Tovar ktorý som objednala hneď po prvom použití sa rozpadol. Tovar hneď dnes vraciam. Mačišakova

Nič moc,uz len krabička produktu bola kadejako dolepená páskou(takze bolo vidiet,ze to je uz z druhej ruky)a obsah tiez sklamal.vobec to nieje to co sa reklamuje

• Prišiel my tovar ale nešiel pokazený strojček nešiel zapnut

Svoj objednaný tovar som ja nezrušila ale obchod bez konzultácie so mnou. Stornovali mi objednávku aj keď som objednaný tovar chcela. Po kontaktovaní obchodu cez email sa mi nikto neozval. Nikto na môj email neodpovedal. Smutné. Obchod neodporúčam.

Hračka pre deti. Čistý podvod.

Obchod predáva samé šmejdy...

Je to zložité hlavne pre nás starších, je potrebné si stiahnuť program Packetu do mobilu, čo nám robí problémy, problém s platbou, neposlali ste mi číslo účtu, platiť sa dá iba cez aplikáciu, ja si to predstavujem tak, že mi oznámite kód sms-kou, ten zadám v pobočke na vyzdvihnutie a vyzdvihnem si to bez problémov, takto je to pre nás starších bezpredmetné

Zakúpený výrobok mi pripadá
    skôr,ako detská hračka,nie profesionálna brúska.

Tu batériu do čeloviek nepotrebujem. Kúpila som ju mysliac si že je to batéria do epilatora!!!

Obal na tovare krabica už bola otvorená t.j. tovar bol pravdepodobne vrátený spať do obchodu a následne preposlany mne,som sklamaná a vašu stránku už nepoužijem ani neodporúčam

Ani sa neobtazovali napísať, prečo balík neposlali.

Poslali ste mi šmejd, až raz mi poslal polohu a potom prestal fungovať investoval som aj do novej sim karty. No nič,, nefunguje. Z mojej strany veľká nespokojnosť s ktorou sa podelím aj z ostatnými

V balíku som nenašla ani faktúru, ani záručný list, ani reklamačný list.
    Navyše madlo je použité oškrabané a bezpečnostnotný indikátor nefunguje. Ešte som ani neskúšala pripevniť na kachličky lebo mám z toho obavy.

Pri takýchto nákupoch je potrebné sa neponáhľať ja som zaplatil 27€ a teraz je ponuka lacnejšia.

Objednal som si tovar 10.2.2022, ešte mi doteraz neprišiel.

• pomalý s dlhým čakaním

• objednávku sľúbili doručiť 1-3 pracovne dni-dnes už 8 deň...stále ešte nedorazila. To je ale servis

objednávku sľúbili doručiť 1-3 pracovne dni-dnes už 8 deň...stále ešte nedorazila. To je ale servis ...

Tovar "earscleaner" nespĺňa svoju obchodom proklamovanu funkciu. Necisti. Vibruje, ale nič neodsava. Žiaden podtlak

Uz dva tizdne mam objednani tovar a stale mi nedosiel

predávajú niekoľkonásobne predražený tovar