- rýchle vybavenie a doručenie
- legíny sa začali žmolkovať už na druhý deň nosenia - to som naozaj nečakala
- Tovar prisiel rychlo
- Na dotyk prijemny material
Objednala som ponožky za cca 22€. Po dvoch použitiach vyzeraju ako rok nosene. Niektore mali od začiatku vadu( očko, rozstrapkany patent).
Za tu cenu som zazraky nečakala, ale zase ani tretotriednu kvalitu. -
Veľmi rýchle vybavenie objednávky, bola som milo prekvapená.Ale s doručovacou službou nie.
Som spokojna a rada nakup zopakujem... Velmi rychle vybavenie objednavky..
- Nakupuje sa tu dobre.
Veľmi rýchle vybavenie objednávky, bola som milo prekvapená. Ďakuejm
Siroky sortiment tovaru
- skvele jednanie a rychle dodanie
Veľká spokojnosť, rada tu nakupujem. Zamestnanci sú veľmi ochotný a ihneď reagujú na Vaše prosby a požiadavky. Obchod len odporúčam :-)
Som veľmi spokojná, odporúčam aj ďalším zákazníkom. Lehota doručenia bola super rýchla. Ďakujem. Janka
Vrelo odporučam, velká spokojnosť :)
- Som veľmi spokojná
som spokojná, len bol problém s platbou na účet, tak mi bol tovar doručený neskôr, ale to nevadí
s obchodom som spokojna,dobry vyber tovaru , vyhodne ceny
Hoci som zaplatil kartou platba nebola potvrdena. Ziadne info o spracovani objednavky a ocakavanej dobe dorucenia. Viac krat som kontaktoval predajcu a nikdy ziadna odpoved. Po 10 dnoch cakania som objednavku zrusil z dovodu nedorucenia tovaru a ignoracie predajcom.
Objednávka uskutočnená pre 10-timi dňami, rovnako aj zinkasované peniaze za moju objednávku a stale nič, zásielku už netrpezlivo očakávam a dúfam že nakoniec sa jej dočkám.
- kvalitne vyrobky
som velmi spokojna :)
super
- promtne vybanie
- velmi rychla reakcia na objednavku
- perfektne robeny mailovy marketing
- super starostlivost o zakaznika
- trocha mi vadilo ze pri vypredaji sa nedal obejdnat iny tovar, lebo urcite by som si bola vybrala viac.