- kvalitné výrobky
- rýchle vybavenie objednávky
- vernostný program
Jediná nevýhoda objednávok v Perties je jedna prepravná spoločnosť. Neviem prečo, ale miesta pre vyzdvihnutie (BOXy, Pick-up pointy) nie sú ani v okolí môjho bydliska a ani práce, u iných prepravcov je ich veľa. Núdzovo som zvolila doručenie na adresu. Verím, že sa to časom zmení.
rýchle vybavenie,
- kvalitný tovar
- primerané ceny
- extra rýchle dodanie tovaru
- Kvalitné produkty
Mám už viacero nohavičiek a aj na pranie tie plátky a som veľmi spokojná zo všetkým.
Rychle doručenie, tovar funguje ako má.
- nohavicky prisli velmi rychlo
- mnozstevna zlava
- rychle dodanie
- pri vrateni tovaru si nauctovali aj postovne za dorucenie, ktore bolo bezplatne, kedze som objednavala nad urcitu sumu. Cize postovne 7,40€!!!!!! Sumu za vratenie chapem, to ma kazdy eshop, ze vraciate na vlastne naklady. Ale tu si douctovali aj za dorucenie. Objednavam z eshopov pravidelne, ale toto som zazila prvy krat
- kvalita tovaru otras, jadro tvrde, pri chodzi az suchotave, akoby som mala sacek namiesto nohaviciek
- po vrateni sice hned informovali, ale splatnost na dobropise bola 5.3. a peniaze poslali az 10.3. po urgencii!!!
- obchod ani tovar neodporucam -
- Požiadala som o vrátenie peňazí a ani po takmer mesiaci som nedostala žiadnu odozvu
Spokojnosť so všetkým.Odporúčam
výborná komunikácia, rýchle dodanie
- Rýchle dodanie, skvelá komunikacia
V pohode aj komunikácia
rýchla komunikácia aj dodanie tovaru
- Nevedela som sa rozhodnúť medzi veľkosťami a pani mi veľmi ochotne poradila.
- Rychle vybavenie,skvela komunikacia
- Tovar v zľave sa nedá vymeniť pri zle zvolenej veľkosti
- Tovar cítit chémiou, asi ten polyester v jadre
- Najlepšie nohavičky sú od perties
- Veľká savosť
- Príjemne sa nosia,už vložky vôbec nepoužívam,nepreteču ..sú naozaj super.
Už mám asi 7ks od perties a všetky sú úplne super...projemne sa nosia,nepretečú.
Som veľmi spokojná, určite odporúčam nakúpiť. -
- kvalitné výrobky, nakupujem často
- Kvalitné výrobky
- Naozaj fungujú
- Oceňujem že zadná strana nohavičiek je predĺžená až hore. Pri konkurenčných produktoch som to nevidela a nebolo to bohvie čo pri sedení, šoférovaní a pod.
- Slabšia stránka (vizualizácia). Vždy sa “narobím” kým to preklikám, nájdem čo chcem a objednám.