Prihlásiť sa a pridať recenziu

dokázali jsme spolu vytvořit rozšiřovací podložky na kola Nivy, rychle a kvalitně. Výroba specializované podložky byla hotova do dvou dní.

Dobrý den Tomáši,

děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s dodanými podložkami a rychlostí zakázkové výroby a budeme rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte.

Přeji příjemný den, Ondra - Revilo auto.

• dobrá cena

Dobrý den Alfréde,

děkujeme Vám za hodnocení, těší nás vaše spokojenost s naším obchodem a budeme rádi, když se na nás v případě potřeby zase obrátíte.

Přeji příjemný den, Tadeáš - Revilo auto.

• Rychle dodani,Super cena,Kvalita,Spokojnost,Komunikace...za 5

Dobrý den Michale,

děkujeme Vám za vyplněné hodnocení. Těší nás vaše spokojenost s naším obchodem a budeme rádi, když se na náš obchod v případě potřeby zase obrátíte.

Přeji fajn víkend, Ondra - Revilo auto.

• Kvalita +cena rýchle dodanie spokojnosť

Dobrý den Romane,

děkujeme za vyplněné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojený a těšíme se na další spolupráci.

Přeji hezký den, Tadeáš - Revilo auto.

• balicek prisiel do 3 pracovnych dni az ciech ..taze spokojnost

Dobrý den Romane,

Přeji hezký den, Tadeáš- Revilo auto.

• Rýchle dodanie tovaru...
    • Cena a kvalita

Dobrý den Tibore,

děkujeme za Vaši objednávku i za vyplněné hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojený a těšíme se na další spolupráci.

Přeji hezký den, Oliver - Revilo auto.

objednaj som v stredu o 21:40 vo štvrtok bolo spracovane o 9:00 a v piatok o 11:00 som to tu mal najlepši najserioznejši obchod odporučam každemu super pristup kvalita je dobrá

Dobrý den Borisi,

děkujeme za Vaši objednávku i za vyplněné hodnocení. Těší nás vaše spokojenost s naším obchodem i s objednaným podvozkem a budeme rádi, když se na náš obchod v případě potřeby zase obrátíte..

Přeji příjemnou neděli, Tadeáš - Revilo auto.

Rýchle dodanie, bezproblémová komunikácia s predajcom.

Dobrý den Oto,

děkujeme za Vaši objednávku i za vyplněné hodnocení. Těší nás vaše spokojenost a budeme rádi, když se na náš obchod v případě potřeby zase obrátíte..

Přeji hezké odpoledne, Oliver - Revilo auto.

Super spolupráca, objednával som viac krát a vždy bez najmenších problémov!

Dobrý den Brano,

Přeji hezký večer, Oliver - Revilo auto.

Rychle jednanie rychle vybavenie.dakujem

Dobrý den Pavle,

děkujeme především mi za Vaši objednávku. Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu zase obrátíte.

Přeji hezký večer, Ondra - Revilo auto.

• cena zakúpeného tovaru oproti konkurencii
    • to,čo som si vybral bolo inde drahšie skoro dvojnásobne

Komunikácia na úrovni,rýchla odozva na platbu ako aj expedovanie a doručenie tovaru

Dobrý den Marku,

děkujeme za bezvadné hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na náš obchod v budoucnu zase obrátíte.

Přeji hezké odpoledne, Ondra - Revilo auto.

• Rychlost
    • Kvalita
    • Cena

Odporucam! Urcite budem nakupovat znova!

Dobrý den Martine,

děkujeme za kladné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

Přeji hezký večer, Ondra - Revilo auto.

• Dlhsie hladany tovar, rychla dodavka.
    • Vysoke (nadstandardne) naklady za dorucenie.

Dobrý den Ladislave,

děkujeme kladné za hodnocení. Musím se ale vyjádřit k vysokému dopravnému, které zmiňujete. Dopravné s dobírkou na Slovensko účtujeme přesně tak, jak nám ho fakturuje PPL. Při ceně zboží 24 EUR bohužel nejsme schopni dopravné dotovat. Ale již od 100 EUR máme dopravné na Slovensko zdarma, navíc můžete zvolit platbu předem, dopravné by pak bylo o 2 eura levnější, protože nám PPL neúčtuje výběr dobírky.

Ještě jednou děkuji za hodnocení a těšíme se na další spoluprácu s Vámi.

Přeji hezký den, Oliver - Revilo auto.

• Tovar som dostal v cas!

Dobrý den Gyorgy,

děkujeme za kladné hodnocení. Budeme rádi, když se na náš obchod obrátíte i v budoucnu.

Přeji hezký den, Ondra - Revilo auto.

• rýchla a kvalitná

Dobrý den Nikoleto,

děkujeme za hodnocení,těší nás že jste spokojená a že vše proběhlo v pořádku. Budeme rádi, když se na nás v budoucnu zase obrátíte.

Přeji hezké odpoledne, Oliver - Revilo auto.

• Super rychle dodanie
    • Skvelá komunikácia
    • Odborné poradenstvo
    • Úplná spokojnosť

Dobrý den Jáne,

děkujeme Vám za udělené hodnocení, těší nás že jste s naším obchodem i s podložkami pod kola a šrouby spokojen. Budeme rádi, když se na nás v případě potřeby zase obrátíte.

Přeji hezké odpoledne, Tadeáš - Revilo auto.

• Pekne jednanie a vybavenie

Dobrý den Jane,

děkujeme za napsané hodnocení, velmi nás těší Vaše spokojenost. Budeme rádi, když se na nás v případě potřeby zase obrátíte.

Přeji hezký den, Tadeáš - Revilo auto.

• doprava super a výrobok top kvalita !

Dobrý den Eugene,

Přeji hezký den, Ondra - revilo auto.

• Rýchle doručenie s CZ na SR

Dobrý den Gabrieli,

děkujeme za vyplněné hodnocení, těší nás, že jste byl s nákupem v našem obchodě spokojený. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i v budoucnu.

Přeji hezkou neděli, Oliver - Revilo auto.

Výborná komunikácia, rýchla výroba podložiek na mieru, rýchle dodanie, maximálna spokojnosť. Ďakujem.

Dobrý den Vladimíre,

děkujeme za výborné hodnocení, jsme rádi, že jste byl s podložkami vyrobenými na zakázku spokojen. Budeme se těšit na další spolupráci.

Přeji příjemný den, Ondra - Revilo auto.