cas, sposob dodania bolo podla ponuky a kvalita tovaru je perfektna, odporucam
- Rýchle vybavenie objednávky
Rýchle doručenie a bol to darček, uvidíme čo povie majiteľ =o)
Veľký výber tovaru, rýchle doručenie. Odporúčam.
Všetko ako má byť. Spokojnosť
Určite odporúčam,ponožky kvalitné,výborné,rýchlosť dodania
- Objednávka bola vybavená k spokojnosti
Vsetko prebehlo velmi rychlo.
Od objednania az po vyzdvihnutie -
veľmi dobré ponožky, konečne také čo nesťahuju nohu.Pohodlné, príjemné.Budeme objednávať znovu.
Objednávka dorazila prekvapivo rýchlo, ale za poškodený pár ponožiek, mi bola prisľúbená náhrada. Termín dodania náhrady mi nevyhovoval, nakoľko sme boli odcestovaní, tak som požiadala o dodanie na druhý týždeň. Ten prešiel a nik sa neobťažoval napísať aspoň mail. Po mojej eufórii nastalo opäť sklamanie. Skutočne neviem, či došlo k nedbalosti, alebo ide o nezáujem o zákazníka. Zaslala som fotografiu poškodeného tovaru, číslo objednávky a naivne som sa domnievala, že nejde len o plané sľuby.
Reakcia obchodu ponozky-shop.sk
urýchlený záver, pretože medzitým ako ste písala sa Vám dva dni pred týmto napísaním hodnotenia ponožky odoslali
- Ponožky sú kvalitné
Konečně jsem nalezla obchod, kde mohu koupit velmi kvalitní ponožky, které krásně na noze drží a hlavně nenechávají otlaky po gumičkách. Opravdu můžu doporučit všem , kteří mají problémy s otoky na nohou.
- nájdem tu aj niečo iné ako v iných eshopoch,
- Spokojnosť
Odporúčam nákup v tomto e shope
- Rychle dodanie
Pozitivne
Ponožky sú kvalitné a ja osobne v zime preferujem len Heat Holders zimné termo ponožky...a odporúčam ich aj svojim známym
Celková spokojenost
- Rychlo