Reklama

• Rýchle doručenie,dobrá cena

Dobrý deň, Róbert,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo, za dobrú cenu a k Vašej spokojnosti. :-) Pri batériách sa človek väčšinou teší, že môže čo najskôr znova vyraziť do akcie, tak veríme, že Vám KAVAN dobre poslúži.

• Rýchle dodanie tovaru

Dobrý deň, Miroslav,

veľmi Vám ďakujeme za pozitívnu recenziu. Sme radi, že sme splnili Vaše očakávania a objednávka dorazila rýchlo a v poriadku. Rýchle dodanie je pre nás veľmi dôležité a snažíme sa ho zaistiť pre každú objednávku. Ďakujeme Vám za nákup a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu. :-)

Zla komunikácia s obchodom

• Nereagujú vôbec na e-mail.Napísal som asi 6 krát no nič.Prvý hneď po objednaní kde som stornoval objednávku no nič žiadna odozva.Potom som písal ešte asi päť krát no nič.Tak som objednávku neprebral.Všetko zle z ích strany.

super rýchlosť

Dobrý deň, Daniela,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Sme radi, že objednávka dorazila tak rýchlo a všetko prebehlo k Vašej spokojnosti. :-) RC auto Piesočná buggy Across Unlimited je parádny kúsok na poriadnu jazdu, tak veríme, že prinesie veľa radosti.

• Dobrý, špecializovaný obchod
    • Rýchlo komunikujú a sú ochotný pomôcť
    • Dopravu pri reklamáciach platí spotrebiteľ
    • Pre SK spotrebiteľa je to veľmi nákladné

Výhoda internetového obchodu sa veľmi rýchlo stráca, pokiaľ má človek smolu s tovarom ako my. Jedno kolo záručnej opravy stojí 15€ poštovného.
    V tomto by veľmi pomohlo, keby sa dal tovar na reklamáciu posielať paketou do Z-boxu namiesto GLS kuriérom na adresu.

Inak je proces reklamácie prehľadný a funguje ľahko. rcprofi celý čas komunikovalo pred, počas aj po reklamácii veľmi dobre.

• Rýchla komunikacia
    • Poradili nám s kompatibilitou komponentu

Dobrý deň, Michal,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Sme radi, že sme Vám vedeli rýchlo poradiť a pomôcť s výberom správneho komponentu. Pri RC modeloch je kompatibilita často zásadná, preto si vždy radšej overíme detaily, aby všetko pasovalo tak, ako má. :-)

Reakcia obchodu RCprofi.sk

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Sme radi, že objednávka dorazila rýchlo a veríme, že RC auto Land Cruiser Toyota PRO urobí veľa radosti. :-)

Prajeme množstvo vydarených jázd a budeme sa tešiť zase nabudúce.

• Super cena

Dobrý deň, Peter,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že nákup prebehol k Vašej spokojnosti a že puzdro pre DJI NEO dorazilo rýchlo. Pri príslušenstve vieme, že človek ho často potrebuje mať doma čo najskôr, aby mal techniku dobre chránenú a pripravenú na používanie. :-)

Karla z RCprofi.sk

• kvalitný tovar, rýchle dodanie, poradenstvo

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste bola s objednávkou spokojná a že všetko prebehlo tak, ako má.

Snažíme sa, aby zákazník dostal nielen kvalitný tovar, ale aj radu, keď si nie je istý výberom alebo potrebuje niečo doplniť. :-)

• Rýchle doručenie

Mohlo by byt viac pobočiek

Dobrý deň, Matej,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že objednávka dorazila rýchlo a všetko prebehlo v poriadku. :-)

Viac pobočiek by bolo určite príjemných aj pre nás. Zatiaľ sa snažíme zákazníkom čo najviac vyjsť v ústrety aspoň rýchlym odoslaním, dostupnou podporou a ochotou poradiť aj na diaľku.

Karla z RCprofi.sk

Zatiaľ naprostá spokojnosť s rýchlosťou vybavenia objednávky.

Dobrý deň, Ladislav,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že objednávka bola vybavená rýchlo a všetko zatiaľ prebehlo k Vašej spokojnosti. :-)

Budeme sa snažiť, aby Vám rovnaký dobrý dojem zostal aj pri ďalšom nákupe.

