- Rýchle vybavenie objednávky, spoľahlivosť
- Good prices
- Fast delivery
- Good products
- I'm don't understand Czech. Provide communication in English.
- skvely kontakt na supporte
- produkty ktore sa inak tazko objednavaju z ciny apodobne, za rozumnu cenu ak si zratate dph a clo...
- Veľmi dobrá komunikacia ohľadom prijatia objednávky,odoslania,informácie prijatia penazi
Tovar kvalitný,poradcovia tiež len veľmi dlho a skoro vôbec neodpivedaju na otázky emailom
- rýchle vybavenie objednávky
- rýchla odpoveď na dotaz
- velmi rýchly obchod, s dobrými cenami
- profesionálny prístup -> vždy zavolajú, ak sa im niečo nezdá, alebo je s niečím problém
môžem len odporúčať
- Rychle dodacie doby
- Vacsina tovaru skladom
- Pomerne siroky sortiment - vsetko potrebne najdete
- Zakaznicka podpora na slusnej urovni - poradia a pomozu ak treba
- Konecne lacnejsie postovne na Slovensko
- Z casu na cas vyborne akcie (Black Friday)
- Vyssie ceny oproti cinanom, ale zase necakate takze viete za co platite
- Postovne na SK by mohlo byt od urcitej sumy nizsie
- Chyba mi zakaznicky program a odmeny pre vernych zakaznikov (snad casom)
Na Rotorame nakupujem pravidelne a ak staviate vlastnu FPV kopteru tento obchod prakticky nema konkurenciu. Pomaly sa objavuju aj dalsie lastovicky ale ak ostanete verni Rotorame spravite len dobre. Neustale rozsiruju sortiment, prinasaju vlastne ramy a celkovo su top na cesko-slovenskom trhu. Je vyhoda nakupovat od ludi, ktori sa tomuto sportu sami venuju.
- Maju vsetko co potrebujes
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Široký sortiment
- Odborná pomoc
- Výborné ceny
- Tovar skladom
- Profesionálny prístup
- bezproblemov aj zmena v objednavke
- omylom som si objednal nekompatibilnu nabijacku a pan mi volal a po dohode nahradil baterkou, ktoru vyuzijem.
nic
Môžem spokojne odporučiť.
- Rychle dodacie doby pokial je tovar skladom
- Predrazene
- Dodany iny tovar ako bol objednany a predajca to odmietol rieisit k mojej spokojnosti
- V zasade predava to co cinske obchody
V podstate ide o kopiu ***názov editovaný*** s nizsim sortimentom a vyssimi cenami. Jedine co je vyhodou su dodacie doby. Ak ale planujete vopred tak kupite inde lacnejsie. Jedine co by som odtial skusil su ich ramy X5 a H5 ale za tie prachy zozeniete aj ine kvalitne ramy.
- skvela komunikacia, rychle dodanie, ferove ceny
- nic
- kvalitný tovar za dobré ceny
super
- Super produkty za dobre ceny
- Podrobnejsie triedenie jednotlivych poloziek na web stranke
Oplati sa ho neignorovat
- Asi jediný cz/sk eshop kde sa daju zohnat prijimace pre Flysky za rozumne ceny
Jednoznacne nakupim znova
Som maximálne spokojný mini 210 bola pre mna správna voľba nakoľko som FPV ešte neskúšal,rotorame ďakujem...
- ziadne
- dlha komunikacia,nie je moznost telefonickeho kontaktu a moznost ineho sposobu dodania ako GLS
Drahy tovar,velmi dlha odozva na email pri dotaze na nieco,nie je moznost mnoztevnej zlavy a telefonickeho kontaktu
Reakcia obchodu Rotorama.cz
vážíme si Vaší zpětné vazby (stejně tak jako v případě Vašeho negativního komentáře na heureka.cz) a je nám líto, že se nám nepodařilo vyhovět. Na většinu mailové korespondence týkající se objednávek odpovídáme během několika málo hodin (odpověď na email týkající se této objednávky jste dostal po 3 hodinách od odeslání zprávy). Po vytvoření objednávky Vám telefonní kontakt přijde emailem, a již brzy bude i umístěn i na našem webu. V současné době využíváme pro doručování zásilek službu GLS, která garantuje velmi rychlé služby za přijatelných podmínek a dle slov většiny zákazníků odvádí velmi dobrou práci jak u nás, tak na Slovensku. Není nám zcela jasné, proč jste Vaši objednávku chtěl stornovat ihned po jejím vytvoření a pak nám dal negativní hodnocení na heureka.sk. Věříme, že v případě Vaší další objednávky budete s našimi službami spokojený.
Děkujeme.
S pozdravem,