• Fajn komunikácia
    • Spokojný aj s dopravou

• Spokojnost
    • Poradenstvo

Komunikácia s obchodom bez problémov, potreboval som info, ktoré neboli uvedené na stránke, info som dostal.
    Čo sa týka tovaru, super, všetko bolo v poriadku až na pár detailov (pár chybičiek vzniknutych pri farbení niektorých dielov, ale zanedbateľné)... Po zložení postele som si všimol, že pri spodnom šufliku pod lôžkom boli dodané plastové krytky na šróby vo farbe čela šuflika (grafit) ale k posteli neboli dodané žiadne iné krytky a to je tam hodne viditeľných šróbov na bielom podklade.. Ale inak spokojnosť, aj deti boli nadšené. Posteľ určite poslúži...

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Prakticky zabalené
    • Veľmi príjemný zákaznícky servis. Už sa mi dlho (možno nikdy) nestalo, že by ma na druhý deň po vytvorení objednávky telefonicky informoval personál eshopu o zásielke, balení či návode na poskladanie. Klobúk dole :)

Dobrý deň pani Adriána,

ďakujeme Vám za krásne a povzbudivé slová! Sme radi, že ste ocenili našu rýchlosť, praktické balenie aj osobný prístup. Telefónny kontakt považujeme za dôležitý detail, ktorý zákazníkom prináša istotu a lepší pocit z nákupu – a teší nás, že ste si to všimli.

Nech Vám posteľ dlho a dobre slúži a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup v našom e-shope.

Tím www.PostielkyPostele.sk

• Komunikácia na veľmi dobrej úrovni
    • Rýchle dodanie tovaru
    • Ústretový

Dobrý deň pán Andrej,

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za to, že ste si vybrali práve nás. Veľmi si vážime Vaše slová o rýchlom dodaní aj komunikácii – robíme maximum, aby bol každý nákup na PostielkyPostele.sk čo najjednoduchší a bezstarostný.

Prajeme, nech Vám nová posteľ dobre slúži, a budeme radi, ak sa na nás opäť obrátite pri ďalšom nákupe.

www.PostielkyPostele.sk

• Obchod ma pred odoslanim informoval,ze tovar je pripraveny na expediciu,ale nie len mailom,aj telefonicky,a o pocte balikov,z kolkych sa zasielka bude skladat.Bolo to fajn .

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

ďakujeme Vám za spätnú väzbu. Teší nás, že ste ocenili osobný prístup aj telefonickú informáciu o expedícii a počte balíkov – snažíme sa vždy uľahčiť celý proces a byť zákazníkom čo najviac nápomocní.

Veríme, že ste s nákupom na PostielkyPostele.sk spokojní aj po doručení, a budeme sa tešiť na ďalší nákup.

Tím www.PostielkyPostele.sk

Úprimne nad mieru som spokojná

Dobrý deň pani Veronika,

vážime Vaše milé hodnotenie a úprimnú spokojnosť – to je pre nás tá najlepšia odmena. Sme radi, že všetko prebehlo hladko a rýchlo, a že nákup splnil Vaše očakávania.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
    www.PostielkyPostele.sk

Všetko prebehlo v poriadku. Odporúčam.

Dobrý deň pani Zuzana,

ďakujeme za Vašu recenziu a odporúčanie. Teší nás, že všetko prebehlo bez problémov a s rýchlym doručením. Sme radi, že ste boli s nákupom u nás spokojná.

Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

PostielkyPostele.sk

Krásna vôňa dreva

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a milú zmienku o vôni dreva – prírodný materiál je jednou z našich priorít.
    Veríme, že posteľ Vám bude dlho a dobre slúžiť.

Ďakujeme, že ste si vybrali www.PostielkyPostele.sk a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.

Tím www.PostielkyPostele.sk

• Milý telefonát ze už odoslali tovar, že mám očakávať 4 krabice, rýchle dodanie, dobrá komunikácia

Dobrý deň Pani Lenka,

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za zmienku o telefonáte – snažíme sa, aby bol každý zákazník dobre informovaný. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlym dodaním aj komunikáciou.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom e-shope.

