Reklama

• rýchle vybavenie
    • dobrá komunikácia

Ďakujeme, tešíme sa :)

Velmi rýchle jednanie aj dodávka tovaru. Vrelo odporúčam

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu

• Spokojnosť

Ďakujeme :)

• rýchle dodanie/vybavenie objednávky; ponúkaný tovar je kvalitatívne aj designovo zodpovedajúci cene
    • problém s parkovaním na avizovaných vyznačených miestach

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý deň prajem, ďakujeme za spätnú väzbu. Že sú obsadené všetky tri vyhradené miesta sa stáva veľmi zriedka. Prinajhoršom je možné auto odstaviť na "blikačkách" priamo pod terasou pred našim vchodom. Nikoho tým nezablokujeme - z pod terasy sú výjazdy na oboch stranách.
    Pekný deň.
    Plotbase

• kvalitna praca

• kvalita
    • rýchle dodanie
    • super ceny

Super ako vždy. Odporúčam

• Rýchlosť

Po zadaní objednávky mi prišiel email, že objednávka je prijatá. Asi o 10 min prišiel email, že objednávka sa spracúva a asi o ďalších 10 min mi prišlo, že objednávka bola expedovaná. Čo ma najviac prekvapilo, že na druhý deň ráno som mal tovar v rukách. Palec hore!

• Expresne rychle dorucenie.

Vsetkym odporucam, urcite budete spokojni.

• Rýchle dodanie. Výborna cena a kvalitné spracovanie.

Odporúčam .

Výborná komunikácia, zavolali mi, keďže mali nejaké pochybnosti, či nemám vo formátovaní dodaného textu chybu. Aj keď chyba nebola, oceňujem tento aktívny prístup.

rýchle dodanie, kvalitný tovar

• Rýchle dodanie
    • Vybavenie online
    • Spokojnosť s produktom
    • Neprofesionálni zamestnanci

Služby by som využila opäť, vzhľadom na to, že všetko som vybavila online a produkt doručili načas (rýchlo). Slečna, čo tam ale obsluhovala by sa mohla správať profesionálnejšie. Okrem toho, že nepozdravil sa mi ani jeden z tých 3 ľudí, ktorí tam boli.. vytočila ju nejaká pani cez telefón, 10 minút tam potom riešili s kolegom ten konflikt po telefóne (ja som čakala) a nakoniec sa postavila ku mne (ja som sedela a pozerala si emaily), ja som si to nevšimla a stála ani neviem ako dlho nado mnou. Fakt to bolo nepríjemné. Btw tiež som mala ťažký deň v práci...

veľmi zlé balenie... A4 samolepky boli len v obyčajnej obálke, všetko prišlo dokrčené a skoro nepoužiteľné...

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobry den prajem, dakujeme za spatnu vazbu, poslite nam prosim reklamaciu na [email protected] s fotkami poskodeneho tovaru, obratom Vam posleme novy tovar.
    Ospravedlnujeme sa za komplikacie.
    Pekny den.
    tim Plotbase

• Pri objednávke som spravila chybu, ktorú dokázali včas zaznamenať a opravili ju bez nákladov; telefonovali, keď sa potrebovali o niečom poradiť; veľmi rýchle dodanie

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dakujeme za hodnotenie, kolegynku urcite potesi :)

• Velmi rychle vybavenie mojej objednavky

Dakujeme za hodnotenie

• Rýchle dodanie objednaného tovaru

Dakujeme

super rýchlosť, super cena

Dakujeme :)

Dodanie tovaru trvalo dlhsie ako bolo dopredu avizovane, kvalita tovaru nesplnala moje ocakavnia

Reakcia obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobry den prajem, dakujeme za recenziu, mate pravdu, nedopatrenim bola na stranke nespravna informacia. Uz sme to pri tomto produkte vyriesili. Kolegynka Vam ale hned telefonovala, ze dodanie bude trvat dlhsie.
    Co sa tyka priehladneho ruska, ktore Vam nevyhovuje - posielali sme Vam email, ze Vam vratime peniaze v plnej vyske.
    Na pripomienkach k vyrobku pracujeme a vyzera, ze bude stacit pouzit protizahmlievací sprej.
    Dakujeme za pochopenie.
    tim Plotbase

• Prehľadný výber služieb, dobrá cena a rýchle doručenie. Vrelo odporúčam!!!

Kvalita, cena, ochota.