- Rýchle a ochotne.
rýchle dodanie a flexibilita pri odbere, mal som kuriersku spolocnost a nakoniec som tovar vyzdvihol bez problemov osobne
- Tovar doručený vo výbornom vstave.
- Príjemný personál.
- Super komunikácia.
- Rychlost
- Pristup majutelov
pisali ze tovar maju na sklade ale samozrejme po objednani mi napisali ze tovar nemaju na sklade
- Rychlost dodania
Punukaju tovar krtory nemaju.
Pri objednávke v nedeľu a mali uvedené dodanie 3 dní a v pondelok volali , že tie pneumatiky nemajú a výrobca bude dodávať až v januári. No i tak tieto pneumatiky mali celý týždeň v ponuke. Ďalej som to nesledoval.
Pneumatiky rok staré ale sú mäkké takže neriešim. Trochu pneu trasú asi ešte sadli, pojazdim a uvidím, možno ešte raz prevazit.
Nemali ste tovar na sklade
- Rýchle dodanie,tak ako bolo dohodnuté
som nadmieru spokojný
- Veľmi dobrá komunikácia
- Super ceny
- Rýchla dodávka
- Dodana polovica objednávky a žiadne info kedy bude dodaný zvyšok . A dodané dve pneumatiky na 4 kolesové auto asi nebude fungovať .
Reakcia obchodu pneuds.sk
pneumatiky, ktoré ste objednali boli nedostupné. Dostali ste od nás info, že budú dostupné v októbri a poslali sme Vám ponuku na dostupné pneumatiky, ktorú ste odmietli. Z tohto dôvodu sme Vám zrušili Vašu objednávku. Žiadne pneumatiky ste od nás nedostali, ani 2 ani 4 kusy. Pravdepodobne si nás mýlite s druhým obchodom. -
- že
- - obchod seriozne oznamil, ze nevie dodat objednane pneu, tak zrusil objednavku
- - navrhol i alternativy k objednanym pneu
- solidne jednanie i v takychto situaciach.
- Dobrá komunikácia,rýchle dodanie,dobré ceny
- Žiadne
Doporučujem každému čo hľadá kvalitu za dobrú cenu
- Ochotny, zaslali a prislo rychlo a bez problemov aj pri platbe na FA.
- Som spokojny .