ja som velmi spokojny s tovarom i dodanim
- V ponuke bola uvedená veľkosť unisex 23 - 30 cm, ja mám veľkosť 28 cm a ledva ich natiahne na nohu
Reakcia obchodu ponozky-shop.sk
Ktoré to boli ponožky?
Neudávame veľkosti v cm, tiež nie takto ako píšete - 23-30 cm! Udávame euro veľkosť a ak máte 28 cm mala by to byť veľ 42.
Vedeli by sme bližšie ak nám pošlete o ktoré ponožky sa jedná. -
- Spokojnosť
Odporúčam nákup v tomto e shope.
- Kvalitný tovar. Vkusne zabalený. Darček pre každú príležitosť. Vrelo odporúčam.
Ok.
vyborne
- Spokojnosť
Doporučujem nákup v tomto e - shope.
- príma
Nebol problém - spokojná
Rýchle dodanie ,tovar úplne v poriadku
maximálna spokojnosť
Nie je kvalita !
Reakcia obchodu ponozky-shop.sk
Na negatívne hodnotenia sa snažíme dať zákazníkovi spätnú väzbu - viď nižšie, pretože ho často dostávame na produkty, ktoré si zakúpi a obdrží niečo iné, ako si predstavoval, aj keď sa snažíme produkty čo najlepšie popísať vzhľadom na ich charakteristiku.
Vaše hodnotenie na otázku Ako hodnotíte kvalitu dopravy tovaru? - hodnotenie 1.0 z 5.
Naša reakcia: - prosím dajte nám vedieť v čom bol problém, použitá bola podľa Vášho výberu PACKETA, aby sme vedeli posunúť info prepravcovi, nakoľko za doručovanie je zodpovedný on, aj keď celá objednávka vrátane dopravy spadá hodnotením na nás a my to neovplyvníme.
Vaše hodnotenie na otázku Napíšte váš názor na dopravcu pre ostatných nakupujúcich? - hrubé vhodné na zimu skôr ! zbytočne sa vtom spotí noha
Naša reakcia: - že sa jedná o froté ponožku, čiže s hrubším pletením je uvedené priamo v popise produktu viď obrázok nižšie (cukrovkári mávajú slabé prekrvenie a s tým sú spojené studené chodidlá, tak preto tieto ponožky sú účelovo takto vyrobené)
Vaše hodnotenie na otázku Podrobnejšie popíšte vaše skúsenosti s obchodom? - Nie je kvalita !
Naša reakcia: - v čom nie je kvalita ? Toto je povrchné hodnotenie, ktoré nič konkrétne nevysvetľuje a preto nevieme ani reagovať a strháva nám to hodnotenie. -
- Nakupoval som u Vás prvý krát,tovat mi prišiel za 3 dni,a som s ním spokojný
Objednal som 46 prislo mi nieco n
Mini
Tovar som vratilReakcia obchodu ponozky-shop.sk
Tento zákazník neviem prečo hodnotil negatívne, keď jeho objednávka 240351 nebola ani vyexpedované z dôvodu neuhradenia (platba neprešla) a nekomunikoval s nami ohľadom úhrady, vôbec nám neodpovedal, tak sme objednávku zrušili.
- Veľmi spokojna
pohodový nákup.
Rýchly apromtny
- Objednávala som prvýkrát
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
Vsetko v poriadku, od objednania az po dorucenie.
Bezproblemovy nakup, super kvalita.