- Na stránke je tovar označený ako skladom, ale ho nemajú ani nevedia objednať. Niereguju na e-maily. Otváracia doba, mohli by mať otvorené aspoň v sobotu do 12. 10-18 nie je šanca stíhať ak nejdete z prace skôr.
Kým boli na Bottovej, boli ok. Ako sa presťahovali už to nie je ten istý shop. Som sklamaný.
- vsetko skladom
- najditelnost
dobre ceny, ferovy pristup
- siroky sortiment tovaru
- Nákup z pohodlia domova
- Cena, rýchlosť vybavovania a ústretovosť personálu
- Nepoznám zatial.
Doporučujem
- tovar na sklade, široký sortiment
- bolo by vhodné doplniť príslušenstvo k jednotlivým produktom. Ja som chcel prídavnú batériu a musel som sa opýtať, akú použiť.
Nákup odporúčam, tovar prišiel v poriadku, obchod poradil, keď som nevedel nájsť správne príslušenstvo. Objednávka bola vybavená rýchlo.
- vela modelov
- zla komunikacia po zaslani spravy
dobry
- Tovar sme dostali nekompletný,poslali sme ho naspäť poštou ,volali do predajne ci im tovar prišiel ich odpoved bola ze oni nechodia na postu ze sme im to mali poslat kuriérom ,tak čakáme kedy nam Posta vráti balík spať ...,
- Dodaciu adresu popletu
- Reklamovany tovar nevyreklamuju do 30 dni na vratenie penazi cakam uz skoro tyzden
- Neunuvaju sa odpovedat na mail ohladne vratenia penazi odstupenia od zmluvy len pre info
- 7.august posledny den reklamacie
- 10. August ja kontakt telefonicky nasledne mail odstupenie od zmluvy
- 14.august ja tel kontakt
- Rajmodelov poziadavka na odoslanie cisla uctu kopia faktury
- Ja c uctu odoslane spolu s kopiov (mailom)
- 19.august mail kontakt v akom stave je moja reklamacia -vratenie penazi ziadna odozva
Ak to chcete risknut a ist do toho kvoli cene ok ale ak sa vam nieco dojebe na RC-cku dufam vo vase pevne nervy a v to ze nic nebudete musiet reklamovat
- Dobry vyber tovaru,dobre ceny ,komunikacia.
- nie su.
Dobra komunikavia,dobre ceny,pestra ponuka.Odporucam.
- Siroka ponuka
Objednaval som kabinu na vrtulnik prisla ciastocne pokrcena
- siroka skala nahradnych a tuningovych dielov priamo k modelom. vsetko pekne logicky a prehladne zoradene,co podporuje rychle najdenie dielu, ktory hladam
- Komunikacia
- Siroky vyber sortimentu
- Rychlost dodania aj ked to mohlo byt doma o den skor.
- Nemam rad postovych kurierov a preto som sa trosku zhrozil ked som vedel ze balik dojde prave cez nasu Slovensku postu... Ale nakoniec to dopadlo dobre. Osobne preferujem UPS, DHL...
- Cena za dovoz
Objednaval som si RC auticko ktore bolo skladom. Potreboval som aj väcsi akumulator ale kedze nemam velke skusenosti tak som do poznamky pri objednavke uviedol ze ak by mnou vybrany akumulator bol urceny pre iny typ modelu nech ma prosim kontaktuju a poradia. Na druhy den mi zavolali s obchodu ze som si nevybral spravny typ akumulatoru a hned mi ponukli ten spravny, samozrejme ten co mali skladom. Bol to prijemny telefonat a som velmi spokojny ked sa obchod dokaze venovat zakaznikovi individualne. Takze za mna urcite odporucam nakup v tomto eshope.
- Žiadne
- Ponukany tovar vobec nemaju a nevedia ho ani naskladnit.
Jednanie s ludmi ako s hnojom.
- veľký výber, dobrá komunikácia
odporúčam
- Operatívnosť...
- Vyššie ceny ako na internete...
Obchod je v celku O.K.
- Výborná komunikácia a rýchlosť dodania.
- .
- Niektore nahradne diely chybaju.
Moze byt.
- Neinformujú prečo neposielajú obj.tovar ani po 10 dní.