Tovar prisiel do 3 pracovnych dni

Tovar a dodanie je v poriadku. Ale poplatok za dopravné vzhľadom na veľkosť a váhu balíka bol veľmi vysoký.

Za cca 2 týždne mi vôbec neprišiel žiadny tovar!!!!

Reakcia obchodu Protipoteniu.sk

Packeta balíček asi zatoulala, balíček reklamujeme. Je vhodné se ozvat dřív přímo nám. Zašleme vám novou zásilku.

Ještě jednou děkujeme za objednávku a s pozdravem,

• Drahé poštovné.

Obchod je o.k. len náklady na poštovné a dobierku 6.90.-€ pri tovare za 19.- € dú dosť vysoké.

Prijal by som prípravok viac vo forme vlhcenych utierok.

rýchle jednanie, prijateľná cena

• Dobra komunikacia,rychle dodanie

Rýchlosť doručenia a kvalita tovaru

• rýchle dodanie
    • fungujúci výrobok

• Super výrobok,účinkuje po prvom použití.Za tri týždne som ho použil len dva krát.Ďakujem.

• Extrémne rýchle spracovanie a odoslanie
    • Transparentnosť stránky
    • Veľmi detailne vysvetlenie plusov a mínusov produktov

• Som spokojná s tovarom, pomáha mi to.

Som spokojná,som rada že som si to kúpila

Obchod sa správa veľmi seriózne. Tento výrobok považujem naozaj za zázrak, po použití a dodržaní všetkých pokynov podľa návodu už na druhý deň som sa na slnku (26 st.C) vôbec nepotila, asi až po 4 hod. mi vyšlo zopár kvapiek potu na čele a vlasy na zátylku ostali len trošku vlhké. Doteraz som bola vždy úplne mokrá, fén mám permanentne vyložený pri zrkadle, teraz si už môžem nechať dlhé vlasy. Aplikovala som to aj na chrbát a hrudník. Niet o čom rozmýšľať. Stojí to za to.

• Super produkt proti poteniu

• Tovar mi prišiel rýchlo.
    • Produkt je dobrý tak ako o ňom píšu. V stredu večer pred spaním po sprche som si natrela podpazušie a je piatok a stále sa nepotím pod pazuchami.

Rýchle dodanie.

Pri zadávaní objednávky som si vybrala DORUĆENIE NA ADRESU Slovenskou poštou, za prepravu , doručenie a platbu dobierkou som zaplatila 9,90 €. Zásielka mi vôbec nebola doručená, podľa sledovania na SP ani nebol pokus o doručenie, ale bola hneď uložená na pošte Zvolen 1 a do schránky som dostala len žltý oznam o uložení zásielky. Pri vyzdvihnutí zásielky na pošte Zvolen 1 som musela okrem vyčíslenej ceny 27,10 € doplatiť ešte 2 € (údajne za to, že zašlú peniaze odosielateľovi).

Reakcia obchodu Protipoteniu.sk

jakmile odevzdáme balicek přepravci, už nad ním nemáme žádnou kontrolu. Na poštu si stěžují jak zákazníci z Česka, tak ze Slovenska.

Pošta má drahou dobírku z Česka. Máme na výběr i Packetu (vč. dodání na adresu kurýrem), kde je dobírka o 3€ levnější anebo úplně bez dobírky o 6€ levnější.

Ještě jednou děkuji za objednávku a s pozdravem,
    Jan Vodička

• Asi najnizsia cena oproti konkurencii
    • Produkt bol z casti vyteceny v krabicke, zial neviem ako vela, kedze cela krabicka bola mokra

Reakcia obchodu Protipoteniu.sk

omlouváme se za vylití přípravku. Výrobce lahviček měnil formy, neřekl nám o tom, a tak některé kusy z řady Fast tečou. V budoucnu budeme mít jiného dodavatele. Vyzkoušejte prosím vaši verzi a pokud s ní budete spokojen, samozřejmě vám zašleme nové balení. Pokud nebudete, zašleme vám rovnou jinou verzi.

Ještě jednou děkuji za objednávku a s pozdravem,
    Jan Vodička

• Všetko bez problémov, rýchlo vybavená objednávka
    • Rýchle doručenie
    • Presné informácie o stave zásielky

Žiadny problém