ponúkali to čo nemali

• Bol mi dodaný iný tovar než som si objednal a na vlastné náklady som ho mal vrátiť dodávateľovi.

Dodacia lehota 10 dní je dlhá a ešte aj nebola dodržaná, tovar mi ani po 13 dňoch nebol doručený.

• V mojom prípade tovar bol iný ako v opise a v údajoch na stránke.

• ponúka výrobok, ktorý nemůže zabezpečiť do termínu, ktorý uvádza v ponuke.

Reakcia obchodu repo.sk

Pane o možnom termíne dodania ste boli informovaný.

Neakceptovali ste ho a objednávku zrušili.

Nemôžme zato že daný artikel nemá dovozca na sklade a čaká sa na dodanie z výroby.

• Ziadne
    • Zavadzanie zakaznika

Nakupujte inde

Reakcia obchodu repo.sk

Po prijatí objednávky sme Vám napísali že dodacia doba bude z výroby v 2 januárovom týždni. Vy ste nato nijako nereagovali.

Nemôžme nato že Vami vybraný tovar nebol na sklade u výrobcu a čakalo sa na naskladnenie z výroby.

Z našej strany sme Vám poskytli informáciu o termíne dodania. Vy ste ju neakceproval a objednávku zrušil.

Tak nerozumiem tomu aké zavádzanie zákaznika.

www.repo.sk

• doteraz som tovar neobdržala, preto sa k nákupu nepôžem vyjadriť kladne. Dotazník vyplním po doručení tovaru.
    • S pozdravom Veronika Leppová

• dlhá dodacia lehota.

• dobrá cenová ponuka
    • Neférová komunikácia a zavádzanie zákazníka

Tvrdenie predávajúceho o dodaní a doručení zásielky na stanovený termín. Po uplynutí termínu nebol schopný ani na vyrozumenie prečo zásielka nebola doručená. Pri následnom dožadovaní som zistil že tovar nie je ešte ani na Slovensku a čaká sa na jeho dodanie z českej republiky.

História stavov objednávky:

Dátum pridania Stav Komentár

2.7.2016 22:26:06 Čaká sa na vybavenie

4.7.2016 07:55:42 Potvrdená Vážený zákazník, Váš tovar bude odoslaný do 4 pracovných dní. Ďakujeme za objednávku a prajeme príjemný deň.

6.7.2016 14:28:22 Zrušená

5.7.2016 bol štátny sviatok a v ten deň zákaznik objednávku zrušil.

Tak nerozumiem aké zavádzanie a aké nedodržanie termínu dodávky.

• žiadne
    • tovar som vrátil, peniaze nevrátili

treba dávať pozor, pri vrátení tovaru peniaze nevrátia

Výžený pán Meszaros,

Zásielku s tovarom ste prevzali 28.9.2015.

Vašu žiadosť o vrátenie tovaru (vy ste nám dokonca písali reklamáciu nie vrátenie) ste nám doručili emailom dňa 14.10.2015 o 17:30.

Zo zákona máte právo na vrátenie tovaru do 14 kalendárnych dní.

Vy ste nám Váš záujem oznámili až na 17 deň od prebratia tovaru. Čo sú 3 dní po uplynutí Vašej zákonej možnosti. Načo sme vám odpísali, že tovar neprevezmeme nakoľko ste už premrhali zákonom stanovenú lehotu.

Vašu zásielku sa nám až dnes(2.11) snažila doručiť Slovenská pošta.

Prevzatie sme odmietli a balík by Vám pošta mala doručít späť.

Ďakujeme za Vašu recenziu.

0907 493 097

• zly prepravca tovar bol pokriveny

• široký sortiment tovaru
    • zdá sa mi dlhá dodacia lehota

• škoda času
    • nemá skladom tovar ktorý si chcem kúpiť

strata času vyberať niečo čo nemajú skladom,
    stačilo len napísať e-mail : pane prepáčte nemáme to skladom, alebo máme ale cena bude vyššia alebo aspoň počkajte 2-3 dni niečo zoženieme, ale len na drzo napíšu automaticky vaša objednávka bola zrušená pretože im dodávateľ nedodal tovar
    logicky mi príde, že ak mám eshop tak mám aspoň 5-6 dodávateľov ak mi u niektorého z nich vypadne dodávka

• Dobra cena
    • Nespolahlivost

Cele zle

• vylistovanie v heureke, dosť dobré spracovanie stránky a ceny boli prijateľné
    • komunikácia nulová, napísal som Vám e-mail a ani odpoveď som nedostal ani ste mi nezavolali, chcel som zmeniť adresu nakoľko ste nedokázali splniť termín dodanie a už sa zdržujem na inej adrese ako som uviedol v objednávke...

myslel som si že to je profesionálnejší obchod a viac sa starajú o zákazníka, tovar som vopred zaplatil a celkový dojem nulový

