rychle vybavenie
- široký výber tovaru
- rýche dodanie
- Okamžité odoslanie
Dobrý deň, Branislav,
veľmi Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že sme splnili Vaše očakávania a objednávka dorazila rýchlo a v poriadku. Rýchle dodanie je pre nás veľmi dôležité a snažíme sa ho zaistiť pre každú objednávku. Ďakujeme Vám za nákup a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu. :-)
- Rýchlosť dodávky
Dobrý deň, Jaroslav,
ďakujeme za Vašu kladnú recenziu a nákup v našom obchode. Snažíme sa poskytovať vynikajúci zákaznícky servis a rýchle dodanie objednaných produktov je jedným z pilierov nášho úspechu. Sme radi, že sme Vašu objednávku doručili „rýchlosťou blesku“, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom obchode. :-)
Karla z RCprofi.cz -
- Rychlost dodavky
Dobrý deň, Ľuboslav,
ďakujeme za Vašu recenziu. Naším cieľom je čo najrýchlejšie doručenie objednaného tovaru na Vašu adresu. V našom e-shope si môžete vybrať z niekoľkých rôznych dopravcov, vďaka ktorým je Vaša zásielka doručená rýchlo a v poriadku. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup. :-)
Karla z RCprofi.sk -
Jedine čo by som zmenila je krabica do ktorých to balíte aj jedna aj druha sa otvorila
Dobrý deň, Milada,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že sa obe krabice počas prepravy čiastočne otvorili, takto by zásielka určite doraziť nemala. Pri balení sa snažíme, aby bol obsah čo najlepšie chránený, ale je vidieť, že tentoraz zabezpečenie krabíc nebolo ideálne. Berieme to ako podnet a pozrieme sa na to, aby sme podobným situáciám vedeli do budúcna čo najviac predísť.
Ďakujeme, že ste nás na to upozornili.
Rýchlosť.
Dobrý deň, Viliam,
Karla z RCprofi.sk -
- Vyhovuje cena aj čas dodania
Odporúčam
Dobrý deň, Miroslav,
ďakujeme za Vaše hodnotenie aj odporúčanie. Sme radi, že u nás všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. :-)
Veľmi si vážime, že ste si vybrali práve RCprofi.
- Skvelé
Dobrý deň, Michal,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Snažíme sa ponúkať nielen širokú škálu produktov, ale aj vytvárať kvalitný a osobný vzťah s našimi zákazníkmi. Ďakujeme za nákup a veríme, že sa nevidíme naposledy. :-)
Karla z RCprofi.sk -
- maju vynikajuce videjka k RC modelom
- cena modelov
- nahradne baterie davaju v setoch za zvyhodnenu cenu
Široký sortiment RC modelov, možnosť filtrovania podľa jednotlivých parametrov
Dobrý deň, Stanislav,
ďakujeme za krásne hodnotenie. Veľmi nás teší, že Vám vyhovuje nielen ponuka modelov, ale aj všetko okolo výberu, od filtrov až po videá.
Pri RC modeloch sa snažíme zákazníkovi rozhodovanie čo najviac uľahčiť a zvýhodnené sety s batériami sú presne jedna z vecí, ktoré podľa nás dávajú zmysel. :-)
Ďakujeme za milé slová.
- Dodanie rychle
Parada traktor som osobne videl len cez skyp lebo som v zahraniči dufam budem spokojny skvalitov a tak
Dobrý deň, Imrich,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že nakladač dorazil rýchlo a že ste si ho už aspoň takto na diaľku mohli pozrieť. :-) Veríme, že keď sa k nemu dostanete osobne, urobí Vám ešte väčšiu radosť a budete spokojný aj s jeho spracovaním.
