- Výhodné je to, že ak vám topánky nesedia nemusíte ich kúpiť.
- Rýchle doručenie tovaru.
Velka spokojnost. Vzdy rychle dorucenie a mily personal na predajni. Velmi radi si takto objednavame, kedze je moznost tovar odskusat. Castokrat sa stalo, ze ak tovar nesadol, tak sme zakupili nieco ine priamo na predajni.
Objednávku čiastočne zrušil obchod nebol mi doručený všetok požadovaný tovar.
- Výhodou je to, že si v pohodlí domova pozriem ponuku, objednám si topánky na mnou vybranú predajňu, počkám 2 -3 dni a topánky si idem do obchodu vyskúšať. Ak sú mi dobré tak ich kúpim a keď mi z nejakého dôvodu nesadnú jednoducho ich nechám v obchode. Ale to sa mi obyčajne nestáva...
Stopankami som velmi spokojna ,rychla doprava ale hlavne pohodlne topanocky
- Super pristup
- Rychle dodanie aj komunikacia
- Mily personal
Rýchle a efektívne.
všetko v poriadku
Topánky sú veľmi pekné, pohodlné, ľahké
- Rýchlo a kvalitný tovar
- Rýchlosť
Nakupujem dlhšiu dobu cez obchod a výhodou pre mňa je objednať si viac druhov obuvi a dve veľkosti čísel , vždy si z toho môžem vybrať.
- Doručenie do kamenného obchodu dáva možnosť vyskúšať obuv. Ak Vám nesadne nemusíte ju prevziať.
- Žiadna.
veľmi spokojný
Objednávka prišla rýchlo
Velmi spokojná.
Rychla dodavka, kvalitny tovar
Veľká spokojnosť, príjemný personál ochotný poradiť ,široká ponuka tovaru. Možnosť využitia doručenia tovaru na predajňu.
- Kvalitné topánky