Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu zvýšenej nespokojnosti zákazníkov

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednávka bola už spracovaná údajne aj odoslaná a stále nič nedorazilo nikto nedvíha telefon, neodpisuje na mail.

• Oceňujem, že obchod aspoň oznámil, že tovar nebude doručený.
    • Cena tovarov
    • Tovar objednaný 19.05.2025, odpoveď pracovníka e-shopu 22.05.2025: Dobrý deň, píšem ohľadne objednávky na Dalmore 15y 40% 0,7L v kartóne - 1x, ospraveldnujem sa ale dabý tovar nemáme aktuálne skladom. Firma sa sťahuje do zahraničia, vzhľadom na to už nebudeme nakupovať najbližiu dobu tovar. Vašu objednávku stornujem.
    • S pozdravom - Roman Kaňka, RedBear - Alcohol distribution, +421 915 670 115
    • Stav na webe 27.05.2025: Nákup je napriek sťahovaniu firmy so zahraničia naďalej možné uskutočniť. Na istú zmenu upozorňuje len banner: Kamenná predajňa sa sťahuje, zvoľte dopravu kuriérom. Osobný odber nedostupný.

Ak niečo potrebujete spoľahlivo dodať, je dobré zvážiť, či tu nakupovať.

• Žiadna komunikácia

Tovar mi doposiaľ nebol doručený a ani peniaze vrátené. Z ničoho nič zrušili objednávku.

• Veľmi dlho čakáte na objednávku,čiže ak máte oslavu, nemôžete sa vôbec spoľahnúť že tovar dorazí ,dlhá dodacia lehota,žiadna komunikácia,žiadne odpovede na mail, telefonicky sa nedá spojiť vôbec ,je tam automaticky nastavená hláška. Zvoní,zvoní a potom vás zruší ,nie je normálne že sa nedá spojiť. Úplne bez komunikácie. Tovar nám dorazil za 2 týždne keď bolo po oslave.

Žiadna reakcia, len automaticky email prišiel o zaplatení. Celý deň som sa pokúšal dovolať, nikto nedvíhal. Písal som email, žiadna odpoveď. Veľmi zlá skúsenosť!

• tovar skladom, nemusi byt skladom
    • problem s komunikaciou
    • neochota riesit problem

Varujem pred tymto obchodom!! Nenakupujte tu!!!
    Dna 4.4.2025 som zakupil 2 flase Glenfidich 18y za 144eur. Nasledujuci den mi volal predavajuci, ze maju skladom uz iba jednu flasu tak ci budem suhlasit, ze poslu iba jednu flasu a za druhu mi vratia peniaze (72e). Suhlasil som a jedna flasa mi bola dorucena. Dnes 22.4.2025 stale nemam peniaze za druhu flasu ani ziadnu reakciu na moje 2 emaily a nespocetne mnozstvo pokusov dovolat sa k nim. Tohto casu uz je ich telefonne cislo dokonca vypnute.

• fantasticke ceny!

vrelo odporucam!

• kvalita balenia a rýchle dodanie

• Cena.

• Rychle vybavenie, siroky vyber

• Veľký výber tovaru
    • Ochotný a príjemný personál
    • Vraj opúšťajú slovenský trh, dôsledok diletantskej vlády

• Dobre ceny a siroka ponuka

• Dobrá cena.
    • Dobrý prístup
    • Je to pre mňa ďaleko

Dobré :-)

• Tovar zabalený pripravený a bez čakania vyriešené pri pulte hneď vedľa vstupu.

Vynikajúca skúsenosť, skvelé ceny, profi prístup.

• ceny
    • sortiment
    • predajňa na "konci sveta", ale ktorá sa vraj stahuje do nových priestorov

Obchod so solídnymi cenami a aj s netradičným sortimentom alkoholu

Z e-shopu mi zavolali, že tovar ktorý som si objednal je poškodený zníženie ceny neponúkli len či tovar chem aj tak alebo mi zrušia objednávku, tak sme sa dohodli na zrušenie objednávky a že mi budú vrátené peniaze, no čakal som že aspoň do 24h žiaľ už siedmi deň od objednávky a stále nič!!!

• Najvýhodnejšie ceny
    • Jedinečné balenie fliaš v obale s vzduchovými vankúšikmi

• Dobré ceny
    • Dlhá dodacia doba
    • Neekologické balenie

Pri obchodoch s alkoholom, najmä prémiovejším ako staršie rumy som zvyknutá, že tovar mám doma v priebehu 1-2 dní. Jedna z doručených fliaš mala byť darček, takže sklamanie, lebo som daný rum musela kúpiť aj inde. Navyše tri fľaše prišli v obrovskej krabici plnej polystyrénových výplní, čiže uhlíková stopa ako hrom a kopa odpadu.

• Rozbitný tovar bol starostlivo zabalený
    • Zdĺhavý proces dodania objednávky

Objednavku som zrusil, lebo skladove zasoby vobec nekoresponduju s webom. Produkt vobec nemali, aj ked na webe sa dalo kupit "hocikolko" ks. Az po dvoch dnoch zistili, ze to nevedia ani objednat.