Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Veľmi rýchla reakcia, team PLAY Electronics rýchlo reagoval na moje požiadavky. Odporúčam nákup a ja osobne s kedykoľvek vrátim.
    Lubo

• Rýchlosť

Dobré ceny,kvalita,rýchlosť dodania.

• 100% ešte objednam,bola som spokojná
  • 100 %

Kupoval som TV Samsung QE77SQ90F.
    Som veľmi spokojný ako s produktom tak s prístupom predávajúceho.
    Odporúčam.

• 100 %

Skvelá kúpa. Rýchla komunikácia, prístup predajcov profesionálny.

• Objednávala som prvýkrát a spokojnosť
    • Rýchlosť dodania
    • Tovar bol skvelo zabalený
  • 10 %

• Žiadne
    • Neochota
    • Arogantný personál

Tohto predajcu vôbec nedopočujem.
    Kúpil som cez tohto predajcu roboticky vysávač iRobot.

Pri kúpe nebol žiaden problém, samozrejme, ALE pri reklamácii to už bola iná pesnička.
    Prvá reklamácia uznaná, (vysávač nefungoval, len sa stále točil dookola) prehraný firmware vysávača (že nebol aktuálny), nechápem, keď je vysávač pripojený nonstop na net, ale dobre.
    Druha reklamácia, ten istý problém, ta istá odpoveď Play Electronics (prehraný firware), opäť.
    Tretia reklamácia, ten istý problém, ale odpoveď už nebola ta istá. Tretia reklamácia tej istej chyby, vrátenie €.
    Ale nie, v ich servise sa moja reklamovaná porucha neprejavila

Štvrtá reklamácia, ten istý problém, odpoveď ta istá ako pri tretej reklamácii. Pri odovzdaní vysávača som už požadoval vrátenie €. Samozrejme reklamácia nebola uznaná, lebo u nich sa neprejavila, vysávač funguje ako má.
    Mal som aj video, že u mňa doma nefungoval, ale toto video ani nechceli vidieť.

Samozrejme teraz vysávač nefunguje, je po záruke a oprava by stala 400€.
    Novy stal 850€

Ja mám s Play Electronics veľmi zlu skúsenosť a samozrejme aj so značkou iRobot

NEODPRÚČAM

• rychle dodanie
    • super ceny

• Netreba nikde chodiť, tovar doručený domov

Rychle dadanie
    ustretovy personal
    dobre ceny

• Rýchlosť,bezproblémovosť
    • Dlho neaktulizovaný eshop

Je smutné, že pri telefonickom kontakte ohľadom nákupu tovaru som bol odkázaný predajcom na nákup cez internet. Nie každý kto sa informuje o tovare a mám cez 75 rokov si vie objednať tovar a uhradiť platbu. Ono asi chcem veľa od predajcu, aby si zapísal meno a adresu kam má tovar poslať

spokojnosť , čo dodať rýchlo a všetko . za mna ok

dodanie za cca ¼ roka je v poriadku pri kupe BMW Individual ale nie pri 100 Eurovych reprakoch.

výborne

• super komunikacia ,ustretovost vrelo odporucam

• Rýchlosť a veľmi pružná komunikácia

• Rýchlosť, ochota, dohoda

• Komunikacia
    • Ochota
    • Cena

Tovar mi zatiaľ nedorazil no hodnotim obchod na základe komunikácie a ochoty predajcu. S predajcom som komunikol mailom bol ochotný,pomohol a poradil. Vysoko odporúčam tento obchod