Tovar bol dostatočne zabalený no obsah :ostrič nožov poškodený nepoužiteľný

Klieste na pazúriky s LED osvetlením sa po vybaleni z obalu rozpadli na 3 časti. Absolútne neosporucam.

Priplatok 1,5 Euro za bezproblemovu reklamaciu je prednastaveny a kto si to nevsimne to bohuzial zaplati. Takto ak oberu kazdeho , tak dakujem pekne. Toto je dovod preco tu uz nebudem nakupovat. Taketo skryte okradanie je nemoralne.

• Neúplné informácie o výrobku. Cena nezodpovedá kvalite.

• objednavany tovar cez aliexpres z ciny

• Dlhá dodacia doba, nedá sa s nima skontaktovať, málo kedy dvihnu telefón a na email neodpovedajú. A tovar prišiel v inej farbe ako som si objednala.Som zklamaná. Neodporúčam!!!

• Výrobky sú falzifikáty
    • Tovar nespĺňal parametre
    • Tovar sa nedal použiť
    • Tovar bol nekompletny

Určite neodporúčam objednal som si vysiaci zámok za 15€/kus prišiel úplne nie čo iné ako na obrázku.
    Cely rozhaseny. Nefunkčné poslal som spat peniaze aj po 10 dňoch neprišli na účet.
    Amaterizmus obchodu
    Neodporúčam

Nízke ceny tovar je brak, nefunguje to od začiatku, brusit pazúry to môžete akurát tak vrabcovi..... V žiadnom prípade nie psovi. To mám za to že som sa ulakomil na nízku cenu. NEKUPOVAŤ!!!!!!

POHROMA,ALEBO HROZA?

Opakovane mi chodil meil za den dva sa expeduje no stale nic..cakam stale a nic

• Trikrát mi poslali mail,Vaša objednávka bude doručená behom 1-2 dni a stále nič.

Som nespokojný nakoľko mi došiel iný tovar rezp. iná veľkosť hadice akú som si objednal.

• Tovar, ktory som objednal, je nanic. Nekvalitny. Opat sa znicil

Tovar bol poškodený ,nepredávate ND

• dráždi pokožku

Informácie o doručovaní sú nejasné,tovar sme podľa avíza už mali mať na doručovaciej pošte a aj po polhodinovom čakaní,kým nás vybavia sme zistili,že tam stále nieje.Samé pracovníčky pošty nevedeli nás informovať,kde sa zásielka nachádza.Takže z našej strany sklamanie

Objednaný tovar mi bol doručený nefunkčný,reklamoval som ho s vrátením peňazí na môj účet.Čo som mohol aj očakávať od výrobku made in China,však?

• Nevrátili poštovné pri reklamácii

Dodaný tovar lego lepiaca páska bola nepoužiteľná. Nelepila a nedržali na nej lego kocky. Tovar som reklamovala. Odpísali, že reklamačný technik nenasiel na tovare žiadnu vadu. A tak reklamáciu preklasifikovali na odstúpenie od zmluvy. Čiže poštovné mi ale nevrátili. Bolo to 5,50€!

Tovar je uplne nefunkčný.Nefunguje ručny šijaci stroj .Ani ho neodporučam.Som s toho prekvapena že sa ešte ponukaju vyrobky ktore nefunguju. Konkrektne Handy stitch.Sice doručenie bolo relevalentne k tejto dobe.

• Pomalé dodanie a výrobok nepasuje na batériu