Vždy tu objednávam okuliare. Som nadmieru spokojná. Môžem len odporučiť každému a aj tak robim.
- kvalita versus cena, rýchlosť vybavenia objednávky, bezproblémové vrátenie tovaru, komunikácia
- Dobré ceny
V tomto obchode som už v minulosti nakupoval a nesklamali ani teraz, som spokojný s okuliarmi aj s cenou!!!
- Hlavnou výhodou je výhodná cena,výborná ponuka a aj rýchle doručenie
Hlavnou výhodou je výhodná cena,výborná ponuka a aj rýchle doručenie
ok
- Rýchlosť, cena.
- Nie príliš kvalitná fotka okuliarov. Hnedé okuliare v skutočnosti majú sivé bočnice, škoda. Na fotke to nepostrehnete ak o tom neviete vopred.
- Rýchle vybavenie, ochotný personál, dobré ceny.
Spoľahlivosť, rýchlosť, ochota
Veľmi milý prístup
Rýchlosť,kvalita,cena.
- Pomohli mi vytvoriť objednávku
- Veľký výber
- Servis
- Rýchle dodanie, aj napriek tomu, že idú okuliare až z Čiech
Za mňa najlepší internetový obchod s okuliarmi. Lacnejšie ceny ako mávajú v kamenných obchodoch a veľký výber sortimentu. S kúpou okuliarov vždy dostanem aj kód na 15% zľavu na ďalšiu objednávku okuliarov. Ak niečo potrebujem skonzultovať, je tam veľmi milý technik, ktorý odborne poradí, aký typ skiel je najvhodnejší. Objednala som si už min. 6 ks okuliarov, aj dioptrické okuliare s ochranou BLUE, proti modrému žiareniu. Za mňa veľká spokojnosť :) Mali by si z nich brať príklad viaceré internetové obchody.
- Skvelé ceny
- Dobrý vyber
- Veľmi rýchla zákazková výroba dioptrických skiel
- Možnosť navoliť si okuliare podľa výberu
Čakal som že na okuliare si počkám dlhšie, keďže je to výroba na zakázku, ako bolo aj uvedené pri produkte. Ale opak bol pravdou, za 5 dni boli okuliare u mňa doma. Neviem či bola dlhšia výroba alebo dodanie. Za mňa vrelo odporúčam!
- Kvalita spracovania
- Trošku drahé poštovné (6€) aj dobierka
- Nemožno dať balík do boxu pri objednávke
Potreboval som rýchlo náhradné okuliare kým moje idú na reklamáciu tak som si objednal na stránke okuliare.sk rýchlo dodali bolo aj dobre zabalené som maximálne spokojný s objednávkou, objednával som už u nich viacero okuliarov a stále som bol spokojný
- Výborný servis a bezproblémové objednanie
- Veľmi rýchle dodanie.
- Nespravna dorucovacia sluzba
Dobry den , pri objednavke som si zaskrtla dorucenie Slovenskou postou na dobierku , neviem preco mi objednavku chce dorucit firma GLS , nakolko mam nepravidelnu pracovni dobu , je velmi tazke im nahlasit adresu kde sa budem nachadzat v dany den , toto sa mi nepacilo z vasej strany
8rokov spokojnosti. Ďakujeme
Maximálna spokojnosť. Profesionálny prístup, promptné vybavenie. Veľmi kvalitný tovar za super ceny.