• cena a komunikacia

velka spokojnos a vyhodne pre zakaznika

• Som zatiaľ spokojný.

• uplne zla komunikacia cakal som skoro mesiac a nakoniec mi zrusili objednavku vraj som ju nepotvrdil toto sa mi nestalo v ziadnem eshope

Reakcia obchodu PNEU OK

děkujeme za Vaši recenzi, ale musíme na ni reagovat. Objednal jste si zboží ze skladu EU, kde může být dodaní až 10 pracovních dní, tím, že jste si objednal zboží v době, kdy jsme nevěděli, zda zboží stihneme k Vám doručit do Vánoc, jelikož nám začínala celozávodní dovolená, jsme Vám psali dotaz, že zboží může být dodáno v druhém týdnu v lednu, zda s tímto souhlasíte. Z Vaší strany se nám však nedostala žádná zpětná vazba, z tohoto důvodu jsme následně objednávku zrušili. Byl Vám odeslán email a také SMS, na co bylo možné reagovat.

Team Pneu OK

Ako vždy objednaný tovar nepríde , lebo už je vypredaný . ..

Reakcia obchodu PNEU OK

děkujeme za Vaši recenzi, ale musíme na ni reagovat. Pneumatiky jste si objednal z našeho partnerského skladu v podvečer před Štědrým dnem. Jak jste dobře viděl a uzavřel tak již od 20.12. jsme měli uzavřeno. Pneumatiky byly doprodejové dva kusy se starším DOT a ty se opravdu doprodaly, možná jste si je nejspíše i Vy sám u něj objednal, jelikož i nám jste v rozmezí 15 minut poslal dvě objednávky na totožné zboží. Takže z tohoto důvodu píšete „jako vždy“?
    To, že se něco doprodá se stává a chápeme, že jste chtěl docílit 4 kusů ale to prostě nelze když existují pouze dva kusy.

Team Pneu OK

Zatiaľ ma informovali ze sa na tovar caka. Medzitým mi vrátili peniaze a nenapísali dôvod. Tak som zvedavý ako to dopadne pretože som mohol mat objednane už iné pneumatiky a neviem co na to povedat

Reakcia obchodu PNEU OK

děkujeme za Vaši recenzi, ale musíme na ni reagovat. Vybral jste si atypické zboží ze skladu EU, kde jsme požadovali platbu předem s čímž jste souhlasil ale námi následně poslanou zálohovou fakturu nebylo možné z Vaší strany zaplatit a požadoval jste platbu kartou, na základě emailu jsme tedy objednávku stornovali a Vy jste si vytvořil novou, kterou jste zaplatil kartou, Vaši novou objednávku však zpracovávala druhá kolegyně, která Vás informovala o stáří zboží a také, že doručení bude po Novém roce, na což jste nereagoval a na základě toho byla objednávka stornována.

Team Pneu OK

Veľmi dobrá komunikácia , ústretovosť, rýchle vybavenie.

• Rýchle vybavenie objednávky
    • Rýchle a bezproblémové vybavenie reklamácie
    • Za mňa žiadna nevýhoda

• Obchod je super rýchle dodanie takže veľká spokojnosť

• Do 48h od objednavky gumy uz boli na aute

• Rýchlosť dodania
    • Kvalita tovaru

• Ceny
    • Rychle dodanie

Spokojnosť

• Rýchly a pohodlný výber, široký prehľad

Cena protektoru o 2 eura lacnejšie ako normálna značková pneumatika takže nemám o čom

Reakcia obchodu PNEU OK

Děkujeme za recenzi, ale nejde než nereagovat, jelikož tady určitě doporučujeme se nad sebou zamyslet pod heslem „rozume přijď ke mně“, tedy k Vám. Svobodně jste si vybral zboží za uvedenou cenu, objednal a poté emailem bez udání důvodu zrušil. Vyhověli jsme Vám objednávku zrušili a dočkáme se takové trapnosti od Vás. Smutné.

Martin Kremser

Rýchle dodanie ,veľká spokojnosť

Objednávka,komunikácia,doručenie všetko super,dakujeme

Nedoporucujě nakolkonuz cskam tyzden a vobec nic!!!

V dnesnej dobe takto pracovat

Hamba

Rýchle dodanie