- Objednávka bola vybavená ihneď .
- Po okamžitej úhrade 23.07. a vybavení objednávky kde mi bolo ponúknuta doprava kuriérom a kde som to aj potvrdil mi doposiaľ tovar nebol doručený a to je už dnes 31.07.26
Reakcia obchodu Mplot,s.r.o.
mrzí nás, že máte negatívnu skúsenosť. Radi by sme však uviedli niektoré skutočnosti na pravú mieru.
Vo Vašej objednávke ste si zvolili osobný odber, nie dopravu na adresu. Po prijatí platby Vám bola zaslaná výzva na prevzatie tovaru spolu s informáciou, že objednávka je pripravená na vyzdvihnutie. Napriek tomu ste si tovar počas dostupného času neprišli prevziať.
Ak si želáte objednávku doriešiť alebo zmeniť spôsob doručenia po skončení celozávodnej dovolenky, radi Vám pomôžeme. Veríme, že recenzia bude odrážať skutočný priebeh objednávky. -
Brána poškodená, na viacerých miestach poskrabana, preliacena rúra na ráme bránky.
Tovar prišiel poškodený
Reakcia obchodu Mplot,s.r.o.
vzniknutá situácia nás mrzí ku každej reklamácie sa vždy zodpovedne postavíme keď o nej vieme.
Nekontaktovali ste nás že tovar v balíku bol poškodený, to sa dozvedáme až teraz.
Tovar vám pošleme nový tak ako by ste nám poslali oficiálne žiadosť na nápravu (reklamácia a nie hodnotenie).
S pozdravom Martin Pavlík -
Objednaný tovar mi po 6 -tich dňoch ešte nedoviezli a nemám žiadnu spätnú väzbu o objednanom tovare.
Reakcia obchodu Mplot,s.r.o.
Dobrý deň neviem či to je recenzia na náš obchod, vašu objednávku máte doma od 23.5.2023. Komunikácia , oznámenie o dovoze a následne dodržaný čas doručenia a samotný dovoz bol bez problémov.
S pozdravom Martin Pavlík Mplot,s.r.o. -
- nedá sa vratit tovar poštou.
Panty na stlpikoch boli o 12 cm rozdielne na vrtane ako na branke ,totalna fuserina.Odstranim si to sam .A nikdy viac M plot S bpozdravom Miro.
- 3x som objednal, 3x som musel doobjednať,lebo nebolo doručené správne množstvo ako bolo objednané
2 zelené čiapočky na stĺpik prasknuté, 1 chýba úplne (to sa pri balení nedalo nevšimnúť...) Čierne čiapočky krivo nasadené, stvrdnuté, pri pokuse o napravenie aj tie na 100% prasknú. Koncovky na podperách trvalo zdeformované, tak isto stvrdnuté. Pozinkované stĺpiky prederavené príchytkou na drôt, aj keď som ich objednal k plotovým panelom a na e-shope je informácia: bez úchytky napínacieho drôtu! A to som ešte dôkladne neskontroloval bránku a pletivo. Jednoznačne sa jedná o tovar z vypratávania skladových zásob, roky skladovaný. Nakúpený pred zdražením, samozrejme predávaný za nové ceny. Neodporúčam.
neunuvaju sa ani odpovedať na email
Zatiaľ sa mi neozvali.
- lacna branka
- nekompletny tovar, chybali sroby
- branka po rozbaleni bola oskreta
- k FABke davaju uplne nezmyselny srob, ktory mozete rovno vyhodit alebo si ho pilkou zrezat.
- Pred 6 dňami tovar objednaný doteraz nedorazil, a nikto mi ani nezavolal prečo, hlavne ze sa píše rýchle dodanie.
- Bránka bola zabalená v igelite ktorý bol plný vody. Bránka značne poodieraná až do kovu (povrchová úprava bránky zelené poplastovanie). Pozinkované stĺpiky majú na vrchu jedno uchytenie napínacieho drôtu, čo nie je nikde spomenuté. Zbytočne so kupoval uchytenie. Uchytenie je nabíjacie klincom, ale ja chcem na skrutky. Na stránke majú napísané, že sa dá len objednať z e-shopu. Boli tam ľudia, ktorí si kupovali priamo a zbytočne zdržovali.
Doteraz neviem ani približnú dobu doručenia, čo mám teda hodnotiť?
- Nemožnosť dohodnúť sa na termíne dovozu.
Arogantné jednanie pri požiadavke dovozu na konkrétny čas.
Tovar sme objednali, v objednávke písalo SKLADOM .. no reálne to tam nebolo .. malo to byt doručené do 3/5 pracovných dni.. prešli 2 týždne.. zavolal som kde tie stĺpiky sú tak že mám čakať další týždeň :) nabudúce si stamadial už neobjednam nič ďakujem
Bol mi doruceny uplne iny tovar ako som objednal....
Tovar nezodpoveda tomu co kupujete tieniaca zelena siet na plot v rozmere 150 cm nema 150cm ake iba 143cm tak sa pozrite na ten plot aky je hnusny nedoporucujem kupivat otras
- Neboli mi dodané šróby
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.