Reklama

super rýchlosť

• Dobrý, špecializovaný obchod
    • Rýchlo komunikujú a sú ochotný pomôcť
    • Dopravu pri reklamáciach platí spotrebiteľ
    • Pre SK spotrebiteľa je to veľmi nákladné

Výhoda internetového obchodu sa veľmi rýchlo stráca, pokiaľ má človek smolu s tovarom ako my. Jedno kolo záručnej opravy stojí 15€ poštovného.
    V tomto by veľmi pomohlo, keby sa dal tovar na reklamáciu posielať paketou do Z-boxu namiesto GLS kuriérom na adresu.

Inak je proces reklamácie prehľadný a funguje ľahko. rcprofi celý čas komunikovalo pred, počas aj po reklamácii veľmi dobre.

• Rýchla komunikacia
    • Poradili nám s kompatibilitou komponentu

• Super cena
    • Rýchle doručenie

• kvalitný tovar, rýchle dodanie, poradenstvo

• Rýchle doručenie

Mohlo by byt viac pobočiek

Zatiaľ naprostá spokojnosť s rýchlosťou vybavenia objednávky.

• Rychle doručenie

• Spoľahlivosť

Spokojnosť

• Vyreklamovali mi vadny diel na aute.

• výborne balené na rozvoz aby sa trubky nepoškodili
    • rýchla odozva obchodu

Obchod reagoval rýchlo a tovar som dostal pekne zabalený aby sa nemohol po ceste poškodiť. Odporúčam.

• dobry sortiment

Super obchod, ktorý ponúka kvalitné autá aj pre zberateľov, rôzne druhy aj farby.Už som tu nakupoval viac krát.Tovar príde pekne zabalený, nečaká sa dlho na dodanie,preto odporúčam každému kto hľadá pekne autíčka za super ceny obchod RC profi.

• rychlost dorucenia

• prístup, komunikácia a odbornosť zákazníckej podpory
    • dostupnosť skladom, akciové balíčky
    • jednoduché objednanie
    • rýchlosť expedície a dodržanie (vyžiadaného) termínu
    • web prehľadný, presné info (aj video) o produktoch
    • ochota vyriešiť individuálnu požiadavku zákazníka

Moja objednávka bola vybavená a doručená do 2 pracovných dní. Oceňujem výbornú komunikáciu telefonicky aj e-mailom, rýchle reakcie a profesionálny prístup. Obchod mi ochotne poskytol jasné inštrukcie, vyriešil aj moju nadštandardnú požiadavku (nad rámec bežného procesu) a to pri mojej iba prvej!! objednávke v obchode. Všetko vybavili k mojej spokojnosti. Flexibilný, ústretový a spoľahlivý obchod, ktorý môžem odporučiť.

Dobrý deň, Monika,

ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie aj odporúčanie. Veľmi si vážime, že ste si dali čas takto podrobne opísať svoju skúsenosť.

O to viac nás teší, že už pri prvej objednávke všetko prebehlo k Vašej spokojnosti a že Vám kolegovia dokázali pomôcť aj s individuálnou požiadavkou. Presne takto sa snažíme k zákazníkom pristupovať, ľudsky, rýchlo a s chuťou nájsť riešenie, keď je to možné. :-)

Ďakujeme za dôveru a budeme radi, keď sa na nás obrátite aj nabudúce.

Karla z RCprofi.sk

Rychla dodavka, tovar funguje ako ma. Spokojnost

Dobrý deň, Pavol,

veľmi Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že sme splnili Vaše očakávania a objednávka dorazila rýchlo a v poriadku. Rýchle dodanie je pre nás veľmi dôležité a snažíme sa ho zaistiť pre každú objednávku. Ďakujeme Vám za nákup a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu. :-)

Karla z RCprofi.sk

potreboval som udaje o kolesach,konkretne rozmery kolesa/pneumatiky,ktore niesu nikde uvedene a pan na druhej strane mi ochotne a bez vahania tieto udaje poskytol. objednavka ,dodanie, vsetko ok...

Dobrý deň, Peter,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Sme radi, že Vám kolega vedel rýchlo doplniť potrebné rozmery a pomôcť tak s výberom správnych kolies.

Pri náhradných dieloch a príslušenstve často rozhodujú presné rozmery, takže keď niečo nie je jasné priamo na webe, radi to overíme a poradíme. :-)

Ďakujeme za nákup a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Karla z RCprofi.sk

Rýchle a bezproblémové dodanie objedaného tovaru

Dobrý deň, Oľga,

ďakujeme za Vašu recenziu. Rýchlosť vybavenia objednávky je jedným z najčastejšie spomínaným plusom nášho obchodu. Ďakujeme za zakúpenie RC loď NINCOCEAN Offshore 2.4GHz RTR a prajeme Vám s ní veľa nekonečnej zábavy. :-)

Karla z RCprofi.sk

Objednaval som uz viac krat a nikdy nebol problem. Mal som aj reklamacie s ktorymi taktiez nebol problem. Jedna bola neuznana ale bol relevantny dovod a hned ponukli servis. Urcite odporucam. Prozakaznicky je to ovela lepsie ako slovenska konkurencia.

Dobrý deň, Miroslav,

ďakujeme za krásne hodnotenie aj za dôveru, s ktorou sa k nám opakovane vraciate. Veľmi si vážime, že u nás nakupujete dlhodobo a že Vaše skúsenosti boli aj pri riešení reklamácií férové a bez zbytočných komplikácií.

Nie vždy je možné reklamáciu uznať, ale aj v takých prípadoch sa snažíme zákazníkovi vysvetliť dôvod a ponúknuť ďalšie riešenie, napríklad servis. Sme radi, že práve tento prístup vnímate pozitívne.

Ďakujeme za odporúčanie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.