Tovar mi zatiaľ neprišiel.

• tovar nedodaný, od 28.9.2022 žiadam vrátiť platbu

problémy so skladom a dodaním tovaru

Reakcia obchodu probioticky.sk

Dobrý deň, pán Miroslav a ostatní naši drahí zákazníci,

áno, problém so skladom a meškaním avizujeme už niekoľko týždňov cez vyskakovacie okno na e-shope, v každej emailovej a vo Vašom prípade aj telefonickej komunikácii. Nic neprikrášľujeme, nesľubujeme, hovoríme veci priamo a pravdivo, tak, ako sú, hoci nám to nie je príjemné.
    Vzhľadom na to, že celú logistiku outsourcujeme prostredníctvom fullfilmentových služieb, nevieme v tejto situácii takmer nič robiť. Využívame najväčšieho a najkvalitnejšieho poskytovateľa týchto služieb na Slovensku. To však neznamená, že sme s ním na 100% spokojní a nie je čo zlepšovať. Je nám to ľúto a mrzí nás to. Problém mali okrem nás aj stovky iných eshopov a týkal sa desiatok tisícov objednávok.
    Tento poskytovateľ využil september na prípravu na najvyťaženejšie e-shopové obdobie pred Vianocami, na vybudovanie najpokročilejšej automatizácie v SR. Táto komplikovaná operácia viazala veškeré dostupné ľudské kapacity. Väčšina zákazníkov to s porozumením a trpezlivo prijala, niektorí si ponadávali a dali neg. hodnotenie. Majú na to právo.
    Od skladu máme informáciu, že v priebehu najbližšieho 1-2 týždňov bude situácia stabilizovaná a zákazníci sa budú opäť tešiť z najrýchlejšieho doručenia, na aké sme boli všetci zvyknutí.
    P.S.: Aby nedošlo k nedorozumeniu - platbu ste žiadali vrátiť v deň napísania tejto recenzie, 28.9. bola urobená objednávka. Po vzájomnej dohode ste ju nakoniec už na druhý deň obdržali.

S pozdravom, Matej Radošovský, konateľ

uz preslo 8-9 dni od objednavky a stale nic.Tento rok to mozno este pride.

Nebola mi dorucena kompletna zasielka,doteraz nemam co som objednal

• Nefunguje
  • Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

Krabica došla poškodená,chýbala vrchn cast vyrobku

Reakcia obchodu probioticky.sk

ospravedlňujeme sa za prvotné sklamanie spôsobené poškodením zásielky dopravcom pri preprave. Po vzájomnej dohode, obratom posielame novú zásielku. V podobných situáciách vieme reagovať podstatne skôr, ak nás zákazník kontaktuje priamo, na e-mail, alebo telefonicky.

S priateľským pozdravom, Radošovský.

objednal som pond scd na čistenie jazierka a odstranovanie rias.Použil som podľa návodu,ale nedostavil sa žiadny výsledok,som totálne sklamaný a ľutujem vyhodené peniaze,nikdy viac takýto produkt si nekúpim

Reakcia obchodu probioticky.sk

Mrzi nas Vasa nespokojnost s ucinkom pripravku do jazierka. Verime, ze keby ste nas boli kontaktovali, poradili by sme k Vasej spokojnosti tak, ako mnohym pred Vami. Kazde jazierko je unikatny ekosystem a chyby, ktore zakaznici casto robia pri jazierkach, nejde vzdy napravit jednoduchym naliatim nejakeho pripravku. Sme pripraveni a ochotni odpovedat na kazdy email ci telefonat a vsemozne poradit, pricom denne travime hodiny zakaznickou podporou - a to bez ohladu na realizaciu ci velkost objednavky.
    V kazdom pripade, dali ste negativne hodnotenie celemu eshopu na zaklade nespokojnosti s jedinym produktom, pricom nas obchod nijako nechybil.