Výborná komunikácia, všetko prebehlo hladko, tovar super a veľmi ďakujem aj za darček k nákupu! :-)
- dovoz do 5 dní
Mal som trochu obavy ked mi prisiel informacny email o “doplneni skladovych zasob” a az naslednom odoslani mojej objednavky, aj ked mali k tovaru info ze ho maju viac ako 400ks. Dodacia lehota 3-5 dni bola nakoniec splnena (objednaval som v sobotu rano a v piatok doobeda mi tovar prisiel) Co sa tyka tovaru objednaval som si lampu specialne nad kresliaci stol, vyzera byt z kvalitneho materialu, ma vela moznosti zmeny a stlmenia svetla ako aj rotacne za velmi prijatelnu cenu. Hned odskusane, zatial velka spokojnost. Maly darcek - pilnik na nechty priatelku potesil :) Dufam ze lampa vydrzi :)
Rýchle vybavenie mojej objednávky, tovar zhodný s popisom, som spokojná, určite ostavam obchodu verná.
Ďakujem veľmi pekne za ochotu rýchle doručenie
Tovar super!
- Mali vzdy velky vsetkych potrieb pre nechtarky.Bola som velmi spokojna s Professionails.
- Zial velmi vela produktov vypadlo, vyradili na ktore sme zvyknute a boli vysokej kvality , perfektne sa s nimi pracovalo. Teraz je potrebne si hladat adekvatnu nahradu.
- Super rychle
- Skvele produkty
- Nic
- Super cena
- Vyborna kvalita
Spoľahlivý eshop, rýchle dodanie.
- Rychlost
- Ochota a ústretovosť, skvele poradenstvo, rýchle dodanie.
Na moje meno dosil tovar inej pani,na zasielke bolo moje meno,no tovar a faktura inej.Do Fi som volala 5x,zaka,dym povedali ze zavolaju spat,no nestalo sa.Vyriesili sme si to my dve medzi sebou,ale treba nam uhradit postovne,no ako ked sa neohlasuju ani na email,ani telefonicky?
- Siroky vyber produktov. Rychle dodanie.
- Ak si dáte doručenie do ich kamennej predajne a majú to tam,ihneď po uskutočnení objednávky Vám volajú a môžete si prísť po to.
Veľmi korektne a rýchle jednanie. Naozaj veľká spokojnosť.
- Rýchle vybavenie
- Ochotný personál
- Neviem
- Extremne vysoké ceny *editováno*
- Pomerne dlho trvalo doručenie
Kvalitne veci
Objednaný tovar prišiel v poriadku.
- rýchle dodanie