Reklama

Maximálna spokojnosť s tovarom. Jediné z čoho som bola prekvapená bol poplatok za doručenie. A to 30,- EUR. Príde mi to prehnaná suma. Objednávala som už aj objemnejší tovar a nikto si neúčtoval taký poplatok za doručenie. Ale čo sa týka tovaru, tak s tým maximálna spokojnosť.

Spokojnosť.

Maximálna spokojnosť s obchodom! Tovar, ktorý som objednal cez internet /na osobné vyzdvihnutie/ mi pani v predajni ukázala. Objednávka za pár minút bola pripravená k vyzdvihnutiu! Pri objednaní som uvažoval, že či kúpim bránku lacnejšiu, alebo drahšiu /o 15€/. Za desať minút ma presvedčila, že tá drahšia je aj o toľko lepšia. Veľká vďaka jej za rady ktoré som dostala od nej! Takto si predstavujem predajňu. Prístup k zákazníkovi je na profesionálnej úrovní v tejto predajni! Majiteľ predajne môže byť pyšný na svojich zamestnancov! Vrelo odporúčam.

Vsetko v zmysle dohody.
    Vsetko, co neviete z e-shopu viete odkomunikovat v pracovnej dobe s pracovnikmi.

• Veľmi spoľahlivý,dobrý obchod,milé jednanie,vrelo odporúčam. Už viac krát som u nich objednala a vždy kvalitné výrobky.

• Vybavenie zákazníka včas.

• Kvalita výrobkov

Neviem vyzdvihnúť tovar na predajni, poprosím tovar doniesť kurirom na adresu ČAB 60.dakujem

• promtne

ok

• Dobrá cena, kupoval som komplet plot 50m, cenová kalkulačka na internete všetko perfektne vyrátala, čo som potreboval.
    • Podhrabové dosky majú cca 70kg. Doviezli mi ich autom bez hydraulickej ruky, musel som si zabezpečiť ľudí, kto mi to vyloží, nedali mi ani možnosť vybrať si auto s rukou alebo bez. Vyložiť 20 dosiek ručne je naozaj veľa aj pre riadnych chlapov.

• Dobre jednanie rýchle vybavenie mojej objednávky

• Pružnosť, komunikácia

• Super komunikacia
    • Rychlost dodania
    • Kvalitna preprava

Maximalna spokojnost, odporucam.

Tak ma vyzerať komunikácia o chodníka so zákazníkom v každom smere. Maximálna spokojnosť.

• Rýchle dodanie

Rýchle dodanie tovaru.Dobré ceny.

• Super rýchle doručenie

• Bránka bola zabalená v igelite ktorý bol plný vody. Bránka značne poodieraná až do kovu (povrchová úprava bránky zelené poplastovanie). Pozinkované stĺpiky majú na vrchu jedno uchytenie napínacieho drôtu, čo nie je nikde spomenuté. Zbytočne so kupoval uchytenie. Uchytenie je nabíjacie klincom, ale ja chcem na skrutky. Na stránke majú napísané, že sa dá len objednať z e-shopu. Boli tam ľudia, ktorí si kupovali priamo a zbytočne zdržovali.