- Veľmi dobrá komunikácia. Tovar prišiel rýchlo. Som veľmi spokojná.
rýchle doručenie
- Žiadna komunikácia so zákazníkom
25.12. som si objednala tovar, až pri potvrdení objednávky emailom som zistila, že doručenie bude v novom roku. Nikde na stránke nemali oznam, že doručenie nebude možné medzi sviatkami. Tak som si priala zrušiť objednávku, do pár minút som o to požiadala emailom a úplne ma odignorovali. Odoslali mi tovar niekedy 2.1., opätovne som im písala a opäť ignorácia. Takže komunikácia na nulovej úrovni.
Všetko prebehlo v poriadku
- Sokojnost
- velmi pekne zabalené:)
Ďakujeme pekne za pochvalu
- Som veľmi spokojná
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu professionail.sk
Super, snažíme sa a aj naši dopravcovia
- Kvalitny tivar, rychle dodanie, odporucam.
- rýchle dodanie
- široký sortiment
Dakujeme pekne za recenziu
- Veľmi dobré skúsenosti
- Nedoruceny zaplateny tovar
- Otrasny zakaznicky servis
Tovar prisiel bez jednej objednanej a zaplatenej veci, a ked som ich kontaktovala, namiesto ospravedlnenia ma obvinili, ze ja to v baliku neviem najst, a ze oni to tam zabalili. Uz tam v zivote nic nekupim.
Reakcia obchodu professionail.sk
Mrzí nás, že máte negatívnu skúsenosť, radi by sme však uviedli fakty na pravú mieru.
Vaša objednávka bola pri balení riadne skontrolovaná a podľa interného kamerového záznamu odoslaná kompletná a starostlivo zabalená. Balík bol doručený nepoškodený, čo potvrdzuje aj informácia od Vás.
Po obdržaní reklamácie sme Vás požiadali o spoluprácu a o dôkladné prezretie výplne balíka, kde sa predmet preukázateľne nachádzal v bublinkovej fólii. Napriek tomu ste to odmietli a trvali na tom, že produkt v zásielke nebol.
Hoci dôkazy potvrdzujú, že tovar bol riadne odoslaný a správne zabalený, v snahe ukončiť situáciu bez zbytočného konfliktu sme Vám vrátili peniaze za daný produkt.
Zákazníci sú pre nás dôležití a vždy sa snažíme riešiť situácie férovo a korektne. Mrzí nás, že aj napriek našej snahe a predloženým dôkazom ste sa rozhodli situáciu riešiť týmto spôsobom.
Prajem pekný deň -
- Komunikacia
- Dobrý tovar
Objednavala som už 2krat a všetko prebehlo v poriadku. Tovar je v poriadku a pomohli mi aj keď mi nešla uplatniť zľava.
Určite ešte budem nakupovať -
- Maximálna spokojnosť :)
Neprofesionálny prístup doteraz objednávka čaká na schválenie /Objednávka 112501334/.
Neviem prečo mám hodnotiť produkt čo som si neobjednal .Reakcia obchodu professionail.sk
ospravedlňujeme sa za dlhšie doručenie zásielky – balíček je už pripravený na vyzdvihnutie na výdajnom mieste.
Radi by sme Vás však požiadali, aby ste nás v podobných prípadoch najskôr kontaktovali priamo – telefonicky alebo e-mailom. Vždy sa snažíme problémy riešiť promptne a k spokojnosti zákazníkov.
Mrzí nás, že ste sa rozhodli situáciu riešiť negatívnym hodnotením na Heureke ešte predtým, ako ste nás kontaktovali. Vzhľadom na to, že ide o objednávku v hodnote 5 €, pôsobí to na nás skôr ako úmyselné poškodzovanie predajcu, hoci stačilo krátke zavolanie alebo vyzdvihnutie zásielky na odbernom mieste.
Veríme, že do budúcna sa podobným nedorozumeniam vyhneme jednoduchou komunikáciou.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom -
- veľký výber
- kvalitný tovar
- rýchle doručenie
- dobrá komunikácia
- darček k nákupu, ktorý príjemne prekvapí
Dakujeme
Výborná komunikácia, všetko prebehlo hladko, tovar super a veľmi ďakujem aj za darček k nákupu! :-)
- dovoz do 5 dní
Mal som trochu obavy ked mi prisiel informacny email o “doplneni skladovych zasob” a az naslednom odoslani mojej objednavky, aj ked mali k tovaru info ze ho maju viac ako 400ks. Dodacia lehota 3-5 dni bola nakoniec splnena (objednaval som v sobotu rano a v piatok doobeda mi tovar prisiel) Co sa tyka tovaru objednaval som si lampu specialne nad kresliaci stol, vyzera byt z kvalitneho materialu, ma vela moznosti zmeny a stlmenia svetla ako aj rotacne za velmi prijatelnu cenu. Hned odskusane, zatial velka spokojnost. Maly darcek - pilnik na nechty priatelku potesil :) Dufam ze lampa vydrzi :)