- Zložitá komunikácia, nedá sa dovolať, chybná faktúra, 14 dni čakanie na tovar ktorý je skladom.
- Z objednaných dvoch kusov tovaru nám bol zaslaný len jeden kus
- Obchod na reklamácie nereaguje
- Rychlost dodania
rýchle dodanie, profesionálna komunikácia
- Rýchle vybavenie a expedícia objednávky
- Výber rôznych druhov bezpečnostných sejfov
- Ceny zodpovedajúce kvalite tovaru
- Osobná zaangažovanosť a záujem o klienta
Nikdy nedajú vopred vedieť (2 x), kedy bude tovar doručený, rozumej ani ktorý deň. Vždy volajú vždy tesne pred doručením. S ohľadom na veľkosť tovaru (bezpečnostné skrine), nie je možné operatívne reagovať a tovar si vyzdvihnúť inde.
- Kvalita výrobku
- Rýchle dodanie. Spokojnosť
- Komunikácia s p. Katkou z fy Rottner bola vynikajúca. Rýchle doručenie kvalitného tovaru. Bola nám poskytnutá zľava navyše 8%.vdaka
- Kvalitný tovar
- Rychle dodanie
- Siroky sortiment
- Trezor ktory som objednal za 180e mi pripada ako za 50 e. Cakal som za tie peniaze trochu lepsie prevedenie.
- Vysoke ceny
Tovar prišiel nepoškodený, prišiel aj v dohodnutom čase, takže je všetko v poriadku. Ďakujem
Vsetko fajn.
Chýbala mi komunikácia s obchodom ohľadne lehoty dodania tovaru. Nevedel som či už je vydaný do prepravy a ani kde sa nachádza.
- Spokojnosť
Výborná kvalita produktu
- Po priskrutkovaní gunmaster XL kazety o podklad došlo k samovoľnej deformácii celeho skeletu, čím dochádza ku znemožneniu uzamknutia danej kazety, mam neblahy pocit , že do danej kazety sa dostane aj 8 ročne dieťa vybavene kladivkom. Prosim vyrobcu nech skôr investuje do pevnejšieho skeletu ako do led svetielok, a možnosti uloženia 20 otlačkov do pamäte.
- vyborna komunikacia na predajni
- dodrzana doba dodania
veľmi rýchle dodanie tovaru.