Siroky vyber tovaru

Tovar som dostal no nefunguje správne a do obchodu sa neviem dovolať.

S nakupovaním v tomto obchode som spokojný . Rýchle dodanie tovaru .

Spokojnosť

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme za vaše hodnotenie! Veľmi nás teší, že ste spokojný/á. Vaša spokojnosť je našou prioritou.

tím Profigaráž.sk

• Pohodlný výber domova

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu! Sme veľmi radi, že ste si pohodlne vybrali z našej ponuky. Naším cieľom je vždy ponúknuť našim zákazníkom jednoduchý a príjemný nákupný zážitok, a teší nás, že sa nám to podarilo.

Tovar nefinguje

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Je nám veľmi ľúto, že ste mali problém s naším výrobkom/službou. Určite chceme túto situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti.

Po preverení našich záznamov zatiaľ neevidujeme žiadnu reklamáciu zo strany Vašej objednávky. Váš podnet sme už odovzdali na naše reklamačné oddelenie, ktoré Vás v najbližšej dobe kontaktuje s ďalšími informáciami a riešením. Veríme, že sa nám podarí situáciu čoskoro vyriešiť.

Ďakujeme za trpezlivosť a spoluprácu.

• Rycholst

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme veľmi radi, že ste ocenili našu rýchlosť. Naším cieľom je vždy zabezpečiť čo najrýchlejšie a najefektívnejšie doručenie, aby ste boli spokojní.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a ďakujeme za dôveru.

• Super rychle

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s našou rýchlosťou. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a ďakujeme za dôveru.

• Výborne ceny

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste spokojní s našimi cenami. Snažíme sa ponúkať kvalitný tovar za výhodné ceny, aby ste mali najlepšiu možnú hodnotu za svoje peniaze.

• Rýchle dodanie

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním. Naším cieľom je zabezpečiť, aby vaše objednávky dorazili čo najrýchlejšie a v perfektnom stave.

Tím Profigaráž.sk

s tovarom som spokojny dosiel vcas a to co som si objednal

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojní s tovarom a že dorazil včas a podľa Vašich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili Vaše požiadavky.

Tím Profigaráž.sk

Velmi dobre a rychle dodanie

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní s rýchlym a kvalitným dodaním. Snažíme sa zabezpečiť, aby naše objednávky dorazili k zákazníkom čo najrýchlejšie a v perfektnom stave.

• rýchlosť dodania
    • momentálne žiadna

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme veľmi radi, že ste ocenili našu rýchlosť dodania. Naším cieľom je zabezpečiť, aby naše objednávky dorazili čo najrýchlejšie a v perfektnom stave.

Tešíme sa na Vašu ďalšiuobjednávku

super

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste boli spokojní so službami. Vaša spätná väzba nás motivuje poskytovať ešte lepšie zážitky našim zákazníkom.

Tešíme sa na Vašu objednávku a ďakujeme za dôveru.

• Prompne vybavené

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme veľmi radi, že ste ocenili promptné vybavenie Vašej objednávky. Naším cieľom je vždy zabezpečiť rýchly a efektívny proces pre našich zákazníkov.

Ďakujeme za dôveru.

Všetko ok.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu recenziu! Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku a ste spokojní. Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a ďakujeme za dôveru.

Fain obchod.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu! Sme radi, že ste s naším obchodom spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že ste mali príjemnú skúsenosť.

Ďakujeme za dôveru.

• Rýchle spracovanie objednávky
    • Výhodné ceny
    • Prehľadnosť e-shopu

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu! Sme veľmi radi, že ste ocenili rýchle spracovanie objednávky, výhodné ceny a prehľadnosť nášho e-shopu. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania.

Tím Profigaráž.sk

• Bezproblémové rýchle jednanie ci už pri objednávaní alebo pri reklamácii tovaru nakoľko už viackrát som nakupoval v tomto obchode. Doporučujem.

Rýchle jednanie, rýchle riešenie problémov či už pri objednávaní alebo reklamovani. Doporučujem.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste opakovane spokojný s našimi službami, či už pri objednávaní alebo riešení reklamácií. Naším cieľom je vždy zabezpečiť rýchle a bezproblémové jednanie, aby naši zákazníci mali čo najlepšiu skúsenosť.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a ďakujeme za odporúčanie!

Tím Profigaráž.sk

Kvalitný dielenský vozík, maximálna spokojnosť. Odporúčam. Obchod spoľahlivý, žiadny problém.

Reakcia obchodu Profigaráž.sk

ďakujeme Vám za Vašu skvelú recenziu! Sme veľmi radi, že ste spokojní s kvalitným dielenským vozíkom a že obchod splnil Vaše očakávania. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme Vám mohli poskytnúť spoľahlivý a bezproblémový nákup.

Tešíme sa na Vašu ďalšiu objednávku a ďakujeme za odporúčanie!