Odborne poradenstvo, rýchla dodávka.
Mily a ochotny personal, tovar presne podla ocakavania
- Objednávala som prvý krát,spokojná s tovarom
- profesionálny prístup, rýchle vybavenie objednávky
- Rýchlosť vybavenia
Nakupovala som tu opakovane, budem aj nabudúce
Veľká spokojnosť - široký sortiment, primerané ceny, rýchle dodanie, príjemná komunikácia a veľmi si cením ochotu majiteľky poradiť.
Objednala som si 2 balenia náhradných iihiel. Po informácii, že majú na sklade len je jedno posledne balenie, som suhlasila. Avšak aj v tom jednom balení chýbali ihly.
Reakcia obchodu PATCHWORKPARTY
Pekný den, pani Ľubica. Prijmite naše úprimné ospravedlnenie. Peniaze za nekompletné balenie ihiel (ktoré ste si nechali) sme Vám vrátili na účet, ale nedopatrením sa stalo, že sme Vám neposlali späť aj peniaze za dopravu. Pred malou chvíľou sme to napravili a zvyšok sumy je už na ceste k Vám.
Ak sa nám ozvete na email, ponúkame Vám na uzmierenie zaslanie darčekového poukazu v hodnote 3 násobku zabudnutej sumy za dopravu, ktorý môžete uplatniť na ľubovolný (a teraz už na 100% kompletný :) tovar v našom obchode.
Všetko dobré, a kiežby sa nám ľuďom takéto pošmyknutia nikdy nestávali.
PatchworkParty -
- Rýchle vybavenie doručenia do iného štátu
- Korektné a rýchle jednania
zatiaľ žiadna
- Som veľmi spokojná.
- Skvelá komunikácia, rýchlo zareagovali, pri spresnení objednávky ochotne poradili. Ďakujem
- Přehledný eshop , kvalitní zboží
- Žádná
Kvalitní eshop , zboží doručeno obratem a rada o kterou jsem požádala mi okamžitě poradili. Moc děkuji přeji mnoho spokojených zákazníků...
- dobra komunikacia cez telefon
- odborne rady pri vybere
- p. Zimova velmi ochotne vysvetlila vyhody, nevyhody...
- pri osobnom odbere nie je mozne platit kartou - ale nebol problem urobit uhradu cez IB
- Široký sortiment
- Výborná komunikácia
- Dobrá cena
Maximálna spokojnosť
- výhoda
Bývam v okrese Trnava, a v blízkosti nemám špecializovaný obchod na BERNINU. Som imobilná, a do Bratislavy nechodím .
Som rada, že sa dá tento tovar objednať cez internet. -
Spokojnost. Su velmi mili a ochotni :) Poradia, vysvetlia, pomozu, zavolaju, ked nieco nesedi s objednavkou. Dakujem.
Boli sme veľmi spokojný s nákupom
- dobry vyber
- dobre ceny
- prehladnost
- rychlost dodania
- obchod inzeruje kurz zdarma ku kazdemu nakupu stroja. Kontakt na zodpovednu osobu je neplatny a obchod na otazky nereaguje
Rychle, jednoduche, prehladne objednanie, dodanie v poriadku. Velky vyber. Trosku ma mrzi ze kontakt na osobu zodpovednu za kurz ktory je inzerovany ako bonus k nakupu je neplatny a kontakt z predajne neodpoveda.
Reakcia obchodu PATCHWORKPARTY
počas obdobia "Covid" sme kurzy neorganizovali. Miesto nich sme každému nášmu zákazníkovi, ktorý u nás kúpil šijací stroj, zaslali videovýučbu na ním zakúpený model. Ospravedlňujeme sa týmto za nepríjemnosti. Informáciu na eshope sme už patrične opravili. Pekný deň
Anka Zimová -
- Dobrá komunikácia
- pani majiteľka bola veľmi ústretová
rýchla reakcia na moju objednávku, rýchle odovzdnie kuriérovi, super.....
´dakujem