mi nebol potvrdený príjem platby. Opäť som som volala 18.7. a bolo mi konečne povedané, že čakajú na doplnenie tovaru dodávateľom. Zároveň mi bol poslaný aj e-mail, v ktorom mi oznamujú, že tento týdeň bude objednávka vybavená. Dúfam, že sa tak stane.
- Po zaplatení tovaru mi tovar nebol do dnešného dňa doručený,nedostala som ani info o doručení .
- Poslali to co ja ne objednovala,navyse cistici gel na ruki za 6,30,ktory ja musila zaplatit .
Dobrý deň.
Nedá nám nereagovať na Vašu recenziu. Za svoje peniaze ste dostali presne to, čo ste si objednali.
Gél na ruky ste dostali grátis ako darček. Keby ste ho platili, tak by ste to určite najskôr riešili ako reklamáciu s nami a nie ako negatívnu recenziu.
Len toľko...
Lekáreň Sakuli -
- týždeň čakám na objednaný tovar, zatiaľ bezvýsledne
Dobrý deň.
Tovar ste si objednali 13.6.2022 cez Heureku, následne z Vašej strany došlo k stornu. Tovar ste si opätovne objednali cez našu stránku 16.6. Balík bol hneď v ten deň poobede odovzdaný v Zásielkovni. Tzn., že do depa odchádzal v piatok ráno, 17.6., a včera, teda 20.6.2022, ste už mali tovar prichystaný na výdaj na mieste, kt. ste si zadali v objednávke. V tom momente však už prišla negatívna recenzia-predpokladáme, že reakcia na Vašu stornovanú obj. z 13.6. Myslíme si, že rýchlejšie by ste ho obdržali len v prípade, že by sme Vám ho doviezli osobne.
Zvážte, prosím, Vašu negatívnu recenziu, lebo v tomto prípade je naozaj neopodstatnená.
S prianím všetkého dobrého,
Lekáreň Sakuli -
- Pred týždňom som si objednala tovar. Doposiaľ mi neprišla žiadna správa o tom ,kedy bude objednávka vybavená .
Nabudúce si radšej objednám tovar v inej lekárni.
Dobrý deň.
Vaša objednávka bola zaznamenaná, našou chybou sme mali zle napárovaný produkt s nesprávnou cenou, tak sme boli nútení objednávku zrušiť, o čom sme Vás informovali mailom a vzápätí vrátili platbu.
Za komplikácie sa ospravedlňujeme. -
Obálka bola pretrhnutá. Bublinkový obal mokrý a sprey vytekal.
Dobrý deň.
Myslíme si, že recenzia s neodporúčaním obchodu nám zbytočne znížila kredit. Zásielka, ktorá je poškodená, nemá byť prebratá a má byť upovedomený obchod, aby došlo k rýchlej náprave.
Ďakujeme za poroumenie. -
Prečo ponúkajú tovar ktorý nemajú?
Objednávka uhradená v sobotu s najdrahším poštovným, aby bola určite doručená do konca týždňa. Nestalo sa. Zavádzajúce je označenie "poštový kuriér", keď sa jedná o "balík na adresu", čo som zistila až po zaslaní podacieho čísla.
- veľmi dlhý čas doručenia
Objednane v pondelok večer, doručený tovar ďalší týždeň vo štvrtok, veľmi dlhá doba
- O
Ďakujeme pekne!
Dúfame, že sa čoskoro vrátite.
V prípade záujmu nás kontaktujte na [email protected]
Team Sakuli -
- znizuje ceny a zavadza zakaznikov, tovar nema pripraveny na sklade
Reakcia obchodu Lekáreň Sakuli
kontaktovali sme Vás, že zásielka bude dva dni meškať pre veľký záujem daného tovaru, čím sme boli podľa obchodných podmienok v limite, nakoľko máme odosielanie do 14 dní. Na margo znižovania cien chceme len podotknúť, že v dnešnej „ťažkej” dobe je to skôr výhoda. Alebo nie?
Ďakujeme a prajeme veľa pozitívnych online nákupov.
Tím Sakuli -
Objdnal som s (v piatok)i autolekarnicku cez internet vylucne kvoli tomu aby som nemusel nikde chodit a bola mi dorucena domov...zaplatil som 3.30EUR postovne za lahucky/maly balik ,co som predpokladal ze bude postovy kurier...namiesto toho som (v utorok)musel ist pre to na postu,stravit pol hodiny v rade s hromadou inych ludi,nehovoriac o tom ze po ceste na postu mam minimalne tri lekarne v ktorych som to davno mohol kupit,a to bez 3.30 za postovne alebo vystavania v rade na poste...obchod mi na moj email neodpovedal
Reakcia obchodu Lekáreň Sakuli
na mail sme neodpovedali ale hneď sme to s Vami riešili po telefóne za horúca, pri objednávke bolo zadané Slovenská pošta 3,30€ čo je balík na poštu a druhá kolónka je Kuriér za 4,30€ kde Vám balík príde na adresu, splnili sme objednávku podľa vyplnenia.
Team Sakuli -
- Prišiel úplne iný tovar. Sklamanie.
Reakcia obchodu Lekáreň Sakuli
Dobrý deň, tovar ktorý ste si u nás objednali sa zhodoval s Vašou objednávkou. U nás nenastala žiadna chyba, mohli ste nás telefonicky kontaktovať s problémom, po našej snahe riešiť vec ste nám zložili telefón počas rozhovoru, sklamanie nastalo na našej strane.
Lekáreň Sakuli -
Lekáreň uvádza formu Doručenia Slovenská pošta, ale nie je uvedené, že obchod vyberá službu "uloženie na pošte". Takže zásielkas je stáler na pošte, nemám si ju ako vyzdvihnúť.
Reakcia obchodu Lekáreň Sakuli
Dobrý deň, zásielky posielame len cez Slovenskú poštu, kde uvádzame dve možnosti Slovenská pošta alebo Kuriér.Kuriér donesie zásielku domov a Slovenská pošta ponecháva zásielky na pošte nakoľko ľudia si vyzdvihnú keď majú čas.
Lekáreň Sakuli -
Tovar ktory maju na eshope a oznaceny ze je skladom v skutocnosti skladom nie je. zakaznik urobi objednavku,vsetko sa zda byt OK a po par dnich Vam pride mail ze to co ste si objednali nemaju.
Pekny denReakcia obchodu Lekáreň Sakuli
Ďakujeme pekne!
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia, ale toto nečakané obdobie ohľadom vírusu Covid-19 a veľa nie len internetových objednávok náš sklad vyšťavil, ďakujeme za pochopenie a dúfajme, že sa táto situácia už nebude opakovať.
V prípade záujmu nás kontaktujte na [email protected]
Team Sakuli