- Rýchlosť, komunikácia
- Prehľadný
- Nepoznám
Cena
ďakujeme a sme radi že sa Vám nákup u nás osvedčil a boli ste spokojný. -
- Dobrá cena, rýchle doručenie, info o zásielke.
Šikovný a spoľahlivý obchod.
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- Výborná spolupráca.
Odporúčam.
- serióznosť
super
- výber
- prehľadnosť
- komunikácia
- neviem
neviem, nemám ešte tovar vyskúšaný, ale dobrý výber a komunikácia, dobre rozpísané plusy
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce. -
- Dobra cena a spokojnost s dodanim tovaru. Je to vyhoda denesu tovar az domov.Preto ze je zabespeceny odvoz stareho kusa.
- Nema ziadnu chybu.
Doporucujem aj svojim znamim nakup v tomto obchode.seriozne jednanie so zakaznikom .nadmieru som spokojny s panom soferom co robil rozvoz jeho jednanie nema chybu bol super.
- Cena vyrobku
- Neprehladny, vyhladavanie tovaru mozny len cez search policko
Ked vies co chces nakup tu ak nevies co chces zisti inde potom pozri aj tu
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
Dôvod, prečo je web taký, aký je, že funguje ako vyhľadávač produktov s najnižšou cenou. -
- -najlepsia cena daneho vyrobku bola v tomto obchode
-najnizsia cena objednaneho vyrobku
-pomoc s vynesenim vyrobku
-odporucamReakcia obchodu Pricehammer.sk
- -
- Rychlost, vyborna komunikace.
Bezproblemovy, pohodlny nakup.
- komunikacia
- doprava
- komunikácia a cena
- nepoznám
Skvelý, vrelo odporúčam. Určite využijeme aj neskôr ;)
Odporúčam.
- spoľahlivosť, dobré cenydoporučujem
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
- Jedna z najlepších cien tovaru.
- Výborná komunikácia.
- Doprava zdarma.
- Trochu zlepšiť prehľadnosť web stránky.
S nákupom cez PriceHammer som nadmieru spokojný. Vynikajúca komunikácia, cena a spôsob dopravy. Odporúčam každému. :-)
- výhodná cena, komunikácia
- prehľadnosť web stránky
- stav objednávky sa po celý čas nemenil
platil som prevodom, chýbalo mi potvrdenie, že im došli peniaze
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojný, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- dlhšia čakacia doba
Reakcia obchodu Pricehammer.sk
ďakujeme a sme radi, že ste s nákupom v našom e-shope boli spokojná, radi Vám s nákupom pomôžeme aj nabudúce a na odstránení nedostatkov zapracujeme. -
- - skvelá cena
- - dovoz aj s pomocou pri vynesení
- - dá sa dovolať aj cez víkend
- zatiaľ neregistrujem
Prvá skúsenosť je veľmi dobrá. Držím im palce.