Reklama

• Nič ma nenapadá.

• ceny, výber

Maximálna spokojnosť s tovarom. Jediné z čoho som bola prekvapená bol poplatok za doručenie. A to 30,- EUR. Príde mi to prehnaná suma. Objednávala som už aj objemnejší tovar a nikto si neúčtoval taký poplatok za doručenie. Ale čo sa týka tovaru, tak s tým maximálna spokojnosť.

Spokojnosť.

Maximálna spokojnosť s obchodom! Tovar, ktorý som objednal cez internet /na osobné vyzdvihnutie/ mi pani v predajni ukázala. Objednávka za pár minút bola pripravená k vyzdvihnutiu! Pri objednaní som uvažoval, že či kúpim bránku lacnejšiu, alebo drahšiu /o 15€/. Za desať minút ma presvedčila, že tá drahšia je aj o toľko lepšia. Veľká vďaka jej za rady ktoré som dostala od nej! Takto si predstavujem predajňu. Prístup k zákazníkovi je na profesionálnej úrovní v tejto predajni! Majiteľ predajne môže byť pyšný na svojich zamestnancov! Vrelo odporúčam.

Vsetko v zmysle dohody.
    Vsetko, co neviete z e-shopu viete odkomunikovat v pracovnej dobe s pracovnikmi.

• Veľmi spoľahlivý,dobrý obchod,milé jednanie,vrelo odporúčam. Už viac krát som u nich objednala a vždy kvalitné výrobky.

• Vybavenie zákazníka včas.

• Kvalita výrobkov

Neviem vyzdvihnúť tovar na predajni, poprosím tovar doniesť kurirom na adresu ČAB 60.dakujem

• promtne

ok

• Dobrá cena, kupoval som komplet plot 50m, cenová kalkulačka na internete všetko perfektne vyrátala, čo som potreboval.
    • Podhrabové dosky majú cca 70kg. Doviezli mi ich autom bez hydraulickej ruky, musel som si zabezpečiť ľudí, kto mi to vyloží, nedali mi ani možnosť vybrať si auto s rukou alebo bez. Vyložiť 20 dosiek ručne je naozaj veľa aj pre riadnych chlapov.

• Dobre jednanie rýchle vybavenie mojej objednávky

• Pružnosť, komunikácia

• Super komunikacia
    • Rychlost dodania
    • Kvalitna preprava

Maximalna spokojnost, odporucam.

Tak ma vyzerať komunikácia o chodníka so zákazníkom v každom smere. Maximálna spokojnosť.

• Rýchle dodanie

Rýchle dodanie tovaru.Dobré ceny.