- Objednal som si u nich baterky, nemali ich na sklade, tak som im napísal že kedy ich naskladnia. Aso po 2 dňoch mi odpovedali na email, že začiatkom budúceho týždňa. Už prešiel viac ako týždeň s stále ich nemajú ani len naskladnené.
- rychla osobna komunikacia
- omyl napravili ochotne a velmi rychlo
Objednal som si pasku 3M dual lock a prisla mi napodobnenina tej pasky. Tovar som si nechal lebo nebudem saskovat pre 11 eur s postovnym ale uz viac objednavat cez vas nebudem. Toto je moja skusenost
- Kvalitny tovar
Nemam nazor
- Rychlost
- Velmi dobra komunikacia
- Pribalili mi aj darcek
- Rychle vybavenie objednavky
- 100% vzdy spokojnost
- Niekedy 2-3 dni kym to prijde ale to je chyba dopravcu
Obchod je vyborny, v poslednom nakupe mi pribalili aj firemne nalepky, ktore si rad dam na okuliare
rýchle dodanie, tovar v poriadku
- Rychla dodavka
- Najbeznejsi tovar skladom
- Odborne poradenstvo a pomoc
- Vernostny program
- Vlastne ramy pre koptery
- Drahsie komponenty ako v Cine, ale na druhej strane so zarukou a bez cakania
- Mensi vyber v porovnani s inymi obchodmi v EU/US
Vynikajuci obchod pokial potrebujete tovar rychlo - na Slovensku ho mate do 2 dni. Ak nakupujete pravidelne tak dokonca bez postovneho. Chyba mi v obchode vacsi vyber (napriklad v porovnani s n-factory.de) ale sortiment sa stale rozsiruje takze v pohode. Velke plus su vlastne ramy - ak chcete experimentovat s neopozeranym dizajnom tak si urcite vyberiete.
Odporúčam nákup
- Rychla odozva
- bezproblemovy pristup
- Tovar skladom
- Mili personal
- viem ze to neni ich chyba ale 2 dni trva cesta
Velmi dobry obchod, ceny porovnatelne s cinskymi obchodmi, ale maju to skladom a mate to za 2 dni doma a donesu to do 9:00 hodiny co je uzastne
- Rychlost doručenia
- Ochota
- Ziadne
V tomto obchode nakupujem od vtedy co som zacal s dronmi. Zatial dorazilo vzdy vsetko v poriadku a nebol ziaden problem. Rychle dorucovanie ma velke + ,pokial su produkty co si objednam na sklade mam to doma do 3 pracovnych dni. Ochotny pracovnici v Rotorame ked som mal nejaky problem s dronom zavolal som a hned mi pomohli. Urcite odporucam!
- Dobrá kvalita
- Neskorí príchod ešte stále čakáma už je to 10 dní čo som odbjednával a stále 3 veci z 24 nie su skladom :/
- Rychle dodanie a dobre ceny
- Vela veci neni skladom
- Najbeznejsie komponenty skladom
- Rychla doprava
- Obchod prevadzkuju ludia, ktori tomu rozumeju takze radi poradia a poradia dobre
- Konecne vernostny system
- Vlastne ramy ake inde nenajdete
- Chcelo by to pridat este nejake produkty (Furious FPV, Armattan Quads, Bolt RC) ale sortiment sa rozsiruje takze staci pockat :-)
- Super
- Rýchle vybavenie objednávky, spoľahlivosť