• Rýchle dodanie
    • Oznámenie o doručení prostredníctvom hovoru

Výborná komunikácia s predajcom a poctivé jednanie.Dakujeme.

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

ďakujeme za Vašu milú spätnú väzbu. Veľmi si vážime, že ste ocenili našu komunikáciu a férový prístup.
    Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Ďakujeme za nákup na PostielkyPostele.sk a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

PostielkyPostele.sk

• Prehľadná stránka, rýchle dodanie, doprava zdarma

Veľmi dobrý obchod s kvalitnými postelami.

Dobrý deň, pani Darina,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie! Sme radi, že ste ocenili prehľadnosť našej stránky, rýchle dodanie a výhodu dopravy zdarma. Vaša spokojnosť s našimi posteľami nás veľmi teší.
    Budeme radi ak sa na nás znova v budúcnosti obrátite s nákupom postelí.

S pozdravom www.PostielkyPostele.sk

• Rýchla komunikácia a veľmi rýchle dodanie
    • Cena
    • Všetko ako v popise produktu

Dobrý deň, pani Mirka,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie a milé slová! Teší nás, že ste ocenili rýchlosť našej komunikácie aj dodania. Sme radi, že produkt splnil Vaše očakávania a zodpovedal popisu. Veríme, že s posteľou od nás budete dlho spokojná.
    Ak budete potrebovať ďalšiu pomoc alebo máte otázky, sme Vám k dispozícii.
    Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup v našom e-shope.

S prianím pekného dňa,
    Tím www.PostielkyPostele.sk

• Skvelá komunikácia a vysvetlenie čo a ako príde zabalené

100%spokojnost

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu! Teší nás, že ste spokojní s našou komunikáciou a starostlivosťou o zákazníka. Ak budete potrebovať čokoľvek ďalšie, neváhajte nás kontaktovať.

Tím PostielkyPostele.sk

Je to stručne vysvetlene ľahko som si našiel potrebné info o produkte a objednávka bola hotová.

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

ďakujeme za vašu recenziu! Sme radi, že ste jednoducho našli potrebné informácie a že proces objednávky bol bezproblémový. Ak by ste mali návrhy na zlepšenie alebo potrebovali ďalšiu pomoc, sme tu pre vás.

S pozdravom PostielkyPostele.sk

• Dobrá komunikácia ,rýchlosť doručenia a kvalita tovaru

• Výborná komunikácia.

Reakcia obchodu PostielkyPostele.sk

Pán Boris, ďakujeme za vašu recenziu a vysoké hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojný s našou komunikáciou. Ak budete mať v budúcnosti akékoľvek otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať.

Tím PostielkyPostele.sk

Maximálna spokojnosť , ústretovosť , komunikácia , dodanie

Dobrý deň Pani Jana!
    Ďakujeme za Vaše milé slová a hodnotenie. Veľmi nás teší, že ste boli maximálne spokojná s naším prístupom, komunikáciou a rýchlosťou dodania. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a vždy sa snažíme vyhovieť všetkým požiadavkám našich zákazníkov.

Tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom e-shope!

S pozdravom www.PostielkyPostele.sk

• Ochota z ich strany pán ešte volal či nechceme iný rozmer .
    • Rýchle dodanie

Ochota z ich strany pán ešte volal či nechceme väčší rozmer, objednávku upravili hneď,dodanie píšu 15 pracovných dní,ale do 5 dní sme mali posteľ doma s ktorou sme úplne spokojný.

Vážený pán Tomáš,

Ďakujeme za vašu recenziu a za dôveru. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami, a že sa nám podarilo urýchliť dodanie aj upraviť objednávku podľa Vašich predstáv. Ak by ste v budúcnosti potrebovali čokoľvek ďalšie, sme vám k dispozícii.