• najnižšia cena aku som nasiel
    • nedostatocna komunikacia (nevedel som kedy ste si pripisali na ucet moje peniaze a kedy ste tovar odovzdali firme geis)

• nizka cena

tovar som vyzdvihol osobne. samotny objednany tovar bol v poriadku aj sluzba okolo neho. Ale na prevadzke som si kupil dalsi tovar. Ten vporiadku nebol.
    Bol zjavne vyrazne pouzivany. Cena vyzerala ako znizena. Ked som sa spytal, ci je pouzivany, bolo mi povedane, ze nie, keby som videl, ako to vozia... Ze je to prirodzene. Islo o rebrik.
    Kedzze som nevedel posudit cenu ani konkurencne moznosti a rebrik som potreboval, vzal som ho. Sluzi, hoci ma iste defekty. Premyslam o reklamacii.
    Kupil som vsak aj nasady na elektricky skrutkovac. 27 eur ,trochu lepsie. Ked som si doma vsimol, ze nasada je hrdzava, zavrhol som obchod ako taky.
    Objednany tovar bol skvely. Ostatne veci su sice funkcne. Ale pristup ma sklamal.

Reakcia obchodu repo.sk

Ako sám uvádzate výrobky ste nakupovali na predajni - mali ste možnosť si ich poriadne poobzerať, porovnať a svojprávne sa rozhodnúť o kúpe ....ako napr. rebrík - väčšinou nie sú balenné v žiadnych fóliach a ked tak v priehľadných, preto ste mali najvhodnejšie podmienky nato aby ste si výrobok dôkladne obzreli a sami sa rozhodli či ho za danú cenu chcete alebo nie. Vy ste sa rozhodli že ho chcete, preto ste si ho aj kúpili - nerozumiem preto tejto recenzii - vy ste si kúpili niečo čo ste si sami vybrali a teraz sa sťažujete ???

Čo sa týka násad za 27 eur - zrejme myslíte nejaké skrutkovacie hroty alebo gola sadu neviem - je bežné že kovové produkty, ktoré nemajú ochranú vrstvu ako je napr. lak, pozink, chróm, že akonáhle chytíte prstami takýto predmet do pár hodín chytí povrchovú hrdzu (tzv. vzdušná hrdza).

Ak si prajete, môžete danú sadu doniesť na reklamáciu, daný produkt zašleme výrobcovi na posúdenie, ale veľkú šancu tomu nedávam, že Vám to uznajú.

V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať

0907 493 097

• pekný webshop, dobrý sortiment, prijateľné ceny
    • nepríjemné jednanie + viac detailov vyvolávajúcich celkovo zlý dojem, napriek tomu že tovar bol vrátený v deň nákupu v pôvodnom, nepoužitom stave peniaze za nákup boli vrátené až po 20 dňoch prevodom v rámci rovnakej banky(podľa zákona povinných do 15 dní)...

pekný obchod so širokým sortimentom a prijateľnými cenami pokiaľ sa nesnažíte komunikovať osobne/telefonicky ...

Reakcia obchodu repo.sk

Zákaznik môže byť rád, že mu bolo umožnené vrátenie tovaru nakoľko ho nakupoval na vykonávanie svojej podnikateľskej činnosti (IČO), kde zákon takúto možnosť neponúka a bola len naša dobra vôľa že sme tovar od neho vzali späť.

Čo sa týka ošarpaného obalu a poškodenej ochrannej plomby - zákaznik si tovar osobne prevzal na našej prevádzke - stroj bol zabalený v kartónovej krabici, ktorá mala pár škriabancov (nebol to kufrík) a čo sa týka plomby produkt bol otvorený nakoľko sa skúšala jeho funkčnosť pred predajom výrobku.

Finančné prostriedky boli vrátene do 15 pracovných dní, vzhaľodom na vzťah medzi dvomi obchodnými spoločnosťami.

0907 493 097

• kratka otvaracia doba, nemoznost platit kartou na predajni pri osobnom odbere, dlha dodacia lehota

malo flexibilny

Reakcia obchodu repo.sk

Otváracia doba našej Bratislavskej prevádzky je od 8:00 -11:30 a 12:00 - 17:00 - čo je bežná otváracia doba.

Platbu kartou ste mohli využiť pri vykonávaní objednávky cez náš e-shop - Vy ste využili možnosť platby v hotovosti !

O dĺžke dodacej lehoty ste boli informovaná a dostali ste na výber buď si vyberiete iný rozmer sušiaka, počkáte alebo objednávku zrušíte - Vy ste sa rozhodli počkať.

Nerozumiem čo myslíte pod pojmom "málo flexibilný" dostali ste na výber viacero možností - využili ste tú ktorú ste si priali.

Prajem príjemné sviatky

• Kurierská spoločnosť GLS -nespolahlivý
    • Žiadna komunikácia - email dezinformácie

Neverte ničomu okrem ceny. Dostupnosť, dodanie v určený deň aby ste si zobrali týždeň dovolenky.Už nikdy viac!