• Rýchle vybavenie objednávky, spoľahlivosť

• Good prices
    • Fast delivery
    • Good products
    • I'm don't understand Czech. Provide communication in English.

• skvely kontakt na supporte
    • produkty ktore sa inak tazko objednavaju z ciny apodobne, za rozumnu cenu ak si zratate dph a clo...

• Veľmi dobrá komunikacia ohľadom prijatia objednávky,odoslania,informácie prijatia penazi

Tovar kvalitný,poradcovia tiež len veľmi dlho a skoro vôbec neodpivedaju na otázky emailom

• rýchle vybavenie objednávky
    • rýchla odpoveď na dotaz

• velmi rýchly obchod, s dobrými cenami
    • profesionálny prístup -> vždy zavolajú, ak sa im niečo nezdá, alebo je s niečím problém

môžem len odporúčať

• Rychle dodacie doby
    • Vacsina tovaru skladom
    • Pomerne siroky sortiment - vsetko potrebne najdete
    • Zakaznicka podpora na slusnej urovni - poradia a pomozu ak treba
    • Konecne lacnejsie postovne na Slovensko
    • Z casu na cas vyborne akcie (Black Friday)
    • Vyssie ceny oproti cinanom, ale zase necakate takze viete za co platite
    • Postovne na SK by mohlo byt od urcitej sumy nizsie
    • Chyba mi zakaznicky program a odmeny pre vernych zakaznikov (snad casom)

Na Rotorame nakupujem pravidelne a ak staviate vlastnu FPV kopteru tento obchod prakticky nema konkurenciu. Pomaly sa objavuju aj dalsie lastovicky ale ak ostanete verni Rotorame spravite len dobre. Neustale rozsiruju sortiment, prinasaju vlastne ramy a celkovo su top na cesko-slovenskom trhu. Je vyhoda nakupovat od ludi, ktori sa tomuto sportu sami venuju.

• Maju vsetko co potrebujes
  • Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Široký sortiment
    • Odborná pomoc
    • Výborné ceny
    • Tovar skladom
    • Profesionálny prístup

• bezproblemov aj zmena v objednavke

• omylom som si objednal nekompatibilnu nabijacku a pan mi volal a po dohode nahradil baterkou, ktoru vyuzijem.

nic

Môžem spokojne odporučiť.

• Rychle dodacie doby pokial je tovar skladom
    • Predrazene
    • Dodany iny tovar ako bol objednany a predajca to odmietol rieisit k mojej spokojnosti
    • V zasade predava to co cinske obchody

V podstate ide o kopiu ***názov editovaný*** s nizsim sortimentom a vyssimi cenami. Jedine co je vyhodou su dodacie doby. Ak ale planujete vopred tak kupite inde lacnejsie. Jedine co by som odtial skusil su ich ramy X5 a H5 ale za tie prachy zozeniete aj ine kvalitne ramy.

• skvela komunikacia, rychle dodanie, ferove ceny
    • nic

• kvalitný tovar za dobré ceny

super

• Super produkty za dobre ceny
    • Podrobnejsie triedenie jednotlivych poloziek na web stranke

Oplati sa ho neignorovat

• Asi jediný cz/sk eshop kde sa daju zohnat prijimace pre Flysky za rozumne ceny

Jednoznacne nakupim znova

Som maximálne spokojný mini 210 bola pre mna správna voľba nakoľko som FPV ešte neskúšal,rotorame ďakujem...

• ziadne
    • dlha komunikacia,nie je moznost telefonickeho kontaktu a moznost ineho sposobu dodania ako GLS

Drahy tovar,velmi dlha odozva na email pri dotaze na nieco,nie je moznost mnoztevnej zlavy a telefonickeho kontaktu

Reakcia obchodu Rotorama.cz

vážíme si Vaší zpětné vazby (stejně tak jako v případě Vašeho negativního komentáře na heureka.cz) a je nám líto, že se nám nepodařilo vyhovět. Na většinu mailové korespondence týkající se objednávek odpovídáme během několika málo hodin (odpověď na email týkající se této objednávky jste dostal po 3 hodinách od odeslání zprávy). Po vytvoření objednávky Vám telefonní kontakt přijde emailem, a již brzy bude i umístěn i na našem webu. V současné době využíváme pro doručování zásilek službu GLS, která garantuje velmi rychlé služby za přijatelných podmínek a dle slov většiny zákazníků odvádí velmi dobrou práci jak u nás, tak na Slovensku. Není nám zcela jasné, proč jste Vaši objednávku chtěl stornovat ihned po jejím vytvoření a pak nám dal negativní hodnocení na heureka.sk. Věříme, že v případě Vaší další objednávky budete s našimi službami spokojený.

Děkujeme.

S pozdravem,