Reklama

Rýchle dodanie, výborná komunikácia.

• rýchle dodanie

Komunikácia výborná, ochota dohodnúť sa.

Naša objednávka bola včas vybavená.

Objednaný tovar bol dodaný do dvoch dní v bezchybnom stave.
    Omylom sme ho vyplatila 2x-jena platba kurierovy a zaplatila sa aj dodaná faktúra. Akonáhle sme to zistili, sme spoločnosť o našém omyle informovali ,a duplicitnú platbu nám do 24hodín poslali na náš účet.
    Splošnosť je podľa našich skúseností spľahlivá, dodáva kvalitný tovar.

• rýchlosť,
    • komunikácia so zákazníkom

• ďakujem za rýchle a bezproblémové dodanie, výbornú komunikáciu

• Vcelku prehľad na stránka aj zdá sa že tovar je dobrý
    • Dobré ceny
    • Tovar som si objednal, zaplatil a zabudli na mňa. Keby som im nevolala že čo sa deje tak som bez tovaru
    • Dezinfekčný smrdí ako zle vypálená pálenka, úplne ako kalvados. potom je v miestnosti smrad ako v pálenici. Hambim sa za to.

Celkovo nie som spokojný s obchodom, ani s tovarom, pretože mali mi to automaticky mali poslať a neposlali, až keď som sa ozval. Tovar je skôr nekvalitný a narýchlo urobený, toto je prvý raz čo som sa stretol s tak smradľavým dezinfekčným prostriedkom. Až ma napína

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobry den prajem, dakujeme za Vasu spatnu vazbu, za neskorsie dorucenie sa ospravedlnujeme - mate pravdu. Budeme to musiet systemovo poriesit, problem nastal tym, ze sme od Vas evidovali 3 objednavky na ten isty produkt.
    15.5. - prva bola na platbu kartou - platba nepresla, cize objednavku sme stornovali
    15.5. - druha bola na bankovy prevod - platba vopred (tato objednavka nebola z Vasej strany stornovana)
    17.5. - tretia objednavka bola na bankovy prevod - platba vopred, kde ste si uplatnil promo zlavovy kod.
    Tretia objedavka bola uhradena 19.5., pricom prva objednavka z 15.5. nebola stale uhradena.. A tu vznikol ten problem, kolegynky na expedicii cakali na uhradu aj druhej objednavky, aby tovar mohli poslat spolu.
    Dodatocne bola druha objednavka stornovana kolegynkou, co kontroluje platby, pretoze nebola zaplatena - a takymto sposobom sa tretia objednavka "zasekla" odlozena bokom v expedicii, co v kratkom case vyriesime..
    Doplnam len, ze informaciu o tom, ze o druhu objednavku nemate zaujem sme od Vas ani nedostali.

Co sa tyka samotnej dezinfekcie, my nie sme vyrobca, ale predajca. Dezinfekciu Profex Anitivirus vyrabaju v CR a tam sa predavala pod obchodnym nazvom "Anti Covid", co bola v exponovanom case (pred par mesiacmi) najpredavanejsia dezinfekcia v CR.
    Zlozenie kazdej dezinfekcie, ktoru mame v ponuke, mame uvedene na stranke produktu. Ako je vidiet na nasom webe https://www.plotbase.sk/profex-anti-virus-dezinfekcia-na-ruky, dezinfekcia profex neobsahuje ziadne aromy, jej zlozenie je zamerane vylucne na vysledok a obsahuje iba zlozky odporucane WHO. Mate pravdu, ze tato alkoholova dezinfekcia "smrdi" po alkohole.. My tuto dezinfekciu pouzivame v automatickych davkovacoch pri vstupe do nasej predajne a tak malu davku, co ide z davkovaca ani necitit. Samozrejme, kazdy to vnima inak..
    V tom pripade odporucam dezinfekciu s pridanou aromou, napr. tato https://www.plotbase.sk/dezinfekcia-5-litrov-na-ruky-a-povrchy ma velmi prijemnu pepermintovu aromu, co je aj uvedene v zlozeni vyrobku.

PS: Vasu dezinfekciu je stale mozne "zachranit" a pridat do nej dodatocne nejaku aromu. Ak mate zaujem, kontaktujte nas prosim na [email protected] a urcite nieco vymyslime s nasimi dodavatelmi, samozrejme, pre Vas gratis. My jednotlive ingrediencie nedrzime skladom, pretoze ani nemame opravnenie na vyrobu takychto produktov.
    Dakujeme za pochopenie a zelame vsetko dobre.
    Tim Plotbase

• Velmi rychle doručenie tovaru
    • Výborný prístup

Odporúčam, rýchlosť, spolahlivosť a skvelá komunikácia

• kvalitný tovar
    • dobrá cena
    • poškodenie pri preprave vybavené obratom zaslaním nového tovaru
    • príjemná komunikácia

odporúčam

• :)

• Precíznosť vyhotovenia, rýchlosť dodania. Ako vždy za posledných 5+ rokov som s nimi spokojný.

Som s nimi spokojný už vyše 5 rokov pri rôznych druhoch tlačiarenských produktov od veľkých bannerov až po vizitky.

• Profesionálny prístup
    • Veľké množstvo produktov a rozmerov plátna
    • Vlastné rozmery plátna na zakázku

Naozaj profesionálny prístup k zákazníkovi. Uznanie chyby z ich strany a jej následné expresné opravenie a doručenie. Z výsledkom som naozaj spokojný. Vskutku reprezentatívny výstup.

Veľmi spokojná! Objednavka bola vyhotovená rýchlo a podľa mojich predstav!

Ochotný

• Rýchla a kvalitná práca

Som veľmi spokojný s kvalitou a termínom spracovania.

• Uvádzané-tovar na sklade a objednávka stornovaná obchodom.

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobry den prajem, pod uvedeným číslom objednávky som našiel PVC reklamnú tabuľu s rozmermi 40x10cm - produkt, ktorý sami vyrábame a je vždy skladom. Táto objednávka bola vyhotovená v štandardnom termíne a vyzdvihnutá na osobný odber. Nejedná sa prosím o nejaké nedorozumenie?
    Ďakujeme.

• vybavená rýchlo