Karla z RCprofi.sk -
Som naozaj spokojny s rychlostou dorucenia. Objednavku som spravil stvrtok vecer. v popise tovarov mali, ze tovar odoslu az v pondelok., coho som sa trochu obaval kvoli odchodu na dovolenku. nakoniec mi bol dovar doruceny uz v pondelok
Dobrý deň, Marek,
ďakujeme za krásne hodnotenie. Máme radosť, že sa podarilo zásielku doručiť ešte skôr, než ste očakávali, a hlavne včas pred dovolenkou. :-)
Poznámky k objednávkam určite neprehliadame a keď vieme zákazníkovi vyjsť v ústrety, radi to urobíme. Tentoraz všetko pekne klaplo a presne takéto výsledky nás tešia.
za mňa max. spokojnosť
Dobrý deň, Roman,
ďakujeme za Váš komentár. Teší nás, že Vaša objednávka bola vybavená k Vašej spokojnosti. Ak by ste aj v budúcnosti čokoľvek potrebovali, neváhajte sa na nás obrátiť. :-)
- Spolahlivosť
Dobrý deň, Matej,
ďakujeme za Vašu pozitívnu recenziu. S našimi zákazníkmi sa vždy snažíme vybudovať vzťah založený na dôvere, ktorá plynie práve zo spoľahlivého prístupu k zákazníkom. Na nás sa teda môžete spoľahnúť v tom, že vždy doručíme to, čo sľúbime. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup v našom e-shope. :-)
- široký výber produktov
Dobrý deň, Ivan,
ďakujeme Vám za kladné hodnotenie nášho obchodu. Je pre nás veľmi dôležité, aby si naši zákazníci zo širokej ponuky produktov mohli vybrať vždy ten najvhodnejší. Ponuku produktov sa taktiež snažíme neustále rozširovať a zároveň aj zlepšovať kvalitu našich služieb. Ďakujeme za nákup a prajeme Vám veľa radosti s Vaším novým
RC autom CONQUEROR 4x4. :-)
- Veľmi dobre
Dobrý deň, Jan,
ďakujeme za Váš komentár. Maximálna spokojnosť našich zákazníkov nás dokáže vždy veľmi potešiť. Sme radi, že Váš nákup v našom e-shope prebehol bez problémov, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu. :-)
Karla z RCprofi.sk -
- Pomohli mi spojazdniť model.
Dobrý deň, Dušan,
ďakujeme za Váš pozitívny komentár. Naši kolegovia vždy radi a ochotne poradia našim zákazníkom, či už online alebo telefonicky. Teší nás Vaša maximálna spokojnosť s nákupom a budeme dúfať, že sa k nám aj v budúcnosti vrátite. :-)
Karla z RCprofi.sk -
Super prehľad na stránke. Veľký výber RC modelov a náhradných dielov. Po objednávke mi došiel balík do 3 dní. Balíček bol odolne a starostlivo zabalený. Som maximálne spokojný. Za mňa ODPORÚČAM . A ďakujem.
Dobrý deň, Marián,
ďakujeme za krásne hodnotenie aj odporúčanie. Máme veľkú radosť, že ste u nás našli všetko potrebné a že celý nákup prebehol k Vašej spokojnosti. Pri RC modeloch a náhradných dieloch sa snažíme myslieť aj na to, aby sa zákazník na stránke rýchlo zorientoval a balík dorazil bezpečne zabalený. O to viac nás teší, že to u Vás všetko klaplo. :-)
Veľmi si vážime Vašu dôveru.
Karla z RCprofi.sk -
- Rýchlosť spracovania objednávky a cena.
- žiadna
Dobrý deň, Kamil,
ďakujeme Vám za komentár k uskutočnenému nákupu v obchode RCprofi. Rýchly čas dodania je pre nás jednou z najvyšších priorít a pri Vašej zásielke to nebolo inak. Ďakujeme za nákup, veríme, že u nás nenakupujete naposledy. :-)
- Siroky vyber tovaru
- Doprava trva vzdy viac ako tyzden, aj ked je tovar oznaceny "na sklade"
Uz kupujem len to co sa neda kupit inde
Dobrý deň, Branislav,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Teší nás, že v našej ponuke nachádzate tovar, ktorý inde nie je jednoduché zohnať.
Zároveň nás mrzí, že máte opakovane skúsenosť s dlhším doručením. Tovar označený ako skladom sa snažíme odosielať čo najrýchlejšie, ale ak sa to vo Vašom prípade viackrát natiahlo, určite to nie je ideálny stav. Radi sa na konkrétne objednávky pozrieme, aby sme zistili, kde vzniklo zdržanie.
Ďakujeme za úprimnú spätnú väzbu. Aj takéto komentáre nám pomáhajú zlepšovať veci, ktoré zákazníci vnímajú najviac.
Karla z RCprofi.sk