Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 100 %

• Vedia poradit, pomoct s vyberom. Co som objednaval bolo skladom a hned mi to aj poslali. Kvalitne zabalene, dbaju na ochranu pred poskodenim tovaru.

Rýchle jednanie a dodanie.

ochota .rychlost ,spolachlivost všetko ok.

• Už v minulosti som objednával tovar, o ktorom píšu, že ho majú na sklade, no po pár dňoch sa mi ozval pán cez email, aby som si vybral podobný tovar, lebo ho na sklade nemá. Teraz sa mi to stalo znova, no pán sa už ani neunúval mi niečo vôbec napísať

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, konkrétny produkt mal dodaciu dobu 7 pracovných dní, termín ešte neprešiel. Nože Spyderco ale majú v tejto dobe dosť neprehľadné termíny dodávok, budeme vás obratom informovať o termíne dodania. S pozdravom Rešetár

• Zatiaľ všetko ok

Nekomunikujú. Na email nezodpovedajú aj keď mám tovar zaplateny.

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, tovar by ste mal mať ako sme sa dohodli.

výborný obchod rýchla reakcia

• Kvalitný tovar
    • Dobré ceny

Spokojnosť

• Komunikácia
    • Prehľad e-shopu
    • Rýchlosť

18.10.2022 bola objednávka potvrdená pánom Jánom Rešetárom z KONZO SHOPU, je 31.10.2022 a tovar mi nebol doručený napriek tomu, že na stránke ho prezentovali že je skladom.
    Okrem potvrdenia objednávky neprišla žiadna reakcia zo strany obchodu (okrem tohto dotazníka(?) To fakt?)

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, telefonovali sme spolu hneď v deň objednávky a vysvetlili sme vám že to bude dlhšie trvať . O termíne dodania vám budem v pondelok písať.
    S pozdravom Rešetár

• Široký sortiment. žiaľ ale vyše mesiaca neodoslali objednávku čiže nevýhoda obchodu.
    • Vyše mesiaca po objednávke tovar stále nedoručený... Platba mala byť dobierkou, takže smola obchodu že neodoslali, prišli o zákazníka. hubárska sezóna je na konci.

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, objednali ste si položku ktorú máme označenú ako doba dodania 1-2 mesiace.
    Odporúčame pozerať dodaciu dobu, poprípade zatelefonovať.

Vynikajuci osobny prostup

Nekonečno !

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, žiaľ staré vojenské celty sú vypredané, jedná sa o obmedzené zásoby a nevieme to ovplyvniť.

• Komunikácia, rýchlosť dodania tovaru

• dostupnosť požadovaného tovaru

Dňa 8.9.22 som sa po 23tej hodine mailom informoval u pána Rešetára o dostupnosti tovaru. Keďže už bolo veľmi neskoro tak v ten deň som už ani žiadnu odpoveď nečakal. Keď som si ráno pozrel emailovú schránku, neveril som vlastným očiam. Pán Rešetár mi odpovedal ešte v ten večer do 10 minút. Pozeral som si aj recenzie na heuréke. Som prekvapený z tých negatívnych recenzií. Tovar mi bol doručený v termíne. Neviem z akého dôvodu išli všetky maily od KONZOSHOPU do SPAMU. Asi preto veľa ľudí v hodnotení na heuréke uvádza zlú komunikáciu resp. žiadnu notifikáciu o odoslaní. Za mňa môžem obchod len odporučiť.

Siroky sortiment kvalitnych vyrobkov.
    Dobra a vecna komunikacia s majitelom

• Prešiel týžden,tovar neprišiel a ani žiadna odpoveď na e mail ohľadne dodávky tovaru.

• Veľmi rýchle doručenie tovaru, na 2. deň som ho už mal doma

11 dí po úhrade som tovar nedostal!!!
    Žiadna notifikácia o odoslaní!!!

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, nič ste nehradil ani neplatil, objednal ste si tovar s dlhšou dodacou dobou, poprosím vás aby ste veci uviedli pravdivo.
    S pozdravom Rešetár

• 28.7.bola vytvorená objednávka. Do dnes 5.8. sa mi stále neozvali v akom stave je objednávka...

Reakcia obchodu KONZO SHOP

Dobrý deň, na jednej položke sme mali dlhšiu dodaciu dobu, odporúčam ju sledovať .

Richle dorucenie