• predavaju nefunkcne produkty
    • v pripade vratenia tovaru nekomunikuju a nezdvyhaju telefon

neodporucam tu kupovat nic, poslal som im ten smejd spat a zatial ho neprebrali a na emaily neodpovedaju. dufam ze dostanem svoje peniaze spat :(

Reakcia obchodu PROAUDIO

tovar ktorý ste si objednali bol okamžite expedovaný a 100% funkčný (po vrátení bol produkt premeraný vo funkčných parametroch, nakoľko sa jednalo o značkový kábel). Komunikácia z našej strany prebehla okamžite vrámci pracovného času. Vrátenie finančných prostriedkov a prebratie tovaru prebehli v zákonnej lehote a dokonca v predstihu. Ďakujeme za vulgárne a výhražné maily, húkanie a skladanie telefónu počas hovorov a že ste si vybral našu spoločnosť na vybúrenie sa. Proaudio.sk

• Reproduktor má preliačiny

Reakcia obchodu PROAUDIO

vzniknutá situácia nás mrzí. Tovar v originálom balení od výrobcu neotvárame, pokiaľ nemáme podozrenie na poškodenie. Tovar Vám bude vymenený za nový kus. Ďakujeme. Proaudio.sk

Po 6 dňoch tovar ešte ani nebol odoslaný

• Po uhradené predfaktury som nemal 2 týždne o tovare žiadnu odozvu. Najskôr telefóny kontakt iba nedvíhali. Teraz už sú nedostupný.

Po siedmych dňoch neviem o mojej objednávke stále nič, okrem toho, že bola vytvorená...

Po tyzdni cakania na tovar som pisal na ich stranku , nic .
    Zavolal som , povedali ze to poslu .
    Cakal som dalsi tyzde tak som zavolal , povedali ze mam doplatit za tovar
    co som si objednal a zaplatil lebo medzi tim sa zvisila cena tovaru.
    Tak som to zrusil objednavku , teraz musim mesiac cakat na vratenie mojich penazi .

Tovar mi nebol doručený ani po siedmich dňoch,obchod nereagoval na mail v ktorom nevedel vysvetliť v akom stave sa objednávka nachádza.

• Zlá komunikácia
    • Nevedia dodať tovar čo ponúkajú

Po desiatich dňoch, čo sme za tovar zaplatili, sme sa dozvedeli, že nám ho nedodajú, lebo na ňom nič nezarobili.

• Dlhá dodacia lehota

Za 7dni od objednania mi neprišiel tovar,navrhujem okamžite zmeniť dojednaného dopravcu.TN-BA cca 2h cesty.

• Maximálne ľahostajný prístup žiadna komunikácia o dostupnosti tovaru ak človek nezavolá, alebo nepošle e-mail môže čakať aj mesiac a či vôbec sa dočká. Pred rokom služby boli ešte v pohode , ale teraz žiadna úroveň je to dosť úbohé čo sa týka služieb a komunikácii škoda neodporúčam objednávať z UK tovar príde skôr ako z toho e-shopu Proaudio!!! Tovar som zrušil a objednal som ho z iného e-shopu a behom dvoch dni som dostal tovar a bez problémov.

• Zlá komunikácia s predajcom
    • Výhovorky predajcu
    • Agresívne a nevhodné správanie
    • Zavádzajúce info
    • Tovar ktorý reálne nemajú, napriek tomu je skladom na e-shope

Predajca tovar neposlal a ani sa nesnaží komunikovať už 8 deň. Ešte že platím neoverené obchody formou dobierky . Špatný obchodníci , nezodpovedný !

Tovar mal doraziť podľa obchodu do 3-5 dní. Po 10 dňoch sa zatiaľ z obchodu nikto neozval. Neodporúčam nákup.

Obchod potvrdil objednávku 23.01.2020, odvtedy žiadna komunikácia. Nereagujú ani na moje ďalšie emaily.

• Zlá komunikácia so zákazníkmy.

Po 10 dňoch od objednávky žiadna reakcia zo strany eshopu.

Reakcia obchodu PROAUDIO

za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme, vznikla našou internou chybou. Napíšte nám mail na [email protected] budeme sa snažiť situáciu kompenzovať. Do predmetu emailu prosím uveďte : ID recenzie: 75864939.

Ďakujeme.

objednane reproduktory 27.10.2019 dnes je 8.11.2019 obchod mlci.. vcera rano napisany email obchodu a obchod mlci..

• Objednal som aj iné veci, a nedostal som ich

Reakcia obchodu PROAUDIO

daná objednávka tovaru obsahovala jednu položku - audio kábel, ktorý nám zahraničný dodávateľ nevedel dlhodobo zabezpečiť. Toto bolo odkomunikované aj telefonicky + sme ponúkli alternatívu, tú ste odmietli. Ďakujeme za porozumenie a veríme, že Vám vyjdeme v ústrety nabudúce.

• 6,12 som objednal a 18,12 mi konecne prisiel tovar

Dobrý deň.

Tovar, ktorý som si objednal 21.10.2018 som doteraz nedostal, aj keď termín dodávky avizovaný na Vašej stránke bol do 3-5 pracovných dní....

Navyše mi bolo dňa 25.10.2018 oznámené, že nástrojový kábel AUDIX už nie je možné objednať...

(Mimochodom zohnal som si ho od inej, možno Vašej konkurenčnej firmy). Možno trocha viac snahy a určite by ste mi ho vedeli zabezpečiť aj Vy...

Taktiež mi bolo dňa 25.10.2018 oznámené, že stávajúca časť objednávky bude vyskladnená koncom budúceho týždňa... doteraz mi nebolo nič oznámené.

Viac krát som sa pokúšal telefonicky informovať o stave objednávky na tel. číslo 0910524424, žiaľ neúspešne, nikto to neberie.

Po týchto skúsenostiach môžete ťažko odo mňa očakávať aby som Vás odporučil aj svojim známym.

Pekný deň.

Čelko

Dobry den pan Celko,

dakujeme za Vasu reakciu. V prvom rade nas mrzi, ze nie ste s priebehom vybavenia objednavky spokojny a za vzniknute komplikacie sa ospravedlnujeme.

Kabel Audix naozaj nebolo mozne v dohladnej dobe objednat, nakolko dodavatel ho nemal aktualne skladom a planovany dovoz od vyrobcu z USA je az o niekolko mesiacov. Je mozne, ze konkurencna firma ho mala na sklade, prip.vedela objednat od svojho dodavatela.

Ostatny tovar (mini XLR konektory Monacor) sme u dalsieho dodavatela pre Vas objednali a ako spravne uvadzate, dna 25.10. sme Vas informovali, ze ich naskladnime koncom dalsieho tyzdna, teda odhadom do piatku 2.11.2018. Vzhladom na 2 sviatky v tyzdni vsak tovar dorazil az dnes 5.11.2018.

Nanestastie, z dvoch objednanych poloziek nam prisla iba jedna s oznacenim "Monacor XLR-407/P". Druha polozka "Monacor XLR-307/J" nie je dostupna ani u vyrobcu Monacor v Nemecku. Podla informacie od dodavatela bude dostupna opat orientacne po 19.11.2018.

Verime, ze sme Vam situaciu dostatocne objasnili.
    Tim Proaudio.sk