- rýchle dodanie
- Maximálne ľahostajný prístup žiadna komunikácia o dostupnosti tovaru ak človek nezavolá, alebo nepošle e-mail môže čakať aj mesiac a či vôbec sa dočká. Pred rokom služby boli ešte v pohode , ale teraz žiadna úroveň je to dosť úbohé čo sa týka služieb a komunikácii škoda neodporúčam objednávať z UK tovar príde skôr ako z toho e-shopu Proaudio!!! Tovar som zrušil a objednal som ho z iného e-shopu a behom dvoch dni som dostal tovar a bez problémov.
Komunikacia telefonicky so zivou osobou alebo instrukcie mailami je pre zakaznika velky plus
- Čestnosť a zodpovednosť
- Zlá komunikácia s predajcom
- Výhovorky predajcu
- Agresívne a nevhodné správanie
- Zavádzajúce info
- Tovar ktorý reálne nemajú, napriek tomu je skladom na e-shope
- komunikácia na úrovni
- veľký výber
- ústretové jednanie
- Predajca tovar neposlal a ani sa nesnaží komunikovať už 8 deň. Ešte že platím neoverené obchody formou dobierky . Špatný obchodníci , nezodpovedný !
- Komunikacia
- Ochota
- Odbornosť
Jedným mínusom je nemožnosť platiť online, takže dodacia doba sa predĺži o vystavenie faktúry a prevod peňazí. Ale ináč v pohode.
- super ceny
- rychle dodanie tovaru aj v pripade, ze ho nemaju skladom
- tovar velmi bezpecne zabaleny
- priatelsky zaroven profi pristup
- Super
dobré ceny, slušný výber repro, všetko ako má byť.
- veľmi dobrá komunikácia obchodu
- rýchlosť
- komunikácia
Po počiatočnom menšom nedorozumení pri objednávke sa všetko rýchlo vyriešilo, veľmi ochotný, príjemný personál, určite odporúčam
- dobrá cena,rýchlosť dodania
- Komunikativny
Rychlost dodania tovaru a komunikacia proste super