Prezutie urobené na rýchlo... Nedôkladne odstránene povodne lepiace pásky na zavážia.. na striebornom disku ostali modré lepiace pásky. Ak som telefonoval do obchodu tak mali 10 trápnych výhovoriek prečo to odfakli ale ani jedno riešenie.. Obchod si nedokáže priznať vinu a urobiť nápravu.

• Dobra cena a dostupnost pneumatik

Reakcia obchodu ROTKIV

Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a sme radi, že ste bol s našimi službami spokojný. Rotkiv

• Rýchlý

Reakcia obchodu ROTKIV

Tovar došiel presne podľa objednávky . Služby rýchle.
    Som spokojný.

• Rýchle potvrdenie objednávky
    • Tovar mi došiel v Pondelok. Objednávka bola cez víkend
    • Veľmi dobré ceny

Dobré ceny, rýchle vybavenie, pohodový kuriér.

Reakcia obchodu ROTKIV

Od zaplatenia objednávky sa nič nedeje.

Dobry den.
    Vasa objednavka bola u nas pripravena pre Vas na osobny odber o com ste bol upovedomeny emailom, ze danu pneumatiku
    uz mate pripravenu u nas na sklade na prevzatie. Preto si myslime, ze dana negativna recenzia nieje na mieste nakolko z nasej strany bolo vybavene vsetko v zmysle objednavky a na cas.

Prajeme pekny den

S pozdravom Rotkiv

• Tovar prišiel skôr

Reakcia obchodu ROTKIV

Rýchle objednanie a vyzdvihnutie super veľmi spokojný

Reakcia obchodu ROTKIV

• Veľký výber všetkých druhov pneumatík
    • Možnosť prežitia zakúpených pneumatík
    • Možnosť osobného odberu, alebo doručenie kuriérom

Ochotný, milý a ústretový prístup
    Skúsený personál

Reakcia obchodu ROTKIV

• tovar prišielpresne podla pokynov predajcu

Rýchle

• Rýchle dodanie.Ďakujem.

• Rýchle dodanie

Tovar odoslaný hneď v deň obdejnania, rýchle dodanie

Super obchod

Reakcia obchodu ROTKIV

bez upozornenia zrušili objednávku...

Dobry den.
    Snazili sme sa Vas kontaktovat telefonicky, zial neuspesne, preto sme Vam dovod stronovania poslali formou emailu. Mrzi nas, ze sme nevedeli Vasu objednavku vybavit k Vasej spokojnosti.
    S pozdravom Rotkiv

je to super vsetko na jednom mieste chodim tam od kedy som mal prve auto ludia pohotovi poradia pristup tak isto keby to tak bolo vsade a so v setkym tak to by bolo super

Reakcia obchodu ROTKIV

Široká ponuka, dobré ceny ochotný personál,za mňa celkovo super firma.

• Rýchle dodanie

• Super

Reakcia obchodu ROTKIV

Opakovane, ked som kupoval tovar, mali ho na sklade, co je pre mna casova vyhoda. Velmi spokojny s pristupom. Dakujem