- rýchlosť a cena
Prvý nákup, ale spokojnosť. Pán mi osobne zavolal, overili sme objednávku, na druhý deň som ju mal doma. Za mňa OK.
- Má na stránke produkty s dodaním pár dní aj keď nie sú už vôbec dostupné, tzn. že ich nedodá.
Produkt bol písaný s doručením do 5dní, po týždni som volala prvý krát, bolo mi povedané že príde v ten týždeň. Neprišiel, znova som volala, nakoniec nebol doručený lebo sa už nevyrába. Celkovo cca 20 dní to trvalo.
Reakcia obchodu KONZO SHOP
Dobrý deň žiaľ v tejto dynamickej dobe je niekedy náročné reagovať promptne na ponuku výrobcov ktorá sa mení veľmi často. Váš nožík som sa vám snažil zabezpečiť z viacero zdrojov preto to trvalo dlhšie, o všetkom ste bola informovaná aj som sa vám ospravedlnil.
S pozdravom Rešetár Konzo shop -
Rýchle vybavenie a odoslanie
- Ochotný personál
- Komunikácia
S obchodom som maximálne spokojný, rýchle vybavenie objednávky a rýchle dodanie + ochota ochota komunikovať so mnou a snažiť sa objednávku vyriešiť čo najrýchlejšie. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za rýchle vybavenie hodnotím 5 z 5
Všetko prebehlo v poriadku. Som spokojný zatiaľ. Tovar som ešte neskúšal.
- Rýchlosť dodania, ochota, dobrá komunikácia na úrovni a najmä vysoká kvalita za veľmi dobrú cenu. Vrelo doporučujem.
- Žiadna
Rýchlosť, ochota, poradenstvo, prístup kvalita + cena
- Profesionálna komunikácia zo strany e-shopu
- Dlhšia dodacia doba u niektorých produktov
V Konzo shop-e nakupujem pravidelne už veľa rokov. Je to e-shop s velmi dobrým sortimentom. Nákup doporucujem.
- Super komunikácia
- super cena
- ekologicky zabalené bez zbytočnosti.
- Rýchlosť dodania
Komunikatívny a príjemný pán asi majiteľ pri telefóne
možnosť nakúpiť aj málo dostupné tovary
- Katastrofa
- Radšej nech to zrušia a venujú sa niečomu čomu rozumejú
Reakcia obchodu KONZO SHOP
Dobrý deň, objednali ste si dva hrnčeky. Žial jeden bol na sklade a na druhy ste čakali prac. 6 dní. Informáciu o tom ste dostal až neskôr čo uznám ako našu chybu. Vo včerajšom telefonáte som sa vám ospravedlnil som si myslel že to máme vysvetlené. Práca aj tovar ktorý predávame nás baví, tak určite to nerušíme. S pozdravom Rešetár
- Tovar ešte neprišiel, obchod neodpovedá na email.
Reakcia obchodu KONZO SHOP
Dobrý deň, chceme sa vám ospravedlniť, neodoslanie objednávky bola naša chyba. Dnes vám bol tovar odoslaný po piatich pracovných dňoch. S pozdravom Rešetár
ziadny problem
Dakujem -
- velmi promptna komunikacia
- Ultra rychle dodanie
- Ochotná telefonická komunikácia v prípade meškania dodávky a prípadný návrh zmeny v rovnakej kategórii tovaru..
- Schopnosť zohnať tovar, aj keď inde je už dlhodobo nedostupný.
- Nepresne uvedená dostupnosť tovaru na sklade na webovej stránke obchodu.
- Rýchlosť doručenia
- Spoľahlivosť
- Kvalita tovaru
- Prehľadnosť e-shopu
- Komunikácia
- 100 % odporúčam vo všetkých ohľadoch
Rýchle jednanie a dodanie.