- O.k.
Na e-shope som objednal pneumatiky, ktore boli na sklade. Po cca 2 hodinach mi prisiel email, v ktorom mi napisali, ze taketo pneumatiky nevedia dodat. Tak potom maju zly e-shop, alebo akoze vedia dodat vsetko a az po objednani obvolaju polske sklady a zistuju, ci im to niekto vie dodat. Zaujimavostou je, ze uvadzaju, ze pneumatiky mozu byt rok vyroby 2022, 2023, 2024. To predavaju 3 roky stare zimne pneu? Nemci ich po styroch rokoch uz vyhadzuju.
- dobrá komunikácia
- rýchla odozva
- Rýchle zaslanie
Napriek tomu, že na stránke obchod uvádza čas dodania 3-4 dni, mi objednávku zrušili a napísali, že pneu nevedia objednať.
- Rýchle vybavenie, milý a ústretový personál
- Tovar označný skladom nemajú
Po dvoch dňoch mi pani zavolala že pneumatiky nemajú na sklade, ponúkla mi iné o ktoré som nemal záujem. Pneumatiky sú dodnes napriek tomu označené ako skladom. Stratil som 2 dni, objednal som si inde. Stalo sa mi to už druhý krát, odporúčam objednávať až po predošlom telefonickom overení že to čo majú " skladom ô naozaj majú.
Vyborna
Veľmi kladne hodnotím ochotu vodiča a uloženia pneumatík podľa môjho požiadania.
- Fa nebola zaslaná elektronicky, iba priložená k tovaru
- veľmi slabá komunikácia o stave obj., iba jeden telefonát
- pružné doručenie
Rychle dodanie, mili personal.Super spolupraca
Velmi dobrá komunikácia tovar bol doručený ako slúbili! Odporúčam obchod!
perfektne .. skvela komunikácia
- Tovar ktorého dostupnosť uvádzajú “2-3 dni” vôbec nevedia zohnať, následne rušia objednávku a zákazník tak stráca čas.
- Napriek tomu že moju objednávku zrušili, konkrétny tovar naďalej ponúkajú s dostupnosťou “2-3 dni” a naďalej svietia na Heuréke ako najvýhodnejší predajca.
- Pred vytvorením objednávky som sa k ním pokúšal dovolať, ale nikto nedvíhal.
Rychle a ferove jednanie
- Rýchla dodacia doba
- Ochota, rýchlosť
Dodane behom 5 dní, celkom ok.
Skvelá komunikácia, rýchle doručenie a aj keď museli tovar objednať z iného miesta o všetkom som bol informovaný včas. Ďakujem a už na nich aj jazdím.