- rýchlosť,veľký sortiment
doporučujem
- rýchle doručenie tovaru
- pekné modely
- pohodlný nákup z domu
- možnosť výmeny a vrátenia tovaru
- rýchle dodanie
- mne sa nedala otvoriť tabuľka veľkostí
odporúčam, viď. hlavné výhody
- široký sortiment značkovej obuvi
- dodacia lehota
- Napr.Tovar,ktorý som v obchode nevidela.2/ cenovo výhodnejší ako napr.na adidas club.3/tovar môžem zaplatiť až pri prevzatí
- Zatial neviem.Som prvýkrát nakupovala
Spokojnosť.Vrelo odporúčam.
- Mnozstvo rozlicneho tovaru
- Dodacia lehota
Zatial to bol prvy nakup, objednavka sa omeskala ale na 12ty den tu ma byt tak uvidime..
Reakcia obchodu Ringit.sk
ďakujeme Vám za odporúčanie nášho eshopu. Ospravedlňujeme sa za predĺženie dodacej lehoty. Veríme, že sa k nám pre kvalitné značkové oblečenie, topánky a doplnky budete rád vracať.
- fejky
Reakcia obchodu Ringit.sk
všetok tovar na našom eshope je originálny značkový tovar. Nájdete u nás tovar značiek Adidas, Nike, Reebok, puma, Converse, Styx, Brakeburn a do budúcnosti aj ďalších. A v každom prípade sa jedná o originálny tovar, v tom Vás môžeme 100% uistiť!
Celkova spokojnost.
Reakcia obchodu Ringit.sk
ďakujeme Vám za odporúčanie nášho eshopu a za kladné hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojní.
www.ringit.sk -
- perfektná komunikácia s obchodom
- nemá
velmi odporucam
Reakcia obchodu Ringit.sk
veľmi nás teší Vaša kladná reakcia. Budeme sa snažiť, aby všetci naši zákazníci boli takto spokojní pri každom nákupe.
- ani po 10 dnoch od objednavz mi tovar nebol doruceny
ale inak je vsetko ok
Reakcia obchodu Ringit.sk
ďakujeme Vám za odporúčanie nášho eshopu ostatným zákazníkom. Zároveň sa ospravedlňujeme za predĺženie dodacej doby, tento fakt bohužiaľ nezávisí na nás, ale na našom dodávateľovi. Veríme, že sa k nám budete rád vracať.
www.ringit.sk