- Na tovare ktorý mi bol doručený som zistil,že je farba doškrabaná na 3 miestach
Reakcia obchodu ONshop
poprosíme vás o kontaktovanie pomocou telefónnej linky alebo na náš email a oznámenie problémov ktorý nastal, pretože od vás nemáme žiadnu informáciu o probléme s vašou objednávkou.
rýchosť, kvalita
- Rýchle a bezproblémové doručenie do 2 dni
Rýchle dodanie
- Zlá komunikácia zákazníka a obchodom
Pekný zvyšok dňa Onshop -
- Neprišlo čo som chcela,zlá komunikácia na reklamovanie.neodporučam
Reakcia obchodu ONshop
veľmi sa ospravedlňujeme za odlišnú farbu produktu ktorý vám bol dodaný, následne sme sa s vami dohodli na vrátení časti peňazí späť ako ospravedlnenie a rozhodli ste sa si produkt ponechať.
Ďakujeme za pochopenie tejto situácie, pekný zvyšok dňa Onshop -
Maximálna spokojnosť
- Rýchle vybavenie
Nezaznamenal som
Všetko prebehlo v poriadku, nemám čo vytknúť, preto môžem odporúčať.
Vihovuje mi bezhovostná patba-netreba čakat kuriera s hotovostou
Dostatočne rychla a spolahliva doprava
Poteší aj o málo nižšia cena oproti konkurencii -
- rýchle dodanie tovaru
- Roh plastového krytu kompostéra bol odrozbitý - zrejme následkom prepravy
- Najlepšia cena
Rýchla dodacia doba,po pravde najskôr som váhal objednať tu(zatiaľ pomenej recenzií),ale dobre som spravil ,tovar je v poriadku a kúpil som aj o 18% lacnejšie.
- Rýchla dodávka, dobrá cena
Obchod komunikoval odmerane a tovar mi doručili po troch týždnoch!!!!
Urgoval som ho viackrát ,ja nemám nič iné na práci, len nahánať svoju objednávku!!!!!!Reakcia obchodu ONshop
moc sa ospravedlňujeme za oneskorenie ohľadom dodania produktu, ku vám bol zaslaný v sľúbenej lehote bohužiaľ ale nastalo oneskorenie na strane dopravcu o ktorom sme vás informovali a po celú dobu priebeh riešili s vami aj s dopravcom.
Ďakujeme za pochopenie, pekný zvyšok dňa Onshop -
- Aj napriek tomu že tovar prišiel poškodený a to neviem či z obchodu alebo vinou dopravy, tak obchod bol ochotný tento problém riešiť všetkými možnými spôsobmi k spokojnosti zákazníka. Ďakujem
Objednal som od nich tovar cez víkend,pondelok mi poslali potvrdenie,že odoslané.9 dni trvalo kým som dostal tovar !!! A bolo označené že “na sklade”
Reakcia obchodu ONshop
veľmi nás mrzí že nastalo oneskorenie ohľadom dodania vašej objednávky. V systéme ale vidím že ste už balík prevzal, tak dúfame, že je všetko v úplnom poriadku. Ďakujeme za pochopenie.
Pekný zvyšok dňa Onshop -
- Všetko prebehlo tak ako má - od objednávky, až po doručenie tovaru. Spokojnosť.
- Treba trošku popracovať na komunikácii
Pridlhé obdobie medzi objednávkou a doručením, od poslednej komunikácie e-mailom o odoslaní ubehlo 6 dní, ráno poslaná sms o doručení, bez predošlého upozornenia o doručení tovaru,tj. keby som ráno odišiel z domu, tak je asi problém....
- prisel ryhlo
- Rýchlosť dodania