Objednala som si 2 balenia náhradných iihiel. Po informácii, že majú na sklade len je jedno posledne balenie, som suhlasila. Avšak aj v tom jednom balení chýbali ihly.
Reakcia obchodu PATCHWORKPARTY
Pekný den, pani Ľubica. Prijmite naše úprimné ospravedlnenie. Peniaze za nekompletné balenie ihiel (ktoré ste si nechali) sme Vám vrátili na účet, ale nedopatrením sa stalo, že sme Vám neposlali späť aj peniaze za dopravu. Pred malou chvíľou sme to napravili a zvyšok sumy je už na ceste k Vám.
Ak sa nám ozvete na email, ponúkame Vám na uzmierenie zaslanie darčekového poukazu v hodnote 3 násobku zabudnutej sumy za dopravu, ktorý môžete uplatniť na ľubovolný (a teraz už na 100% kompletný :) tovar v našom obchode.
Všetko dobré, a kiežby sa nám ľuďom takéto pošmyknutia nikdy nestávali.
PatchworkParty -
Je to 10 dní co som odoslala objednávku,, do dnešného dňa mi neprišla odpoveď a ani podklady k platbe, už som písala aj email,, ale nič! Som sklamaná.
Reakcia obchodu PATCHWORKPARTY
Dobrý deň! Veľmi nás mrzí, že sme nemohli uspokojiť Vašu objednávku. Bol to navliekač gumičky do rúška, ktorý bol v tomto čase veľmi žiadaný.. Žiaľ, aj napriek našej komunikácii s výrobcom a dodávateľom a napriek sľubom, že k nám doručený bude, do dnešného dňa neprišiel na náš sklad.