• Rychle doručenie

Dobrý deň, Jozef,

ďakujeme za Vašu kladnú recenziu a nákup v našom obchode. Snažíme sa poskytovať vynikajúci zákaznícky servis a rýchle dodanie objednaných produktov je jedným z pilierov nášho úspechu. Sme radi, že sme Vašu objednávku doručili „rýchlosťou blesku“, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom obchode. :-)

• Spoľahlivosť

Spokojnosť

Dobrý deň, Ján,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že u nás všetko prebehlo tak, ako malo, a že ste boli spokojný. :-)

Práve spoľahlivosť je niečo, na čom si dávame záležať pri každej objednávke.

Karla z RCprofi.sk

• Vyreklamovali mi vadny diel na aute.

Dobrý deň, Patrik,

ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu. Je pre nás dôležité, aby naši zákazníci boli spokojní s našimi službami, a to vrátane prípadných reklamácií a vrátenia tovaru. Sme radi, že ste boli s reklamačným procesom spokojný a všetko prebehlo rýchlo a k Vašej spokojnosti. Ďakujeme za vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami. :-)

Karla z RCprofi.sk

• výborne balené na rozvoz aby sa trubky nepoškodili
    • rýchla odozva obchodu

Obchod reagoval rýchlo a tovar som dostal pekne zabalený aby sa nemohol po ceste poškodiť. Odporúčam.

Dobrý deň, Vladimír,

ďakujeme za Vaše milé hodnotenie aj odporúčanie. Sme radi, že všetko prebehlo rýchlo a zásielka dorazila v poriadku.

Pri podobnom tovare si na balení dávame obzvlášť záležať, aby cesta k zákazníkovi prebehla bez nepríjemných prekvapení. O to viac nás teší, že ste boli s výsledkom spokojný. :-)

• dobry sortiment

Dobrý deň, Róbert,

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste si u nás našli to, čo ste potrebovali.

Ponuku sa snažíme držať dostatočne širokú, aby si vybrali začiatočníci, skúsení modelári aj tí, ktorí hľadajú náhradné diely alebo príslušenstvo. :-)

Karla z RCprofi.sk

Super obchod, ktorý ponúka kvalitné autá aj pre zberateľov, rôzne druhy aj farby.Už som tu nakupoval viac krát.Tovar príde pekne zabalený, nečaká sa dlho na dodanie,preto odporúčam každému kto hľadá pekne autíčka za super ceny obchod RC profi.

Dobrý deň, Robert,

ďakujeme za krásne hodnotenie aj odporúčanie. Veľmi si vážime, že sa k nám opakovane vraciate a že Vám nákup u nás dáva zmysel nielen výberom, ale aj celkovým priebehom.

Pri modeloch pre zberateľov vieme, že záleží aj na detailoch, stave balenia a tom, aby všetko dorazilo v poriadku. O to viac nás teší, že ste s nami dlhodobo spokojný. :-)

• rychlost dorucenia

Dobrý deň, Miro,

ďakujeme za Váš hodnotiaci komentár. RC vrtuľníky sú veľmi špecifické modely, s ktorými v priebehu pár chvíľ dokážete vykonávať perfektné letové manévre a kaskadérske kúsky a inak to určite nebude ani v prípade Vami zakúpeného RC vrtuľníka RMT DragonFly 250! :-)

Karla z RCprofi.sk

• prístup, komunikácia a odbornosť zákazníckej podpory
    • dostupnosť skladom, akciové balíčky
    • jednoduché objednanie
    • rýchlosť expedície a dodržanie (vyžiadaného) termínu
    • web prehľadný, presné info (aj video) o produktoch
    • ochota vyriešiť individuálnu požiadavku zákazníka

Moja objednávka bola vybavená a doručená do 2 pracovných dní. Oceňujem výbornú komunikáciu telefonicky aj e-mailom, rýchle reakcie a profesionálny prístup. Obchod mi ochotne poskytol jasné inštrukcie, vyriešil aj moju nadštandardnú požiadavku (nad rámec bežného procesu) a to pri mojej iba prvej!! objednávke v obchode. Všetko vybavili k mojej spokojnosti. Flexibilný, ústretový a spoľahlivý obchod, ktorý môžem odporučiť.

Dobrý deň, Monika,

ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie aj odporúčanie. Veľmi si vážime, že ste si dali čas takto podrobne opísať svoju skúsenosť.

O to viac nás teší, že už pri prvej objednávke všetko prebehlo k Vašej spokojnosti a že Vám kolegovia dokázali pomôcť aj s individuálnou požiadavkou. Presne takto sa snažíme k zákazníkom pristupovať, ľudsky, rýchlo a s chuťou nájsť riešenie, keď je to možné. :-)

Ďakujeme za dôveru a budeme radi, keď sa na nás obrátite aj nabudúce.