Nákup prebehol velmi rýchlo aj s doručením
maximálna spokojnosť a komunikácia super Ďakujem
Všetko prebehlo dokonale.
- Dostupnosť tovaru
- Úžasný a ústretový personál
Objednávala som z iného obchodu na oslavu, ktorá sa konala o týždeň s tým, že som rátala, že dovtedy mi tovar príde.... 2 dni pred oslavou som zistila, že mi tovar nedodajú, lebo majú v zmluvných podmienkach čas 7 pracovných dní.... Bola som zúfalá a skúšala som všetky možné stránky, dokonca ani Alza nepomohla s tým ,, do polnoci objednáš, ráno v boxe máš " .... A tu som narazila na túto stránku aj s produktom, ktorý som súrne potrebovala, dovolala som sa a pani/slečna bola tak milá a úžasná, že mi tovar odoslala hneď v ten deň, čo už bolo po 13-tej hodine a na ďalší deň som mala tovar doma, a bol ešte krajší ako na obrázku. Ja len odporúčam a som vďačná aj za takýchto ľudí
Veľmi zlatá pani, spokojnosť na našej strane s balikom všetko prišlo ok ešte čakáme chodítko ďakujeme veľmi pekne
Prišla mi deravá perinka
- Rýchle dodanie a pani volala ohľadom tovaru že ho na ďalší deň mam doma takže spokojnosť veľká
- rychle doruceniee
- Rýchle dodanie, super prístup predávajúceho, kvalitný tovar
- Za mňa rýchlosť a ochota
- Rychlost odoslania
Rychle dorucenie tovaru. Nizke ceny.
- Super rýchle dodania už na druhý deň.
Super obchod skvele ceny aj materiál super som spokojná velmi rychlo dodané jeden den objednám a na druhý deň som mala už tovar doma.
Profesionalnost a kvalita
- skvelý zákaznícky servis
- rýchlosť dodania
- najlepšie ceny
Super skúsenosť so zákazníckym servisom. Vedeli poradiť s výberom tovaru a odporučili ďalšie príslušenstvo. Prevzatý tovar mal síce drobné chyby, ktoré sme však odkomunikovali a všetko sa vybavilo k našej spokojnosti. Obchod určite odporúčam a prajem im veľa úspechov.
Super komunikácia, volali kedy poslali tovar a s tovarom som bola spokojná maximálne.
- rýchlosť dodania
- Uz dlhe roky objednavam s tohto obchodu a nie su ziadne problemy,ak nejaky nestal tak komunikaciou sa vyriesil,spolahlivy.
- Vybraný tovar tu bol výrazne najlacnejsi
- Doručenie do vydajneho miesta za nízku cenu
- Dobrý deň som velmi spokojná a ešte ste zavolali ci budem vten deň doma co som bola veľmi prekvapená ďakujem ste super určite ešte objednám ❤️